Misimovic: Galatasaray'a yanlış yapmadım!

Misimoviç konusu Galatasaray'da sır olmaya devam ediyor. SAKIZ ÇİĞNEDİĞİ için Hagi tarafından kadro dışı bıraklıdığı iddia edilen Misi için başkan Polat ve Sezgin HAGİ İSTEDİ diyor . Ancak Hagi bu konuda hiç konuşmuyor. HER ŞEY OLABİLİR diyerek G.SARAY'DA FORMA BEKLEYEN MİSİMOVİÇ, Telegol'e konuştu.. İŞTE MİSİMOVİÇ'İN söyledikleri..

ZOR DURUMDAYIM.. Galatasaray da yanlış hiç bir şey yapmadım

Bütün bu olaylardan sonra Hagi'nin kadro dışı kaldığımı yüzüme karşı söylememesi beni kırdı.

Adnan Sezgin ile benimle konuşan sadece o..

Ben oyunları izliyorum ve takımıma yardımcı olamıyorum. Gelecek sene neler olacak göreceğiz. Her şeyin bir sebebi var.

Ben bir kaç takım bana talip olmuştu ancak ben Galatasaray'a isteyerek geldim. Ancak şimdi zor durumdayım. Ama ne olacağını göreceğiz.

Profesyonelim ve kontratım devam ediyor. burada kendimi göstermeme izin vermiyorlar. Ancak bir gün görev alacağım hazır olmalıyım.

"Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'da oynar mısınız?" sorusu çok aptalca bir soru bence.. Harika bir stat ve her futbolcu orada oynamak ister.

Kaliteli bir takımımız var başarı için çalışmamız lazım..

Beni takım dışı bırakmasının nedeni yok. Onun için benimle ilgili sorulara Hagi kızıyordur.

Stancu ve Culio'yu seyretmedim. Galatasaray'ın maçlarını seyretmek istemiyorum. Stadda da seyretmek istemiyorum. Oynamadığım bir takımı stadda seyretmek çok zor olur..

Şampiyonluk için Bursaspor Gaziantepspor'a yenilmeden önce sorsaydınız farklı bir cevap verebilirim ama bu haftaya bakarsak, belki taraftarın hoşuna gitmeyecek ama Fenerbahçe şampiyonlukta önde..

Taraftarlar beni seviyor ve bu da bana pozitif düşünmemi sağlıyor.

Her şey olabilir. Öncelikle Hagi'nin benden özür dilemesi lazım. Çünkü beni karşısına alıp, gözlerime bakıp, beni istemediğini söylemedi.

A2 takımı ile idmana çıkıyorum ve bireysel idmanlar yapıyorum. A takımında oynamam için bir iki idman yapmam lazım..

Üzgün değilim. Yorgunum çünkü ailemle birlikte bugün çok dolaştık.

Galatasaray taraftarına, bana tezahürat yaptıkları için çok teşekkür ederim.

TSN

Bunları söylemiş sanırım Telegol'de.

Yani söyleyebileceğim tek şey var bu işten sorumlu olanlara : "Yazık."