Tek sevindirici nokta,Balta'nın yerine Çağlar'ı izleyecek olmamız.Bir de 4-4-2 oynama olasılığı var ama sanmam.Stancu yine solda oynayacaktır.
Tek sevindirici nokta,Balta'nın yerine Çağlar'ı izleyecek olmamız.Bir de 4-4-2 oynama olasılığı var ama sanmam.Stancu yine solda oynayacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Neill'ı orta sahada Cana'yı stoperde oynatıcaksak bırakalım ikisi de gitsin yazık olmasın boşuna.Öyle bir kadromuz var ki kimin nerede oynadığını anlayamıyorsun sahaya çıkmadan.Şimdi istediğim kadroyu yazıyorum ama kaleye kimi yazacağımı bilmiyorum.Zapata'nın bu halini görünce Ufuk diyeceğim mecburen gerçi hepsi birbirinden beter.
Ufuk
Serkan Neill Servet Çağlar
Cana
Yekta Culio
Kazım Stancu
Baros
4-3-3 oynayacaksan illaki böyle oyna.Maça gelirsek mekan oynatır kazanırız.
Baros ve Stancu çift forvet arkalarında da Kazım olsa keşke.Ama hiç sanmıyorum...
Hayret Zapata müthiş bir kurtarış yaptı ilk yarıda. Maçın hakimi biz olsakta Bucaspor'da kontralarla iyi geldi ilk yarı. Bizim bir tane Buca'nın 2 tane direkten dönen topu var.
Edit değilmiş gol![]()
![]()
ofsayıt ofsayıt![]()
Şu 2 Resim Galatasaray'ın Halini Özetliyor, Yoruma Bile Gerek Yok.
Dalga Geçtiğimiz Sabri'de Olmasa Hal İyice Kötü Tek Yırtınan İsim
Herkesin Yüzü Dikken Sabri Utancından Bakamıyor Bile
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bucaspor'uda yenemiyorsak takım göçmüş demekki. Nerde o eski Galatasaray ya.
derken gol oldu.
Culio attı aslanım benim ya![]()
Kazımcığım asist yaptı galiba
Aynı Kazımcığım 1metreden auta attı diyor radyo spikeri.
Kazım asist yaptı.Bu arada az önceki kaçan gole bak arkadaş ya.Baros'a bir şeyler olmuş bu arada atamadı gitti![]()
Sarı kart görmeye başladık sürekli. İnşallah kırmızı görmeden maçı bitiririz.
Maç bitti 1-0 kazandık.Baros oynamaya oynamaya unutmuş futbolu![]()
Eh,tatsız tutsuz bir maç yine.Stadın hatrına idare etti takım durumu her zamanki gibi.Sezon sonuna kadar ite kaka gideceği kesin takımın.Gol noktalarında çok etkisiziz.Stancu forvet arkası oynasa daha başarılı olacakmış gibime geliyor.
Zaten bugün iyi oynayan az sayıdaki adamdan biri Stancu'ydu.Diğerleri de Culio ve yaptığı asistin hatrına Kazım diyebiliriz.
Duran topları da etkili kullanması Stancu'nun güzel bir gelişme.Frikikleri kesinlikle o kullanmalı.1 frikiği direkten döndü,birini kaleci yumrukladı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Stancu duran topları kullanırken ellerini havaya kaldırıyorçok iyi vuruyor cidden duran topları hep o kullansın.Birde Sarp bir türlü giremedi orada güldüm baya
hep öyle oynasın 1dk-40 saniye yeter ona
![]()
eskiden sabri'nin oynadığı maçları izlemeyi sevmiyordum, adam artık kaptan. çok tatsızdı maç.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Zevkli bi maçtı. Top bi o kalede bi bu kalede. Belki gol pozisyonu fazla olmadı ama maçın sürati güzeldi (Her ne kadar bizimkiler yine o bildik top çevirmeleri yapsalarda).
Çok şükür ki kazandık.
Teşekkürler Culio ve Kazım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu arada bu elleri havaya kaldırma olayını daha çözemedim ben. Arda da stancu da diğer futbolcularda hep korneri frikiği kullanırken ellerini kaldırıyorlar ama hepsi farklı yerlere atıyorlar![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk yarıda penaltımızı yemiş hakem..Ligtvdede şimdi penaltı dediler..
havaya girmek için yapıyolar![]()
İlk yarısı 3 tane direkten dönen top hariç çok kötü bir futbolun olduğu bir maç izledik.İkinci yarı daha çok pozisyon olunca en azından maçı bırakıp sohbet etmedik![]()
Cana,Mendy'i kaçırdığı pozisyon harici hatasız oynadı.Zapata'yı da çok beğendim ben orada çıkarak Mendy'in düzgün vurmasını engelledi.O el kaldırma olayı alışkanlık gibi bir şey zaten.Bende elimi kaldırırım voleybolda servis atarken![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
yanlız işin ilginci ilk yarı evimizde kazanamıyo deplasmanda kaybetmiyoduk iş tam tersine döndü
![]()
Last edited by Facx : 19.Şubat.2011 at 23:18
Ne var orda çözemedim ?![]()
Nasıl çözemedin yahu çok açık![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."