Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 452 sonuç

Konu: Madrid'in Diğer Takımı [11.2.1] [Sezon No:03]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde olmayacak puanlar kaybediyoruz. Kennedy Bakırcıoğlu 100 kere vursa ordan o golü atamaz ama bize karşı attı ve sayısız pozisyon kaçırdığımız maçta bir puana razı olduk.

Real Sociedad'ı rövanşta da farklı yenerek çeyrek finalde Barcelona ile eşleştik. Bu kupada da buraya kadarmış yolumuz herhalde

Forlan 4 gol atarak tek başına bitirdi Hercules'i. 12 ccc ve 3 direkten dönen top Gerçekten eşsiz bir ofans hattımız var.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendine gel GUARDIOLA!!!

Madrid'in diğer takımıyız dediysek de bu kadar küçümsenecek bir takım değiliz. Guardiola'ya hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdik ve İspanya Kupa'sında yarı finali büyük ölçüde garantiledik.

Bu kadroyla çıkarsan...

... bu olur!

7

yok artık nolmuş barcelonaya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    yok artık nolmuş barcelonaya
    Adam olsunlar Nolito, Kiko, Muniesa, Fontas, S. Gomez, Javier kimmiş ya! Bu kadroyu görünce sinirlenip içimden adamlarıma yalvardım lütfen ciddiye alın şu maçıda fark olsun diye ilk yarı 6-0 oldu zaten Sonra yattı benimkiler bi tane attılar anca koskoca ikinci yarıda
    7

Guardiola Bıraksın!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın başlarında öne geçtiğimiz karşılaşmada rakip 10 kişi kalınca farka gittik. Forlan 4 gol atarak klasını gösterdi.

Rövanş maçında bu sefer as kadroyla çıktı Guardiola. Üç topumuz direkten dönerken bir çok pozisyondan da yararlanamadık. Maç bizim hakkımızdı ama yine de tur atladığımız için mutluyuz.

Forlan Gijon'a da aynı tarifeyi uyguladı. Son iki lig maçında 8 gol atarak bu sezon ligdeki gol sayısını 35'e toplamdaki gol sayısını 49'a çıkardı şimdiden.

Ligdeki son puan durumu

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Guardiola Bıraksın!
    Bence de
    7

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok güzel gidiyorsun Barış.Forlan arada saçmalasa da gerçekten çok iyi bir forvet.Bekliyoruz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Çok güzel gidiyorsun Barış.Forlan arada saçmalasa da gerçekten çok iyi bir forvet.Bekliyoruz
    Sagolasın Berk Forlan ile FM11'de ilk defa oynuyorum. Böyle olduğunu bilseydim TSI liginde peşine düşerdim valla
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fikstür öyle bir denk geldi ki üç maç üst üste Atletico Bilbao ile oynayacağız

İspanya Kupası yarı final ilk ayağında deplasmanda 1-0 galip gelerek final için büyük avantaj sağladık.

7

Final Yolu Gözüktü Bakalım

"Basında yer alan haberlere göre Barcelona taraftarları, Guardiola'yı istifaya davet ediyor."
    Muhteşem bir galibiyet olmuş, saçma bir kadroyla çıkmış olsalarda Barcelona'yı yenmiş olmak yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Final Yolu Gözüktü Bakalım
    Öyle görünüyor

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    "Basında yer alan haberlere göre Barcelona taraftarları, Guardiola'yı istifaya davet ediyor."
    Muhteşem bir galibiyet olmuş, saçma bir kadroyla çıkmış olsalarda Barcelona'yı yenmiş olmak yeter.
    Ligde iyi gidiyor onlar o yüzden tek maça bakarak göndermezler ki Gerçekte olsa belki rezil olduğu için istifa ederdi ama oyunda olmaz o da

Devre arasında ilk transferimizi yaptık. Orta sahaya bir oyuncu alabileceğimi söylemiştim ve çok ucuz bir bonservis bedeliyle (725k £) Fernando Gago'yu kadromuza kattık.

Bilbao'yu bu kez lig maçı için ağırladık ve 3-0'lık net skorla üç puana uzandık.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilbao'yu üst üste 3. kez yenerek İspanya kupasında finale yükseldik.

Finalde Racing Santander ile karşılaşacağız. Kupayı aldık gözüyle bakıyorum ama aman Guardiola gibi olmayım

7

Barış yavaş yahu, Barça'ya 7 mi atılır abi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Barış yavaş yahu, Barça'ya 7 mi atılır abi.
    Napalım kardeşim bizi küçümseyene gününü gösterdik sadece
    7

Ligde karşılaşmayalım diyecektimde küçümseyecek kadromuz bile yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Ligde karşılaşmayalım diyecektimde küçümseyecek kadromuz bile yok.
    Ligde yine yendiler bizi ya... Hem de ligin ilk yarısında oldugu gibi ortada geçen bir maç olmasına rağmen yenildik. Böylece puan farkı 8'e çıktı, lig için buradan döndürmenin zor olacağını düşünüyorum. Ama yine de lig de ikinci olup Real Madrid'i geçmek bizim açımızdan sevindirici olacak.

Forlan-Agüero A.Ş. iş başında Valencia gibi güçlü bir rakibi evimizde sahadan sildik.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi birinci ön eleme turu ilk maçında AZ ile deplasmanda karşılaştık. İlk yarıyı 2-0 önde kapamamıza rağmen maç 2-2 sonuçlandı. Yine de avantajlı bir skor aldığımızı düşünüyorum.

Zaragoza ile tamamen ortada geçen zevksiz bir maç oynadık ve maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Böylece Barcelona'nın tam 10 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında havlu attık.

7

Olsun 2.Lik iyidir İspanya Liginde

Gago iyi transfer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olsun 2.Lik iyidir İspanya Liginde

Gago iyi transfer
    İlk sezon için bence de iyi bir sonuç ikincilik. Gago'da baya ucuza geldi. İyi oynamazsa bile iyi paraya satarız en kötü

AZ Alkmaar'ı evimizde rahat geçtik ve 2. eleme turunda PSG'nin rakibi olduk.

7

PSG'yi de Rahat Geçersin Forlan Böyle Oynarsa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla'yı Fabio Coentrao'nun golleriyle mağlup ettik.

Getafe'yi ilk yarıda bulduğumuz üç golle bitirdik.

PSG'yi de Rahat Geçersin Forlan Böyle Oynarsa
    Nazar değdi Forlan'a

Getafe maçını kazandık ancak Forlan'ı kaybettik.

Ligdeki son durum

Forlan ligde şimdiden 40 golü buldu ancak sakatlıktan dönünce bu kadar iyi form tutabilecek mi acaba...

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forlan da sakatlanmışken ben yatayım en iyisi Yarın devam ederiz kariyere. İyi geceler arkadaşlar...
    7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

maçlar iyi gitmiş barcelonaya 7 atmışsın güzel.Avrupa liginde tur atlamışsın süper.Hepsi tamamda bu barca ile aradaki 10 puan fark ne ben onu anlamadım arkadaşım insan hiç berabere kalıp yenilmezmi 2 beraberlik 1 mağlubiyet bu ne ya ???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    maçlar iyi gitmiş barcelonaya 7 atmışsın güzel.Avrupa liginde tur atlamışsın süper.Hepsi tamamda bu barca ile aradaki 10 puan fark ne ben onu anlamadım arkadaşım insan hiç berabere kalıp yenilmezmi 2 beraberlik 1 mağlubiyet bu ne ya ???
    Uzay takımı diye boşuna demiyorlar sanırım
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forlan'sız çıktığımız Villereal maçını Forlan'ın yerine sahaya sürdüğümüz Diego Costa'nın (1 gol, 1 asist) süper performansı ile kazandık.

Diego Costa Forlan yokken gol yükümüzü çekmeye devam ediyor ancak AZ karşısında olduğu gibi 2-0 öne geçtiğimiz karşılaşma 2-2 bitti. Evimizde böyle bir skor almamız turu zora soktu ama Paris'te kazanacağımızı düşünüyorum.

Almeira'yı da Diego Costa yıktı. Attığı iki gol ile takımına deplasmanda 3 puanı kazandırdı.

Ligdeki son puan durumu

7

sakary Ali Misafir

Paris Saint Germain'i küçümsersen olacağı buydu Paris temsilcisi turu vermez gibime geliyor.

Kariyeri baştan okudum.Güzel bir kariyer oluyor.Barça ligte çok iyi şampiyonluk kazanmak için onların kötü olmasını beklemen gerek.İkinizde iyi olduğunuz takdirde Barça her zaman kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Paris Saint Germain'i küçümsersen olacağı buydu Paris temsilcisi turu vermez gibime geliyor.

Kariyeri baştan okudum.Güzel bir kariyer oluyor.Barça ligte çok iyi şampiyonluk kazanmak için onların kötü olmasını beklemen gerek.İkinizde iyi olduğunuz takdirde Barça her zaman kazanacaktır.
    Küçümsemedik canım Rövanşta o kadar iyi oynamamıza rağmen bir türlü aradığımız golü bulamadık. Ancak Sakho 90+3'te topu kendi ağlarına göndererek mucizevi bir şekilde tur atladık

Çeyrek finalde rakibimiz çok tanıdık bir takım oldu. Fenerbahçe ile karşılaşacağız.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Madrid derbisinde çok daha iyi oynayan taraf olmamıza rağmen 3-1 geriye düştük. Sonrasında Forlan önderliğinde şaha kalkan takım skoru 3-3'e getirdi ama bence maç bizim hakkımızdı. Bu skor iki tarafa da yaramadı ve Barcelona puan farkını 12'ye çıkardı.

7

Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri