Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Taurasi Aklandı

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Exclamation Taurasi Aklandı




    Dopingli çıktığı için Fenerbahçe ile ilişkisi kesilen Taurasi’nin, ABD’de yalan makinesine sokulduğu ve yapılan testi geçtiği bildirildi.
    Yasadışı doping maddesi Modafinil kullandığı gerekçesiyle Fenerabahçe Bayan Basketbol takımı ile ilişiği kesilen Diana Taurasi’nin ABD’de girdiği yalan makinesi testinde kendisini akladığı ortaya çıktı.
    Test sonuçlarında modafinil için pozitif değerlere ulaşan Taurasi’nin sorulan sorulara soğukkanlılıkla cevap verdiği, “Polygraph” isimli yalan makinesinde yalan söylemediği belirtildi.
    ABD’nin ünlü spor sitesi ESPN’in yayınladığı belgelere göre Taurasi’ye şu üç soru soruldu:
    1. Daha önce hiç modafinil veya ona benzer bir madde kullandın mı?
    2. Kulüp idaresine modafinil ya da ona benzer bir madde kullanmadığın yönünde itirazda bulunurken yalan söyledin mi?
    3. Daha önce hiç modafinil veya ona benzer bir madde kullandın mı?
    Şaşırtmak için ikisi aynı olan bu üç soruya serinkanlılıkla “Hayır” diyen ABD’li oyuncunun yalan makinesinde verdiği cevaplarda psikolojik olarak bir tepki göstermediği ve testi başarıyla geçtiği bildirildi.
    WNBA yetkilileri Taurasi olayını yakından incelediklerini açıklarken oyuncunun avukatı Howard Jacobs müvekkilinin Türk yetkililerin ihmalkarlığına kurban gitmiş olabileceğini ifade etti. Jacobs, “İdrar örneklerinin İstanbul’dan Ankara’ya hangi şartlarda taşındığı yönünde bilgi alamadık. Bu örneklerin yüksek ya da düşük ısıda mı korunduğunu bilmemize imkan yok. Böyle bir durumda değerlerde farklılıklar olabilir” dedi. Jacobs, Taurasi’nin yalan makinesindeki sonuçlarını Ankara’ya göndereceklerini ve açtıkları davada kullanacaklarını ifade etti.


  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Taurasi'nin cezasında şok gelişme!

    Basketbol Federasyonu, Diana Taurasi ile ilgili verdiği kararı açıkladı.

    Basketbol Federasyonu Fenerbahçe'nin dopingli çıkan ABD'li oyuncusu Taurasi'nin cezasını kaldırdı.

    Fenerbahçe Spor Kulübü, sporcusu Diana Taurasi hakkında açıklanan karar sonrası sert beyanatlarda bulundu.

    İşte kulüpten yapılan açıklama:

    "Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, Kadın Basketbol Takımımızın eski sporcusu Diana Lorena TAURASI ile ilgili, Kulübümüze ulaşan açıklaması aşağıdadır...



    Kulübümüzün, Kadın Basketbol Takımımızın ve sporcumuzun bu şekilde mağdur edilmesinin hesabını kim verecek?

    Bu sorunun cevabını beklerken; önümüzdeki günlerde konuya dair bir basın toplantısı yapacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

    DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Orhun Gencer

    - BU ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ NASIL BİR OYUNCUYA DOPİNG KULLANDIN DİYİP ÜLKEDEN GÖNDERDİKTEN SONRA GEL BİZİM HATAMIZ YANLIŞ YAPTIK DERSİN..

    - Resmen Dünya'ya rezil olduk, ben adım atmadan 3 kez düşünüyorum nasıl olurda bu insanlar böyle ciddi bir konuda hata yaptık der?

    - Saçma birşey tam bir rezalet! Basketbol Federasyonu yönetiminde şerefli insanlar varsa hemen istifa etsin..

    twitter.com/orhungencer

    Bülent Timurlenk

    "taurasi tests positive" : Google'da "165,000 results". Lekelediniz. Hadi bakalım Turgay Demirel ver bunun hesabını şimdi?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  4. #4
    Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,003

    Default

    "Sporcu ve klübünün mağduriyetinin söz konusu olmamasına yönelik olarak"

    Daha ne kadar mağdur olunabilirki? Dünyanın en iyi kadın basketbolcusu ve onun ardından yine en iyilerden Penny Taylor da takımdan ayrıldı. Ne söylenirki böyle bi durumda. Yazık sadece.

  5. #5

    Default

    Gercekten rezalet yahu olur mu böyle sey derhal FB yönetimi federasyona dava acmali. Bende Taurasi konusunda düsüncelerimden dolayi burda tartistigim arkadaslardan özür diliyorum.

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Avrupa şampiyonluğumuz güme gitti. Taurasi'nin verdiği o idrar örneği sizden daha temiz demiştik zaten. Haklı çıktığıumızı gördük. Yüklü bir tazminat davası açmamız gerek bu işin üstü öyle kolay kolay örtülemez. Umarım geri döner Taurasi umarım.

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Basketbol Federasyonu Fenerbahçe'nin dopingli çıkan ABD'li oyuncusu Taurasi'nin cezasını kaldırdı.

    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncularından Diana Taurasi'nin B numunesinin sonucu da pozitif çıktıktan sonra ABD'li oyuncunun sözleşmesi feshedilmişti.

    Ligde oynanan İstanbul Üniversitesi karşılaşmasının ardından kura sonucu doping testine giren Taurasi'nin idrarında yasaklı maddelerden bir tanesine rastlanmıştı. Her iki numunesinde de yasaklı madde tespit edilen 28 yaşındaki yıldız oyuncu ceza alırken, Fenerbahçe ile yolları ayrılmış ve ülkesine dönmüştü. Ancak, asla doping yapmadığını bir çok röportajında belirten ABD'li oyuncuya iyi haber geldi.

    Hacettepe Üniversitesi'nde hata yapıldığı belgelenirken, bu konuda gerekli açıklamanın Kulüp ve Federasyon tarafından çok yakında yapılacağı duyuruldu.

    AZİZ YILDIRIM BAŞBAKAN'A GİDECEK

    Zalgirus Kaunas-Fenerbahçe Ülker arasında bu akşam Litvanya'da oynanacak THY Avrupa Ligi maçı için kafileyle birlikte Litvanya'ya giden Başkan Aziz Yıldırım, bu müjdeyi beraberindeki basın mensupları ile birlikte paylaştı.

    Bu konuda Cuma günü İstanbul'da basın toplantısı yaparak geniş bir açıklama yapılacağını ifade eden Yıldırım; "Oyuncumuz haklıydı. Bu işin peşini bırakmadık. Elimizde belgeler var. Konuyu Basketbol Federasyonu ile de paylaştık. Onlar da cezayı kaldıracaklarını söylediler. Durumu tam bir rezalet olarak tanımladılar. Bu durum Hacettepe'nin bundan sonra karar verme durumunu zora sokacak. Doping ünitesi kapanabilir. Muhtemel bir Avrupa şampiyonluğumuz güme gitti. Bu konuyla ilgili elimizdeki kesin belgeleri Federasyona sunacağız." diye konuştu.

    Öte yandan Aziz Yıldırım'ın perşembe günü Ankara'ya gideceği ve bu konuyu spor bakanı ve başbakan ile de bizzat görüşeceği öğrenildi.

    SEMİH ÖZSOY: "TAURASI BİZE KIRGIN DEĞİL"

    Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy ise NTV Spor kanalına bağlanarak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

    "Biz oyuncumuzun her zaman arkasında olduk. Bu durum tam bir rezalet. Bir haftadan beri bundan haberimiz vardı ve resmi açıklamayı bekliyorduk. Bu paralel de Penny Taylor'u da kaybettik. Avrupa şampiyonluğuna gidiyoruz. Bizim mağduriyetimiz nasıl telafi edilecek. Taurasi buradaki yetkililere kırgın, bizimle ilgili bir sorun yok. Her zaman arkasındayız. Elimizde belgeler var. Kaunas'tan döndüğümüzde gerekirse bu belgelerle bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Karar çıkmadan Federasyonun tutumunu herkes gördü. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın önderliğinde bu konuda sürekli dik durduk ve devam edeceğiz. Sadece Taurasi değil bir çok sporcu bu konudan bu dönemde mağdur oldu. Telafisi nasıl olacak bilmiyoruz ama bir basın toplantısı düzenleyeceğiz..."
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  8. #8
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Hesap versinler bakalım şimdi hem federasyon hem kulüp yöneticileri.

  9. #9

    Default

    Tam bir komedi.

  10. #10
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,837

    Default

    aziz yıldırım bu raporu veren doktorun istifa etmesi gerektiğini söyleyerek hayatında ilk defa doğru bir şey söylemişti belki de. topa tutulmasına neden olmuştu tabi. ben yaman hakan üstadın yorumlarını merak ediyorum. başından beri tepkisini koymuştu.

  11. #11
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Sakalımız yok ki, sözümüz dinlensin. Bu işin böyle olacağı belliydi ve adımız gibi biliyorduk. "Bu kızın arkasında durun, popülizm uğruna oyuncunuzu ortada bırakmayın" dedik. Fenerbahçe yönetimi ise dahi(!) hukukçumuz Şekip bey sayesinde yine sınıfta kaldı. Öyle ya... Altı üstü bir Kadın Basketbolcu... Kim uğraşacak hukuki süreçle, "teşekkür bile etmeden" feshet kontratını ve kurtul... Adamı ne kadar sevmesem, eleştirsem de, hakkını yersem çarpılırım, şu süreçte sadece Aziz Yıldırım adam gibi arkasında durdu oyuncumuzun...

    Şimdi işin diğer pencereleri ayrı bahis... Fenerbahçe olarak ilk yapılması gerekenler:

    1-Şekip Mosturoğlu istifa etmeli.
    2-Semih Özsoy istifa etmeli.
    3-Didem Akın'ın bir dakika bile orda durması kabahat zaten.

    Artık bu konularda haklı çıkmaktan bıktım. Remzi Dilli'yi yazdık zamanında. Üzerimize saldırdılar; "siz yönetimden iyi mi biliyorsunuz" diye. Aradan beş sene geçti, Remzi Dilli kovuldu. Bize saldıranlarda ses soluk yok. Tanjeviç konusunda aynısı... Mahmut Uslu, ki Fenerbahçe basketboluna onun verdiği zararı cümle cihan toplansa veremez, yönetimin tetikçileri tarafından az üstümüze gelinmedi; "ne istiyorsunuz Mahmut abimizden?" Mahmut abileri geçen yıl nihayet kibarca kovuldu ve ardından gelen şampiyonluk, erkek takımının bu sene geldiği durum ortada... "Aydın Örs" diye boşuna bağırmadık.

    Taurasi olayında, bırakın başka yerleri, sadece bu forumda yazıp çizdiklerimiz ortada... Artık bıktım, yemin ederim, eleştirmekten bıktım. Dünyada kriz yönetme konusunda en beceriksiz üç-beş kulüpten birisiyiz.

    Malesef bizim taraftarımız bir yönetici görünce, kulüpte görev alan bir yetkili görünce hemen aklını kaybediyor, onu "erişilmez, yanlış yapmaz, herşeyi bilir ermiş bir zat" gibi görmeye başlıyor. En uyuz olduğum laf: "Yöneticiler senin bildiğin kadarını bilmiyor mu?" Görüyoruz işte. Daha doping olayı olduğu gün bağırdık; "Böyle bir yıldızı kurtlara kurban etmeyin! Alın yanınıza ve "biz ona güveniyoruz, ceza alsa bile cezası bittikten sonra da onunla devam etmek istiyoruz ve şimdiden beş yıllık bir kontrat teklif ediyoruz" diye basın toplantısı düzenleyin" dedik. Tabii bizim yönetimin böyle cesurca, erkekçe bir tavır alması, kutuplarda çiçek açmasını beklemek kadar safdillik...

    İşin dış cephesine ait mevzuuları yeri geldikçe konuşuruz.

  12. #12
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,837

    Default

    işin diğer yönü, taurasi büyük oyuncu olmasının yanında karakterli de bir insanmış. belki avrupa şampiyonluğunu kaybettik ama büyük ve fenerbahçe efsanesi olabilecek bir sporcuyu da kaybettik. amerika bize neresiyle gülse haklıdır.

  13. #13
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,837

    Default

    penny n'olacak peki?

  14. #14
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    O değilde forumda birileri demişti bu Hacettepe sabıkalı diye.Hakikatten öyleymiş.Ülkede başka doping merkezi yok heralde.Nasıl böyle bir hata yapmışlar hayret doğrusu.

  15. #15
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    penny n'olacak peki?
    Yangından mal kaçırır gibi Taurasi'den kurtulmaya çalışan hamarat yöneticilerimiz sayesinde Penny'i de kaybettik. Bilica'nın ardında durdukları kadar Diana'nın ardında durmadılar malesef. Ben şimdi ısrarla Bilica'ya ne ceza vereceklerini bekliyorum. Güçleri sadece Taurasi'ye mi yetiyor, gerçekten tutarlılar mı, göreceğiz.

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Bu ne büyük skandaldır.Türk spor tarihinin en büyük rezilliği.Keşke geri dönebilse Taurasi.

  17. #17
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    WADA'dan Hacettepe Üniversitesi'ne kötü haber

    Dünya Anti Doping Merkezi (WADA), Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'nin akreditasyonun iptal edilebileceğini açıkladı.

    Taurasi olayında büyük bir hataya imza attığı ortaya çıkan Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'nin işlevi askıya alınıyor. Dünya Anti Doping Merkezi (WADA) tarafından daha önce 3 ay ceza alan Hacettepe'nin zor durumda olduğu ve cezasının katlanacağı öğrenildi.

    WADA yürütme kurulunun toplanacağı ve olayın 2. kez gerçekleştiği için ya yene süreli ceza verileceği ve bunun 1 ile 2 yıl arasında olacağı öngörülürken, Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'nin akreditasyonun iptal edilebileceği ve artık doping numunesi inceleyemeceği belirtildi.

    Bu arada DHA'ya gelen bir ihbarda ise Türkiye Olimpiyat Komitesi'nin; Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'nin lisansını kısa bir süre önce iptal ettirdiği ve bunun şimdilik gizlendiği söylendi.

    Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  18. #18
    Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir
    Mesajlar
    5,434

    Default

    Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Sakalımız yok ki, sözümüz dinlensin. Bu işin böyle olacağı belliydi ve adımız gibi biliyorduk. "Bu kızın arkasında durun, popülizm uğruna oyuncunuzu ortada bırakmayın" dedik. Fenerbahçe yönetimi ise dahi(!) hukukçumuz Şekip bey sayesinde yine sınıfta kaldı. Öyle ya... Altı üstü bir Kadın Basketbolcu... Kim uğraşacak hukuki süreçle, "teşekkür bile etmeden" feshet kontratını ve kurtul... Adamı ne kadar sevmesem, eleştirsem de, hakkını yersem çarpılırım, şu süreçte sadece Aziz Yıldırım adam gibi arkasında durdu oyuncumuzun...

    Şimdi işin diğer pencereleri ayrı bahis... Fenerbahçe olarak ilk yapılması gerekenler:

    1-Şekip Mosturoğlu istifa etmeli.
    2-Semih Özsoy istifa etmeli.
    3-Didem Akın'ın bir dakika bile orda durması kabahat zaten.

    Artık bu konularda haklı çıkmaktan bıktım. Remzi Dilli'yi yazdık zamanında. Üzerimize saldırdılar; "siz yönetimden iyi mi biliyorsunuz" diye. Aradan beş sene geçti, Remzi Dilli kovuldu. Bize saldıranlarda ses soluk yok. Tanjeviç konusunda aynısı... Mahmut Uslu, ki Fenerbahçe basketboluna onun verdiği zararı cümle cihan toplansa veremez, yönetimin tetikçileri tarafından az üstümüze gelinmedi; "ne istiyorsunuz Mahmut abimizden?" Mahmut abileri geçen yıl nihayet kibarca kovuldu ve ardından gelen şampiyonluk, erkek takımının bu sene geldiği durum ortada... "Aydın Örs" diye boşuna bağırmadık.

    Taurasi olayında, bırakın başka yerleri, sadece bu forumda yazıp çizdiklerimiz ortada... Artık bıktım, yemin ederim, eleştirmekten bıktım. Dünyada kriz yönetme konusunda en beceriksiz üç-beş kulüpten birisiyiz.

    Malesef bizim taraftarımız bir yönetici görünce, kulüpte görev alan bir yetkili görünce hemen aklını kaybediyor, onu "erişilmez, yanlış yapmaz, herşeyi bilir ermiş bir zat" gibi görmeye başlıyor. En uyuz olduğum laf: "Yöneticiler senin bildiğin kadarını bilmiyor mu?" Görüyoruz işte. Daha doping olayı olduğu gün bağırdık; "Böyle bir yıldızı kurtlara kurban etmeyin! Alın yanınıza ve "biz ona güveniyoruz, ceza alsa bile cezası bittikten sonra da onunla devam etmek istiyoruz ve şimdiden beş yıllık bir kontrat teklif ediyoruz" diye basın toplantısı düzenleyin" dedik. Tabii bizim yönetimin böyle cesurca, erkekçe bir tavır alması, kutuplarda çiçek açmasını beklemek kadar safdillik...

    İşin dış cephesine ait mevzuuları yeri geldikçe konuşuruz.
    Aman Hakan abi görmesin diyordum , daha uzun bir yazı bekliyordum abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

  19. #19
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    O değilde forumda birileri demişti bu Hacettepe sabıkalı diye.Hakikatten öyleymiş.Ülkede başka doping merkezi yok heralde.Nasıl böyle bir hata yapmışlar hayret doğrusu.
    İlk ben demiştim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlk ben demiştim.
    Bunları görmek bu kadar kolayken.

    Sonuç olarak, müthiş profesyonel, müthiş bilinçli, dünyanın en iyi bayan basketbolcusu Diana Taurasi bal gibi doping yapmıştır. Bunu kabul edin artık.
    Diyen de oldu.Kabul etmesek de oluyormuş.Bunu yazandan özür bekliyorum...

    Cuma başkanın basın toplantısı var diyorlar bakalım neler olacak.

  21. #21
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Bunların ne olduğunu biz biliyorduk zaten de kendi içimizde çok mu suçsuzuz.Taurisiyi yollayanlar hesap versin!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  22. #22
    Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,833

    Default

    Tamda inandırmıştık kendimizi Taurasinin doping yaptığına ama kismet olmadı yine yapacak bişey yok. Halbuki Hacettepedende böyle birşey beklenmez ama aksine Taurasıden beklenirdi niye böyle oldu bende anlamadım.

  23. #23

    Default

    Kuralları Koyarken 2 Kere Düşünmek Lazım. ve de Bu Kurallar İçinde Yapılan Çalışmaları Kendi İçimizde Çeldirmemek En Büyük Sorumluluk.


    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  24. #24
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    turgay atasü denilen insan bozması daha b numunesi açılmadan bile sanki dopingi kendi vermiş gibi,doping yaptı doping yaptı diye bağırıyordu kamera karşısına geçip.Eğer bu adam görevinde kalabilecekse yazık bu ülkeye!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  25. #25
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    turgay atasü denilen insan bozması daha b numunesi açılmadan bile sanki dopingi kendi vermiş gibi,doping yaptı doping yaptı diye bağırıyordu kamera karşısına geçip.Eğer bu adam görevinde kalabilecekse yazık bu ülkeye!
    Sadece istifası bile yeterli değil.Ortada büyük bir skandal var ceza almalı.

  26. #26
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Yazıklar olsun bu rezilliği yaşatanlara.

  27. #27
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Çok kelle götürür bu olay. Bir adamın istifası ile kapanmaz bu konu.

  28. #28
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2,880

    Default

    Güzel Türkiye'm den manzaralar.. Doping ile iş başına geçen insanlardan ne beklenir ki?

  29. #29
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Aman Hakan abi görmesin diyordum , daha uzun bir yazı bekliyordum abi .

    Oğuzcan, açıkçası hiç şaşırmadım. Zaten sende takip ettin bu konuyla ilgili günlerce facee'de yazdım, çizdim. Fenerbahçe taraftarlarına ait basketbol forumlarında yazdıklarımı toplasan roman olur zaten. turksportal'da bile üç-beş sayfa yazmışımdır herhalde. Artık bıktım. Beni bile Kadın Basketbolundan soğuttular ya... Hatırlıyor musun facee'ye yazdıklarımı? Rastlamışsındır muhakkak.

    Neyse, facee demişken... Şu şarkıyı iki ay önce Diana Taurasi için paylaşmıştım:


    http://www.youtube.com/watch?v=hSl-Xa_eBzc

  30. #30
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Haram zıkkım olsun aldığınız maaşlar, bu kadar açık ve net bir şekilde söylüyorum.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •