1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O çok hayalcilik olur be abi

Hakan
    Hilbert-Sivok-Ferrari-İsmail
    Necip-Ernst
    Guti
    Q7-Almeida-Bobo 11 iyle başlarsak fena olmaz bence. Kiev'in an itibariyle en zayıf noktası sol kanadı. Q7 solda Hilbert sağ açıkta oynarsa ve arkasında Ekrem olursa en zayıf bölgeleri bir anda en güçlü bölgeleri haline gelebilir ama Hilbert ve önünde Q7 oynarsa orayı çökertiriz bence.

Bobo'nun da forvet sezisiyle soldan kale alanına girişi o bölgede hem Almeida'ya yardımcı olur hem sağdan getireceğimiz topların sonuçlandırılmasında rol oynar..

Bu sistemin tek dezavantajı ise İsmail'e normalden fazla yük binecek olması.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hakan
    Hilbert-Sivok-Ferrari-İsmail
    Necip-Ernst
    Guti
    Q7-Almeida-Bobo
    Verdiğim takım çok mantıklı ama bu kadroyla çıkarsa hocaya sormak gerekir, Ferrari yi şimdiye kadar herhangi bir maçta neden denemedin? Bobo yu şimdiye kadar o mevkide neden denemedin? Necip-Ernst-Guti üçlüsünü şimdiye kadar neden denemedin? Ligde hedefsizken, en azından Q7 nin olmadığı maçta Bobo yu, Aurelio nun olmadığı maçta da Necip-Ernst-Guti yi deneyebilirdi. İnşallah rahat bir galibiyet alırız da bunları sormaya gerek kalmaz. Ama ben,

Hakan
    Ekrem-Sivok-Toraman-İsmail
    Aurelio-Ernst(Nobre)-Guti
    Hilbert-Almeida-Simao

şeklinde bir onbirle çıkacağını düşünüyorum. Dediğim gibi keşke Almeida-Bobo birlikte oynasa da, Ekrem e mecbur kalmasak...

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Verdiğim takım çok mantıklı ama bu kadroyla çıkarsa hocaya sormak gerekir, Ferrari yi şimdiye kadar herhangi bir maçta neden denemedin? Bobo yu şimdiye kadar o mevkide neden denemedin? Necip-Ernst-Guti üçlüsünü şimdiye kadar neden denemedin? Ligde hedefsizken, en azından Q7 nin olmadığı maçta Bobo yu, Aurelio nun olmadığı maçta da Necip-Ernst-Guti yi deneyebilirdi. İnşallah rahat bir galibiyet alırız da bunları sormaya gerek kalmaz. Ama ben,

Hakan
    Hilbert-Almeida-Simao

şeklinde bir onbirle çıkacağını düşünüyorum. Dediğim gibi keşke Almeida-Bobo birlikte oynasa da, Ekrem e mecbur kalmasak...
    Simao oynatılamaz Avrupa'da. Bobo sol kanat oynamıştı Mustafa Denizli zamanında.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Simao oynatılamaz Avrupa'da. Bobo sol kanat oynamıştı Mustafa Denizli zamanında.
    Q7 yerine Simao yazmışım

Bobo oynatıldı da, kendisi hiç denemedi, birde sistem çok farklıydı Denizli zamanında...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post

Hakan
    Hilbert-Almeida-Simao

Haklısın abi bu sorular sorulabilir ancak şöyle de bir durum var ki Ersan Gülüm ilk yarıda harika performans sergiledi. Yani Ferrari'nin denenmesi için O'nun kesilmesi gerekiyordu bence Toraman hiç kesilmezdi ve bu yüzden Ferrari forma şansı bulamadı.

Mesaj Yetkileri