Diana Taurasi:

To that end, Taurasi was asked about how she thinks this incident might affect players' willingness to compete in Turkey, which has become one of the more desired destinations in recent years.

"You have to take a real close look at where you go overseas," she said. "I don't have any bad feelings toward Turkey and their federation, the players and the fans. But from here on out, when I decide on the next team I'll play for in Europe, I'll have to go somewhere that I feel safe. You're automatically supposed to trust these different doping agencies, that they're doing the right things at all times. But, like anything, there are holes and mistakes.

"I could say I've lost three months of my career that was actually going really well in Turkey. We were first in EuroLeague, and I was going for my fifth EuroLeague championship in a row. But you [also] lose a little confidence in the system that you're supposed to have so much faith in."

http://sports.espn.go.com/wnba/columns/ ... id=6135920

Son bölüme dikkat:

"Türkiye'de federasyon, oyuncular ve taraftarlar için kötü hisler beslemiyorum ama bundan sonra Avrupa'da bir yere gideceğim zaman, bu ülkenin kendimi güvende hissettiğim bir yer olmasına dikkat edeceğim" diyor.

Artık işin rengi iyice belli oldu: Geri gelmeyecek. Halen istifalarda (tahmin ettiğim gibi) gelmedi. Yarına kalmaz, haber manşetlerden de iner. Bu haberin takipçisi olacak tek güç Fenerbahçe taraftarıdır ama onlarda da malesef ışık yok. Yarın Beşiktaş'ı yendiler mi tamam; herşey güllük gülistanlık... Fenerbahçe'nin onuru ayaklar altına alınmış, Fenerbahçe şamaroğlanına dönmüş, çok mu? Fenerbahçe taraftarına ne? Yarın kazanırlarsa kibirlerinden yaklaşmayın yanlarına. (Kibirlenecek neyimiz kaldıysa... Bu pislik üzerimize yapışmışken ve sorumlular şu anda ciklet çiğnerken... Yemişim şampiyonluğunu... Yönetim mi? Güldürmeyin beni. Her zaman olduğu gibi bir avuç insan mahallenin delisi gibi sesini duyurmak için bağırır, çağır, onların da sesi bir yerde kısılır. Ölen öldüğü ile yapan yaptığı ile kalır. Yazzık, koca camianın düştüğü duruma bak! Koca camia mı dedim. O bir zamanlarmış; taraftarın taraftar olduğu zamanlar...)