Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

19 38.78%
  • Fenerbahçe kazanır

27 55.10%
  • Berabere biter

3 6.12%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 265 arası toplam 265 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Alex sen ne yaptın yahu? Bu nasıl bir bağlılıktır? Adam 3 gol 1 asist yaptığı gecede Diana Taurasi için şu notu koymuş:

http://twitter.com/Alex10combr/status/3 ... 775261184#

Sana ne diyeyim artık. Bu saatten sonra ben seni nasıl eleştireceğim? İşte asıl böyle efsane olunuyor.

Darısı Fenerbahçe taraftarının başına... Nerdeeee? Onlar şimdi galibiyetin keyfini sürüyor, kibirlerinden yanına yaklaşılacak gibi değil... Fenerbahçe'nin onuru çiğnenmiş, değerleri gaspedilmiş, sorumlular halen sıcak koltuklarında ciklet çatlatıyor; onlara ne? Onlar şimdi çeşitli ortamlarda rakiplerine laf sokmakla meşgul... Ama sen, sanki 3 golü atan sen değilmişsin gibi, taraftarın yapmadığını yapıyor ve bu kulübe gelen en büyük dünya yıldızına sahip çıkıyorsun! Ben susuyorum Alex! Seni o kadar eleştiren birisi olarak...
    Last edited by yaman76hakanFB : 21.Şubat.2011 at 06:27

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

maçın 65.dakkasından sonra daha zevkli geçeceğini sölemiştim
    ferrarinin yaptığı tamamen ihanettir..
    en kötüsü çıkarken bjklı taraftarın ferrariyi alkışlaması oldu...
    bu adam devre arsında satılmayacakmıydı..kadroya giremediği na kadar maç var
    bi bakıyosun en önemli maçta kadroda..gerçekten enteresan..
    acaba shsuter gibi t.adamları bizmi göklere çıkartıyoruz..
    yada bu adamların ekstra bi özelliği yok real madride benide koysan;
    şampiyon yaparım durumumu ben bilemiyorum..
    sakatlıkatan bahsediyolar..real,barca,manu,inter gibi takımlar senede 50 küsür maç yapıyo..
    bjk gibi sakatlıklar olmuyo..bjk iyi çalışmıyor bu belli açıkca...
    şimdi sorulması gereken soru ne olcak..
    ben söyleyeyim..büyüklerin umursamadığı türkiye kupası bir umut oldu..
    can simidi şeklinde..ne kadar komik dimi...hedeflere bak gelilnen yere bak..
    herzaman söylüyorum asıl suçlular futbolu play station mantığıyla sanan;
    yönetim ve taraftarlardır en büyük suçlu sizsiniz.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açıkçası çok kopma noktaları olan bir maçtı... Çıkmayan kartlar verilmeyen penaltılar da oldu... Buna rağmen yine de kazandık...

Maçın 3 te birlik diliminin ilkinde çok üstündük. Golü bulmamız iyi oldu. Maçı bir çok pozisyonda kopartacak noktaya gelsekte son vuruşlarda yada pozisyonlardaki şanssızlığımızda golü yapamadık. Hele ki Dia'nın kaçırdığı direkten dönen topta... Ekrem'in attığı gole söylenecek söz yok hakkatten. Haftanın golüydü. 1-1'den sonra tıpkı BJK'nin 10 kişi kalması gibi bizde oyundan muhteşem bir şekilde düştük. 2. gol çok talihsizceydi zaten... BJK oyunun kontrolünü taki penaltı pozisyonuna kadar eline aldı. Maçın 2. çeyreğini BJK kontrol etti. Bundan sonra 2-2 yi bulmamızla birlikte BJK muhteşem bir şekilde düştü oyundan... Sonrası da malum... Her haliyle güzel maç oldu.

Hakemin yinede hataları vardı. Ekrem'in 15. dakikada ki sarı kartı 2. sarısı olmalı ve atılmalıydı. Lugano'nun Ferrari tarafından Kafakol ile indirilmesi net penaltıydı. G.Gönül'ün 80. dakika da ki hareketi 2. sarı karttan net kırmızı karttı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de şöyle bir pozisyonu oluşturacak forveti görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87651
    Benim gördüğüm forvetler ya koşmaz gol atar (Hooijdonk,Anderson) ya da koşar gol atamaz (Guiza,Kezman) Bu Niang ikisinide yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Alex sen ne yaptın yahu? Bu nasıl bir bağlılıktır? Adam 3 gol 1 asist yaptığı gecede Diana Taurasi için şu notu koymuş:

http://twitter.com/Alex10combr/status/3 ... 775261184#

Sana ne diyeyim artık. Bu saatten sonra ben seni nasıl eleştireceğim? İşte asıl böyle efsane olunuyor.

Darısı Fenerbahçe taraftarının başına... Nerdeeee? Onlar şimdi galibiyetin keyfini sürüyor, kibirlerinden yanına yaklaşılacak gibi değil... Fenerbahçe'nin onuru çiğnenmiş, değerleri gaspedilmiş, sorumlular halen sıcak koltuklarında ciklet çatlatıyor; onlara ne? Onlar şimdi çeşitli ortamlarda rakiplerine laf sokmakla meşgul... Ama sen, sanki 3 golü atan sen değilmişsin gibi, taraftarın yapmadığını yapıyor ve bu kulübe gelen en büyük dünya yıldızına sahip çıkıyorsun! Ben susuyorum Alex! Seni o kadar eleştiren birisi olarak...
    Abi sen Alex'e bunları dedin ya tamamdır artık Alex

Maç çok gitti geldi.İlk 30dk maç 3-0 bile olabilirdi.Ama sonraki 15dk gol yemeyi hakettik.Geriye kapanmayı bile beceremedik.Sonra Almeida'nın kaçırdığı pozisyona kadar işler tam terine döndü.Ferrari o hareketi yapmasa maçı Beşiktaş önde bitirirdi.

Sonuç olarak maçı hakettiğimizi düşünüyorum,bundan sonra şampiyonluk için daha umutla bakabiliriz.
    Last edited by MeMo : 21.Şubat.2011 at 14:14

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Benim gördüğüm forvetler ya koşmaz gol atar (Hooijdonk,Anderson) ya da koşar gol atamaz (Guiza,Kezman) Bu Niang ikisinide yapıyor

İkisini birden yapan son iki forvet Aykut Kocaman ve hemen sonrasında Baliç'ti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum. 2 ci yariya bomba gibi girdiler bu mactada durmicaklar.

Beni yaniltmadi Fenerbahce.

Schustere daha ne kadar sabir edilcek bilmiyorum, gunu kurtarmak icin aciklamalar yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çok enteresan bi maç oldu.. Totem işe yaradı ve yine izlemediğim bi inönü maçını yine kazandık.. Böyle giderse ben deplasmanda derbi seyredemicem

Maçı tam koparmışken ve hatta farkı da açacakken Ferrari'nin yaptığı hareket bizi bitirdi. Önce Fenerbahçe maçı bize teslim etti, sonra Ferrari'de aynı şekilde Fenerbahçe'ye. Bir oyuncunun sorumsuzluğu bütün takımın eleştirilmesine neden olacak şimdi. Haketmedik bu sonucu.

Ferrari'nin aciklamalarina göre Lugano Italyanca, Ispanyolca, Ingilizce ana avrat küfretmis. Emre de bi ara Lugano'yu uyarmis Ferrari Lugano'nun onu mac boyunca cimdik ve yumruk darbeleriyle mosmor yaptigini söylemis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun yapısı ve oyun tarzı bu yönde zaten. Merak ediyorum Ferrari hayatında bunu hiç yapmamış mı oynadığı maçlarda -küfürü kastetmiyorum-. Bu olaylar olağan artık bana göre altyapı maçlarında bile sıkça yaşanıyor. Ferrari de insandır böyle bir tepki vermesi normal ama sinirlerine hakim olmak zorundaydı. Bahanesi bu olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun verilmeyen penaltısında da yapmış mı acaba.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    İkisini birden yapan son iki forvet Aykut Kocaman ve hemen sonrasında Baliç'ti.

aslında tuncay da sayılabilir. her ne kadar santrafor olmasa da. karakteristik özelliği golcülük olmamasına rağmen epey gol atıyordu.

Hakettiğimiz bir maçı kazandık.Maçın kırılma anı Almeida'nın kaçırdığı pozisyon ve Ferrari'nin kırmızı kartı oldu.Beşiktaş 30-60.cı dakikalar arası daha iyi olsa da kırmızı karttan sonra oyundan düştüler.Rüştü'nün başarılı performansı skoru 4-2'de tuttu.Dia,Emre,Niang ve özellikle Alex galibiyetin mimarlarındandı.

Artık şampiyonluğa daha bir umutla bakabiliriz.Ligin 2.yarısının çok önemli olan ilk 5 maçını kayıpsız geçiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sana adam saha içinde herşeyi yapabilir. İtalya liginde forma giymiş tecrübeli bir oyuncusun güya Ferrari ama bu tarz basit oyunlara gelip takımını bu şekilde yakmak ne sana nede başkasına yakışmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Sana adam saha içinde herşeyi yapabilir. İtalya liginde forma giymiş tecrübeli bir oyuncusun güya Ferrari ama bu tarz basit oyunlara gelip takımını bu şekilde yakmak ne sana nede başkasına yakışmaz.

Başka bir yerde rastladım. Beşiktaşlı arkadaşlar Ferrari'ye ateş püskürüyor, bir Fenerbahçe taraftarı da güya onları sakinleştirmeye çalışıyor, "ne kızıyorsunuz adama" dedikten sonra şöyle takılıyor: "Ferrari dediğin kırmızı olur."

4 Yemeye Alıştık Zaten, Ne Diyelim Fenerbahçe Alnının Akıyla Tertemiz Bir 3 Puan Kazandı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe... Maç hakkında yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum kendi adıma.Ferrari bir maç nasıl sabote edilir dersi verdi dün akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lugano bu işin profesyoneli olmuş valla.Ferrari'nin dirseğinden önce çok usta işi bir tekme atmış.Biraz önce özeti seyrederken fark ettim.Ferrari'nin hareketinden sonra dün gece mağlubiyetin getirmiş olduğu psikolojiyle bir an önce sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini söylemiştim.Ancak sakin kafa ile düşününce ve Lugano'nun tahriklerini göz önünde bulundurunca bu ağır bir karar olur.Fakat yine de bu hareketi yapmaması gerekiyordu.Bu yüzden iyi bir ceza alması gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ferrari'nin aciklamalarina göre Lugano Italyanca, Ispanyolca, Ingilizce ana avrat küfretmis. Emre de bi ara Lugano'yu uyarmis Ferrari Lugano'nun onu mac boyunca cimdik ve yumruk darbeleriyle mosmor yaptigini söylemis.
    Vay anasını ya demekki Lugano futbolcu olmasa bile aç kalmaz. O kadar dil biliyor mu yahu Lugano. Sadece İtalyanca küfretse yeterliymiş fazla kasmış kendini Lugano. Heralde kendini ıspatlama çabasına girmiş olmalı ki bildiği tüm dilleri ona göstermiş.

Lugano maç boyunca yaptı o hareketleri, hatta 5. dakikada gelen golde de ikili arasında sağlam bir mücadele vardı, tokatların, çekmelerin itmelerin olduğu. Gerçekten Lugano ile mücadele edebilmek için hem sağlam bir fiziğe hemde çelik gibi sinirlere sahip olmak gerek

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ama şöylede bişey var hep Lugano suçlu hep. Ben göremedim ki Luganoyla biri tartışılsın Lugano haklı çıksın burdan. Yani tamam benim şuçum varda hırsızın hiç suçu yok öylemi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Saçınıda çekmiş mi onuda öğretmenine şikâyet etsin...

Tebrikler Fenerbahçe her ne kadar 10 kişi kaldıkdan sonra galibiyet gelsede, şampiyonluk yolunda herşey kafi'dir diyorum...

Rüştü bildiğim kadarıyla uzun zamandır maç oynamıyor ama çok iyi işler yaptı...
    Alex'e gelince bende sene sonu 5'de 1. vitese düşürdüğünün kaanatindeydim takımın oturmasıyla dahada işler yoluna gircektir umarım tebrikler iki takımada...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Vay anasını ya demekki Lugano futbolcu olmasa bile aç kalmaz. O kadar dil biliyor mu yahu Lugano. Sadece İtalyanca küfretse yeterliymiş fazla kasmış kendini Lugano. Heralde kendini ıspatlama çabasına girmiş olmalı ki bildiği tüm dilleri ona göstermiş.
    İtalyan pasaportu var zaten İtalyanca biliyordur İngilizce küfür küçük çocuğa sorsan o da bilir, Uruguay'da portekizce mi ispanyolca mı konuşuluyor bilmiyorum belki ordan ispanyolcayı biliyordur

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri