Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

12 50.00%
  • D.Kiev kazanır

10 41.67%
  • Berabere biter

2 8.33%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 111 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı kontenjanıyla ne alakası var?
    Kiev'de millet ekmek bulamıyor yemeğe biz de köpek gibi para var yabancısını da getiriyoruz paraları da saçıyoruz başarı yok (: Şöyle bir bakmak lazım. Dinamo Kiev'in nesi fazla ki Beşiktaş'tan? Adamlar oynuyordu takır takır. Bence konu maddi şeyler veya yabancı kontenjanı değil man-ta-li-te.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Schustere bu sezon sabredilmeli en azindan sozlesmesi fesh etme miktari biraz duser. Seneye takimin basinda olacagini sanmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Çok orjinal sataşmalar var, sabah sınava gircem, hiç bulaşmak niyetinde değilim. 1-4 çok net skor. Tur gitti, lig gitti, Türkiye Kupası da varsın gitsin. Ben razıyım, 100 yıllık takımım tarihinde her sene 1 kupa almış değil ya... Gelecek görüyorum, yıldızlar geliyor gidiyor, şanssızlıklar biraz fazla bizimle uğraşıyor, takımda bu şanssızlıkların üstesinden gelebilecek kadar güçlü değil henüz. Elbet hocada yanlışlarından dönecektir, en azından pozitif oynatmaya çalışıyor. Kesinlikle sabredilmeli...
    kesinlikle katılıyorum ve kupa sayısıysa muabbet 2002/2003 sezonundan beri adet olarak en fazla kupa kazanan takımız. bende sabredilmesinden yanayım yani daha iyisi van gaal, ancoletti, lippi vb.. artık rıza ile ziya doğan ile olmaz tutamazsın bu oyuncuları.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sırf bu maçı gözlemleyerek konuşmamalısın bence. Bu maç takımın en kötülerindendi kabul ama kesinlikle ondan vazgeçilmemeli.
    yok genel izlenimim bu, milli takım olsun oynadıkça beşiktaş maçları olsun.geldiği günlerdeki halinden itibaren hiç geliştirmedi bence kendisini.temposu cok iyi, iyi niyetli calışkan azimli ancak oyun zekası yetersiz sezgileri karar vermesi pozisyon bilgisi cok düşük.hücum yapan bek görünümünde hadi defansif eksiklikleri ordan kapanır dense hucumuda o kadar iyi yapamıyor tek artısı hızı.orta acması gereken yerde calıma kalkıyo calım atması gereken yerde pas orta deniyo vs hızlı olması ondan hala umut edilmesini sağlıyor bana göre bide belki bonservisi ve en başta bağlanan büyük umutlar.
    bundan sonra daha da göze batacak gibime de geliyor inşallah tersi cıkar geliştirir kendini sol bek milli takımımıza da cok lazım yıllardır adam gibi dolduramadığımız bi mevki

Maci 3-1 ken kapattim gol olmaz artik dedim ama eve geldigimde 4. golü ögrendim üstüne de kirmizi karti. Hersey bitmis degil ama imkansiz gibi bisey artik.

Ernst ve Erhan degisikligini anlayabilmis degilim yasli olan orta sahanin direncini iyice düsürdü Schuster. Ama söyle de bisey var biz 1 düsünürken Schuster 10 düsünüyor bizim icin burdan konusmak kolay.

Gecen sene ki GS gibi oldu BJK yildiz oyuncular var ama takim olamadilar. Özellikle savunma anlaminda cok kötüler. Gecen sene biz nasil ilk haftalarda havalara girdik Bjk'li arkadaslarda öyleydi ama simdi hüsrana ugradilar. Avrupa'da hic bir takimimizin olmamasi cok kötü gercekten.

Yabanci kontenjani denmis ama Bjk'de ilk 11 de oynayan 9 oyuncu yabanciydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok kötü oldu bu sonuç. Deplasmanda artık Beşiktaş'ın turu geçmesi imkansıza yakın gibi. Beşiktaş defansta çok açık verdi. Stoperler birbiri ile uyumsuzdu bence. Solbek desen ne yaptığı belli değil. Deli İbo'yu kovdular hemen ama İbo olsaydı İsmail gibi olmazdı en azından.

Kiev 2-3 kere geldi gol attı gitti. Son dakikalarda ki Penaltı bencede penaltı değildi. Quaresma'nın 90+3 teki kırmızı kartı çok gereksizdi bence. Hiç öyle birşey yapmaya gerek yoktu. Zaten bencil oynuyordu. İkinci maçta oda olmayacak. Erhan Güven değişikliğide çok saçmaydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

shuster bu maçı çevirebiliriz diyo acaba beşiktaşın en son ukraynada oynadığı maçı hatırlıyormu ben söleyim jaja 45 metre gol

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tek kelimeyle rezalet.

Bu kadar kötü futbol oynanmaz.

Ayakta kalmaya çalışan Quaresma ve Guti vardı sadece.

Defans evlere şenlik, Hakan Arıkan desen ondan artık bize fayda yok. En kısa zamanda takımdan ayrılması hem onun hem de bizim için iyi olacak.

Aurelio denen insanın ben geldiği günden beri ne yaptığını anlamadım. Allahtan Türk statüsünde de oynuyor rahat rahat ancak UEFA'da oynatması şart değildi. Aurelio gelmeden önce orta sahada Ernst-Necip-Guti üçlüsü harika işler çıkartıyordu.

Ernst'i kızağa çekti hoca kaç haftadır o da sanki paslanmış gibi eski formundan çok uzakta.

İsmail desen artık rahat, Delinho gibi birisi yok forma savaşı yapacağı.

Tur şansımız kalmamıştır, Schuster'in söyledikleri sadece günü kurtarmaktır. Geçmiş olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma yaptigi hareketten sonra hala kaptan olsun diyenler var mi acaba ? Emreyi kaptanliktan alanlardan bashediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş'ın Sorunu Ne ?

Herkes, Beşiktaş’ın sorununun ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Harika transferler yapılmış, başına dünya çapında bir teknik direktör getirilmiş. Üstelik bu “dünya çapında” lafını (Del Bosque’de, Rijkaard’da olduğu gibi) sadece büyük kulüplerle kazanılmış başarının neticesinde söylemiyoruz. Schuster’in belki de Real Madrid’le kazandığı şampiyonluktan daha büyük başarısı Getafe günleri: Mütevazı Getafe’yle kazanılan UEFA Kupası bileti, hem de bunu Kral Kupası’nda Barça’ya 5-2 kaybedilen maçın rövanşını 4-0 alarak yapmak… Hiç kolay bir iş değil doğrusu…
    Belki Beşiktaş’ın bugünkü kadrosu Getafe’den kat be kat maliyetli ve kalitelidir. Ama Schuster’in buradaki işi neredeyse Getafe’deki kadar zor. Çünkü futbolda 10 tane 10’luk oyuncuyu bir araya getirdiğinizde toplamları anında 100 etmiyor! 10 tane 10’luk oyuncuyla 50’lik bir takım olmanız bile bazen zaman alabiliyor…
    Futbolda bu tarz tartışmalar genelde “adamlar altyapı düzenini kurmuş, Messi’yi-Busquets’i yetiştiriyorlar” klişesiyle tıkanır, ama benim kastettiğim eksiklik bu değil… Zaten bence Barcelona’nın bugünkü başarısının tek sebebi mükemmel altyapı düzeni değildir. Bence Barça’nın bir önemli sırrı da “kadro ve teknik adam istikrarı”dır. İspanyol devi (birkaç gün önce açıklanan Deloitte verilerine göre) dünyanın en yüksek gelire sahip ikinci kulübü olmasına rağmen 8 yılda sadece bir teknik adam değişikliği yapmıştır. Yıllık 400 milyon euro gelire sahip Barcelona 8 yılda sadece 2 hocayla (Rijkaard ve Guardiola’yla) çalışırken, aynı dönemde Beşiktaş 7 ayrı teknik patron (Lucescu, Del Bosque, Çalımbay, Tigana, Sağlam, Denizli ve Schuster’i) denemiştir.
    Yine aynı zengin Barcelona’nın bugünkü ideal 11’inde son iki sezonda takıma katılmış tek bir oyuncu (Villa) vardır. İdeal 11’inin kalan 10’unun tümü Barça’da en az üçüncü sezonlarını geçirmektedir. Belki de bu yüzden ilk 11’inin 7’si son bir buçuk yıl içinde Madrid’e gelmiş Real takımının Barça’yı yakalaması zaman alacaktır. Aynen ideal 11’inin 6’sı (ve dahi hocası) takıma bu yıl katılmış Beşiktaş’ın diğerlerini yakalaması için zamana ihtiyacı olduğu gibi.
    Real Madrid-Barcelona ya da Beşiktaş-Bursa, Beşiktaş-Trabzon arasındaki mesafeyi kapamak için sadece 10’luk oyuncular, 10’luk hocalar almak yetmez. Onlara 10’luk anlayışla, 10’luk sabır da vermeniz lazım. Ne zaman Beşiktaş’ın da bir hocası takımda üçüncü sezonunu geçirir, takımın 11’inde 7-8 tane iki-üç yıllık oyuncu olur; işte o zaman bu takım Getafe’2007’nin, Real’2008’in oynadığı futbolu (puan durumuna da yansıtarak) oynar…

Uğur Meleke

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Quaresma yaptigi hareketten sonra hala kaptan olsun diyenler var mi acaba ? Emreyi kaptanliktan alanlardan bashediyorum
    Evet var.

Ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Quaresma'nın kaptan olmasına gerek yok, takımın kıdemli oyuncularından birine verilebilir 2. kaptanlık; Ernst, Ekrem Dağ (ve belki Nobre) gibi profesyonel ve kaptanlığa daha yakışacak isimler var. Quaresma'yı çok seviyorum ama kaptanlık farklı bir iştir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uğur Meleke güzel yazmış.Devre arasındaki transferlerle birlikte çok önemli yıldızlara sahip olduk;ancakbu yeni kurulmuş kadrodan 17/17 beklemek gerçekten çok saçma bir şeydi,bugün Barcelona bile kendi liginde böyle bir şey yapamıyorken.Futbol o kadar basit bir oyun değil.Bir de şöyle bir durum var.Ben mi çok iyi takip edemedim bilmiyorum ama sanki camianın çoğunluğunun beklentisi bu yöndeymiş gibi bir hava yaratıldı.Bu 17/17 meselesi medyanın ürettiği bir şey değil mi? Millet dalga geçiyor da ondan kafama takıldı.He diyeceksiniz senin imzanda yazanın manası çok mu farklı sanki? İmzamı değiştirdiğimden beri çok kötü sonuçlar aldık;ancak değiştirmeyi hiç düşünmedim.Çünkü ilerisi için umutluyum.Çünkü yönetimsel bazda [futbol alanında] zihniyet değiştirdik.Çünkü artık transfer politikamız eskisi gibi değil.İyi oyuncular alıyoruz artık.Bu transferler kısa zamanda çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama ileride mutlaka,daha takım hüveyetine kavuştuğumuz vakit,mutlaka karşılığını verecektir.İşte o zaman şimdi alay ettiğiniz bizden korkacaksınız.Burada en önemli görev yönetime düşüyor.Hocanın arkasında durmaları gerekiyor.Tabii gerektiği kadar.Ben Schuster'in boş bir hoca olduğuna inanmıyorum kesinlikle.Bu adamın Getafe'de yaptıkları basit işler değil.Real Madrid'te hoca olması,orada başarılı işler yapması önemli tabii ama,ben Getafe'de yaptıklarına daha çok güveniyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Yeterince şansı tanıdıktan sonra hala hocanın yaptıkları bize ışık vermiyorsa,o zaman da istikrar taraftarı olmam.Öyle olacak adam da bizim ülkemizde zor bulunur zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Evet var.

Ben.
    Tahmin edilebilir bir şey zaten 2 gün önce sayıp sövüp kendi takımında olduğunda hırslı , kazanmak istiyor diyip yere göğe sığdıramamak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Tahmin edilebilir bir şey zaten 2 gün önce sayıp sövüp kendi takımında olduğunda hırslı , kazanmak istiyor diyip yere göğe sığdıramamak
    Keşke Emre'de o kartları bir avrupa karşılaşmasında bir şeyler yapabilmek adına görse. He şimdi diyeceksin ki kırmızı kart gördüğünde iş işten geçmişti , ama ben de o kadar tekme yeyip sinirlensem 18-0 iken bile gider o kartı görürüm. Lütfen bu konuda da Emre'yi gündeme getirip polemik yaratmayın. Sütten çıkmış ak kaşık olmadığını cümle alem biliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam anlaşıldı olay zaten. Emre gibi rakip takımdan sevilmeyen bir oyuncu tekmeyi yiyip sinirlenince kırmızı görünce aforoz edilsin, kendi takımından biri aynı hareketi yapınca - ki rövanş maçında en çok lazım olacak adam- "sinirlendi ben de olsam ben de yaparım" lafları. Şunu kabul edelim ; olaylara taraflı bakıyoruz.

Aynı şeyleri Fenerliler yazınca nasıl da sinirleniyordunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray ornegi ile gormustuk 3-4 yildiz alinca hicbirseyin garanti olmadigini , simdi BJK ornegiylede pekistirmis oluyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Hakan'da Avrupa maçlarında ne zaman kaleye geçse Ukrayna takımından 4 gol yiyor... Metalist maçında da bu kaledeydi. Şanssız kaleci ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Tamam anlaşıldı olay zaten. Emre gibi rakip takımdan sevilmeyen bir oyuncu tekmeyi yiyip sinirlenince kırmızı görünce aforoz edilsin, kendi takımından biri aynı hareketi yapınca - ki rövanş maçında en çok lazım olacak adam- "sinirlendi ben de olsam ben de yaparım" lafları. Şunu kabul edelim ; olaylara taraflı bakıyoruz.

Aynı şeyleri Fenerliler yazınca nasıl da sinirleniyordunuz
    Zaten anlatmaya çalıştığım şey o quaresmanın da emrenin de yaptığı hareketi hepimiz yaparız ama konu emre olunca yorumlar farklı kendi takımlarından olunca farklı bunu kaç kere açıklamaya çalıştım diğer konuda da ama en sonunda herkes cevap vermeyi bıraktı yeteri kadar kin kusunca

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence o hareketin hiçbir açıklaması yok, bu kadar sinirlendiysen maçın sonuna saklarsın, sonra başka bir yerde sinirini atarsın. Sporcular sinirlerine hakim olmalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Uğur Meleke güzel yazmış.Devre arasındaki transferlerle birlikte çok önemli yıldızlara sahip olduk;ancakbu yeni kurulmuş kadrodan 17/17 beklemek gerçekten çok saçma bir şeydi,bugün Barcelona bile kendi liginde böyle bir şey yapamıyorken.Futbol o kadar basit bir oyun değil.Bir de şöyle bir durum var.Ben mi çok iyi takip edemedim bilmiyorum ama sanki camianın çoğunluğunun beklentisi bu yöndeymiş gibi bir hava yaratıldı.Bu 17/17 meselesi medyanın ürettiği bir şey değil mi? Millet dalga geçiyor da ondan kafama takıldı.He diyeceksiniz senin imzanda yazanın manası çok mu farklı sanki? İmzamı değiştirdiğimden beri çok kötü sonuçlar aldık;ancak değiştirmeyi hiç düşünmedim.Çünkü ilerisi için umutluyum.Çünkü yönetimsel bazda [futbol alanında] zihniyet değiştirdik.Çünkü artık transfer politikamız eskisi gibi değil.İyi oyuncular alıyoruz artık.Bu transferler kısa zamanda çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama ileride mutlaka,daha takım hüveyetine kavuştuğumuz vakit,mutlaka karşılığını verecektir.İşte o zaman şimdi alay ettiğiniz bizden korkacaksınız.Burada en önemli görev yönetime düşüyor.Hocanın arkasında durmaları gerekiyor.Tabii gerektiği kadar.Ben Schuster'in boş bir hoca olduğuna inanmıyorum kesinlikle.Bu adamın Getafe'de yaptıkları basit işler değil.Real Madrid'te hoca olması,orada başarılı işler yapması önemli tabii ama,ben Getafe'de yaptıklarına daha çok güveniyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Yeterince şansı tanıdıktan sonra hala hocanın yaptıkları bize ışık vermiyorsa,o zaman da istikrar taraftarı olmam.Öyle olacak adam da bizim ülkemizde zor bulunur zaten.
    çok doğru şeyler yazmışsın Şemsi Abi.Aynen Katılıyorum. Ben de Schuster'e güvenilmesi taraftarıyım. Tamam bu sezon elden gitti fakat önümüzdeki sezonun eğer Schuster kalırsa harika olacağını düşünüyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri