1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Türk olsa oyuncu tamam da elin yabancısı için Hagi sıradan bir teknik direktördür diğer teknik direktörler gibi.Hagi bu takımın efsanesiydi falan gibi bir yaklaşım beklemek çok mantıksız.Bizim için yeri her zaman ayrıdır ama takıma bu sezon gelmiş yabancı bir oyuncudan böyle şeyler beklemek pek doğru gelmiyor bana.
    İyide Misi mutlaka biliyordur Hagi'nin kim olduğunu. Sonuçta bulunduğu takımın efsanesi. İllaki öğrenmiştir. Öğrenmediyse daha kötü zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide Misi mutlaka biliyordur Hagi'nin kim olduğunu. Sonuçta bulunduğu takımın efsanesi. İllaki öğrenmiştir. Öğrenmediyse daha kötü zaten

Belki öğrenmiştir belki öğrenmemiştir bilemem Ama Hagi değil de Rijkaard böyle bir şey yapmış olsaydı acaba aynı şeyleri diyebilir miydi Misimovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Misimovic "Hagi benden özür dilesin" dediği zaman gözümde bitti. Sen kimsin Galatasaray Taraftarının en sevdiği futbolcularından Hagi hakkında böyle konuşabiliyorsun. Sonra kalkıp bide oynamak istiyorum diyorsun. İnsan biraz akıllı olur. Takımdan ayrıldıktan sonra dese neyse hem takımda oynamak istiyorsun hemde böyle diyorsun. Yok sana forma.
    Misimovic haksız dedin ya üstüne birşey söyleymeye kelimeler yetmez. Adamı zıttırık bir sebepten dolayı ki sebep bile sayılmaz adamdan saymayıp kadro dışı bırak bir kere mevkiisinde oynatmadan sonra adam senin hakkında iyi konuşsun. Babası bunları yapsa bundan daha kibar olmazdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Misimovic haksız dedin ya üstüne birşey söyleymeye kelimeler yetmez. Adamı zıttırık bir sebepten dolayı ki sebep bile sayılmaz adamdan saymayıp kadro dışı bırak bir kere mevkiisinde oynatmadan sonra adam senin hakkında iyi konuşsun. Babası bunları yapsa bundan daha kibar olmazdı.
    Ben misi haksız dedim mi ?

Çocuk haklı bile olsa "Babaya benden özür dile." diyemez diyorum. Baba zaten babalık yapıp özür dileyecektir. Dilemezse de babanın suçu. Ben Hagi suçsuz demiyorum. Ama Misimovicin o açıklaması benim gözümde misiyi bitirdi. Haklıyken haksız duruma düştü.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri