3 ay diye bir şey yok, ama nedense 12'den sonra anlam veremediğim bir çokluk var. Çok bunaldım bu aralar, sanırım izne ya da RDM'ye gideceğim, yoksa kafayı yemek üzereyim.Neyse, bu günler de bitecektir elbet. Türkyurdu'ndan herkese sevgiler.
3 ay diye bir şey yok, ama nedense 12'den sonra anlam veremediğim bir çokluk var. Çok bunaldım bu aralar, sanırım izne ya da RDM'ye gideceğim, yoksa kafayı yemek üzereyim.Neyse, bu günler de bitecektir elbet. Türkyurdu'ndan herkese sevgiler.
90'dan düşmüşsünüz bir şey kalmamış diyeceğim ama orada iken böyle denmiyor. 90'dan 60'a kadar hızlı geçmişti benim. 60-30 arası çok sıkıntılıydı. 30-10 arası iyi geçti. Son 10 felaketti.
Sabır kardeşim sabır bitiyor, bitecek. Bir yerlere şafak yaz 20-25 gün sonra gidip ona bak. Vay be diyeceksin ne kadar süre geçmiş. Birde ileriye bakıp 90 gün var deme. Geriye dönük hesap yap. 70 gün geçti. Bundan 20 fazlası var diye.
Allah kolaylık versin ama izini önermem pek sonrasında diğerleri giderken kalmak çok zor oluyor.
Eyvallah kardeşim güzel sözlerin için.Valla her gün şafak yazar olduk bir yerlere zaten, mesela bugün 75, atarsa 74 Bartın. Anlayacağın askerliğin yarısından çoğu bitti, 2. yarısını yemeye başladık bile.
Önceki yazdıklarıma göre şimdi biraz daha iyiyim. İzin kullanmaktan da vazgeçtim zaten.
2.5 ay sonra bir daha askere geri dönmemek üzere evimdeyim inşallah. Daimi izin yani.
Herkese selamlar.
Bu arada Serkan kardeş ya da komutanım mı diyeyim () asteğmenliğin umarım rahat bir yere düşer, denetlemelerde de fazla uğraşmazsın, çünkü hiç bir artısı yok bu asteğmenliğin parasından başka. Bizim asteğmen izin bile kullanmak istemiyor bir an önce gitmek için, adam gelin yer değişelim ben kısa dönem olayım bile diyor.
Sana da kolay gelsin.