Uğur Meleke güzel yazmış.Devre arasındaki transferlerle birlikte çok önemli yıldızlara sahip olduk;ancakbu yeni kurulmuş kadrodan 17/17 beklemek gerçekten çok saçma bir şeydi,bugün Barcelona bile kendi liginde böyle bir şey yapamıyorken.Futbol o kadar basit bir oyun değil.Bir de şöyle bir durum var.Ben mi çok iyi takip edemedim bilmiyorum ama sanki camianın çoğunluğunun beklentisi bu yöndeymiş gibi bir hava yaratıldı.Bu 17/17 meselesi medyanın ürettiği bir şey değil mi? Millet dalga geçiyor da ondan kafama takıldı.He diyeceksiniz senin imzanda yazanın manası çok mu farklı sanki? İmzamı değiştirdiğimden beri çok kötü sonuçlar aldık;ancak değiştirmeyi hiç düşünmedim.Çünkü ilerisi için umutluyum.Çünkü yönetimsel bazda [futbol alanında] zihniyet değiştirdik.Çünkü artık transfer politikamız eskisi gibi değil.İyi oyuncular alıyoruz artık.Bu transferler kısa zamanda çok iyi sonuçlar vermeyebilir ama ileride mutlaka,daha takım hüveyetine kavuştuğumuz vakit,mutlaka karşılığını verecektir.İşte o zaman şimdi alay ettiğiniz bizden korkacaksınız.Burada en önemli görev yönetime düşüyor.Hocanın arkasında durmaları gerekiyor.Tabii gerektiği kadar.Ben Schuster'in boş bir hoca olduğuna inanmıyorum kesinlikle.Bu adamın Getafe'de yaptıkları basit işler değil.Real Madrid'te hoca olması,orada başarılı işler yapması önemli tabii ama,ben Getafe'de yaptıklarına daha çok güveniyorum.Tabii şöyle bir şey de var.Yeterince şansı tanıdıktan sonra hala hocanın yaptıkları bize ışık vermiyorsa,o zaman da istikrar taraftarı olmam.Öyle olacak adam da bizim ülkemizde zor bulunur zaten.