Yıl 2012 olur Demirören Beşiktaş'ı bırakmıştır![]()
Yıl 2012 olur Demirören Beşiktaş'ı bırakmıştır![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Vay bizim gençler neler yapmış öyle evindeCL elemesinde
Çok ilginç olmasada Türkiye Kupası finalini Göztepe ve Bursaspor oynadıBursa ikinci oldu ligde. Göztepe UEFA'ya gidiyor. [11.0 versiyonu ve henüz ilk yıl]
Uploaded with ImageShack.us
milanın serbest bıraktığı oyunculara bakarmısınız hadi pirli ronaldinho yaşlı PATO daha 22 yaşında dumur oldum ama hiçbiri güngörene gelmiyo :S
![]()
daha önce kaç kişiye denk geldi bilmiyorum ama MyPa grupların sonunda EURO CUP'ta en çok gol atan takımlar sıralamasında 2.ydi 1. Olympiacos 32 gol 2. MyPa 30 gol (Zaten 15 i bunlara) 3. Beşiktaş (Ben) 24 gol ile. şok oldum
Not: Genie Scout'u Cenk, Sezer ve Necip e bakmak için açmıştım![]()
Henüz ikinci sezon Türkiye Kupasında Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray aynı grupta..
![]()
Bu resimler serisi ilk başta size ilginç gelmeyebilir.Yıl 2012,takım Man City.İlk yarı müthiş bir Tevez 4 gol birden gönderiyor deplasmanda West Ham ağlarına.2.yarı yine aynı Tevez yine 4 gol.İlk yarı rating 10.0 iken ikinci yarı pozisyon dahi kaçırmamasına rağmen ratingi 9.8 dönüyor.Artık tamamen eminim ki bu rating kadar yanıltıcı bir şey olamaz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eskiden o oyunculara direk DMR denirdi. O yüzden attacking full back yazması normal gibi
DMR, şimdiki WBR'nin karşılığı diye biliyorum.
Oyuncunun pozisyonları da aşağıda.
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Allah Rahmet Eylesin
Bulmaları zor
![]()
Mefta Al Body.
Adam king.![]()
Ortalık biraz karışık mı? Bana mı öyle geliyor?![]()
Hayır masaüstü bilgisayar ama biraz nuh nebi'den kalma.
Skin oyunun default skini.
Zaten bir kere oldu ve düzeldi.
![]()
Efsane Geri Döndü !
![]()
Buna bakın ve gülünMaçtaki kaleci Vjekoslav Tomic şike yapmış heralde haha
3 kere kendi kalesine attı Karabük kalecisi Allah razı olsun sayesinde kazandık maçı : )
![]()
Hat-Trick Yapan Kalecide İlk Defa Görüyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"