Sayfa 437 / 896 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
13,081 ile 13,110 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bir sürü gökhan gönül çıksa yollayalım tabi. takımın en iyi oyuncularını sırf avrupa'ya oyuncu göndermediğimiz için göndereceksek yandık. kaldı ki okan alkan'ın bu boşluğu ne kadar dolduracağı soru işareti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bir sürü gökhan gönül çıksa yollayalım tabi. takımın en iyi oyuncularını sırf avrupa'ya oyuncu göndermediğimiz için göndereceksek yandık. kaldı ki okan alkan'ın bu boşluğu ne kadar dolduracağı soru işareti.
    10 milyon Euro bonservis bedeli isteniyor.. Az değil bu para. Bedava gönderilmiyor ya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    10 milyon Euro bonservis bedeli isteniyor.. Az değil bu para. Bedava gönderilmiyor ya
    işin para kısmı ayrı konu ama biz ki boş yere güiza'ya milyonlar saçmış kulübüz. 10 milyon bir türk futbolcunun transferi için büyük para olsa da bu derecede kilit bir oyuncu için değer mi? bence değmez. ancak eğer gökhan gönül ille de avrupa'ya gitmek istiyorsa (ki istemediğini defalarca söyledi) ve eğer ki ikna edilemezse ben de gönderilmesinden yana olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan'ın Avrupa'da oynamak istemediğini herkes biliyo.. Fenerbahçe yollamazsa o gitmek istemeyecektir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haberde Gökhan'la anlaşıldı diyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Haberde Gökhan'la anlaşıldı diyor.
    Her haber doğru olsaydı ohoooo yıldızdan geçilmezdi ligimiz.
    Ne Gökhan transfer olmak ister, ne de yönetim bırakır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan Fenerbahçe'de vazgeçilmez olarak hedeflerimin %99'unu tamamladım. Avrupaya gitmek gibi bi hayalim hiç olmadı demişti.. Gideceğini hiç sanmıyorum..

Gitmemesi çok iyi olur. Taraftarın sahiplendiği bir oyuncu, 2007 yılında genç yaşıyla avrupanın en iyi 15 beki listesine girmişti yanlış hatırlamıyorsam GOAL dergisinde. Kalırsa efsane olur.

Barca Gökhan'la ilgileniyormus

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türk Futbol Takımları işte bu yüzden Avrupa'da söz sahibi olamıyor

Bizim Ligimizde yabancı sınırlaması denen illet bir olay var kaldı ki kolay kolay Türk yetenekler yetişmiyor.Bizde elimizdeki en iyi oyuncuları yollamaya çalışıyoruz.Sonra neden başarılı olamıyoruz ?

Olamayız tabi sen eldeki en iyileri yollarsan başarılı olamazsın.Neden Barça her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor ? Neden İnter her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor.

Bu mantıkla Avrupa'da başarı maşarı gelmez.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan'ı ne kadara aldı Fenerbahçe? 1 Milyon Lira etmez belki. Belki de daha ucuzdur bilemiyorum. 10 Milyon € veren varsa hem Gökhan, hem taraftar, hem Aykut Kocaman, hemde Aziz Yıldırım gözü kapalı bu transferi onaylamalı diye düşünüyorum. Gökhan'ı satıp yerine Okan'ı monte edebilirsin. Bir sezon sabredersin bakarsın olmuyo yerine birini alırsın. İşte başarı böyle böyle gelir...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Türk Futbol Takımları işte bu yüzden Avrupa'da söz sahibi olamıyor

Bizim Ligimizde yabancı sınırlaması denen illet bir olay var kaldı ki kolay kolay Türk yetenekler yetişmiyor.Bizde elimizdeki en iyi oyuncuları yollamaya çalışıyoruz.Sonra neden başarılı olamıyoruz ?

Olamayız tabi sen eldeki en iyileri yollarsan başarılı olamazsın.Neden Barça her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor ? Neden İnter her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor.

Bu mantıkla Avrupa'da başarı maşarı gelmez.
    Bu mantıkla kulüpler batar. Elindeki oyunculara iyi para teklif edildiğinde satabilmeslisin ki o paralarla kulübü idare edip, yeni oyunculara yatırım yapabilesin. Hazır yemekle,borç almakla bir yere kadar. İnter'i, Barça'yı örnek vermişsin, bir de Porto örneğine bak, Lyon örneğine bak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu mantıkla kulüpler batar. Elindeki oyunculara iyi para teklif edildiğinde satabilmeslisin ki o paralarla kulübü idare edip, yeni oyunculara yatırım yapabilesin. Hazır yemekle,borç almakla bir yere kadar. İnter'i, Barça'yı örnek vermişsin, bir de Porto örneğine bak, Lyon örneğine bak.
    O zaman Lyon'un Porto'nun sezonda kaç oyuncu sattığını yerlerini nasıl doldurduklarınada bir bakalım..

Gökhan'ı satıp sağ bek'e Okan'ı monte ettin.Peki ya sonrası ? Hadi Alex gitti Gökay monte edildi.Sonra gidip Maldonado Josico alınca paraları boşa saçıyorsun başkan olacak O yüzden eldeki oyuncuları gelecek ilk teklifde satmak bana göre yanlış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konunun içine Lyonlar Portolar girerse iş o zaman değişir. Adamların bizden kat be kat üstün olduklarını biliyoruz. Gözlem sistemleri ve bunun doğrultusunda gelişen transfer politikaları son derece güçlü. Zamanında Paulo Ferreiralar , Carvalholar , Decolar oradan geldi. Biraz daha yakına gelecek olursak Diego ve Luis Fabiano ikilisi göze çarpan ikili. Ve son olarak da dünyanın en komple forveti olma yolunda son sürat ilerleyen Hulk. Güvenip parayı basıyorlar, hatalı çıksalar bile kimse tepki vermiyor. Çünkü elbet doğruyu buluyorlar.

Türkiye'deki transfer politikası , alınan oyuncuya bakış açısı değişmediği sürece büyük bombalar patlatamayız biz. Bu sene başında Kiev'in daha 18 yaşında Brezilyalı bir çocuğa (Andre) 8 milyon vermesi gibi. Türkiye'de o yaştan birine o parayı versen ortalığı 'yıkarlar'..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Konunun içine Lyonlar Portolar girerse iş o zaman değişir. Adamların bizden kat be kat üstün olduklarını biliyoruz. Gözlem sistemleri ve bunun doğrultusunda gelişen transfer politikaları son derece güçlü. Zamanında Paulo Ferreiralar , Carvalholar , Decolar oradan geldi. Biraz daha yakına gelecek olursak Diego ve Luis Fabiano ikilisi göze çarpan ikili. Ve son olarak da dünyanın en komple forveti olma yolunda son sürat ilerleyen Hulk. Güvenip parayı basıyorlar, hatalı çıksalar bile kimse tepki vermiyor. Çünkü elbet doğruyu buluyorlar.

Türkiye'deki transfer politikası , alınan oyuncuya bakış açısı değişmediği sürece büyük bombalar patlatamayız biz. Bu sene başında Kiev'in daha 18 yaşında Brezilyalı bir çocuğa (Andre) 8 milyon vermesi gibi. Türkiye'de o yaştan birine o parayı versen ortalığı 'yıkarlar'..
    Anıl Ellerine sağlık bana tercüman olmuşsun resmen (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Barış Fener'le anlaştı

Galatasaray taraftarının sırt çevirdiği gurbetçi oyuncuya Sarı-Lacivertliler kucak açtı. Fener, sözleşmesi sezon sonunda biten Barış'ın işini şimdiden bitirdi.

Feldkamp döneminde, 2007-08 sezonunun başında Essen’den transfer edilen Barış Özbek, sergilediği performansla “Geleceğin yıldızı” olarak gösteriliyordu. Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir türlü kendisini geliştiremedi. Özellikle bu sezon beklentilerin çok altında kalan Barış, birçok maçta taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Son olarak Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Barış, omzundan sakatlanmış ve o tarihten beri takıma girememişti. 24 yaşındaki oyuncu, takımının ligde Gaziantep deplasmanına çıktığı saatlerde kız arkadaşıyla birlikte, Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde sinemaya gitmiş ve bu hareketiyle de büyük tepki çekmişti. Barış’ın menaceri Doğan Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcusunu Lokomotiv Moskova ve Shakhtar’ın istediğini belirtmiş ve Fenerbahçe’nin de listesinde olduğunu söylemişti.

Kazım misillemesi!
    Barış Özbek’in son kararını verdiği ve yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in, Barış’la her konuda anlaştığı ve sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katarak, ezeli rakibinin Kazım’ı transfer etmesine misilleme yapacağı belirtildi!

Kaynak : Fanatik
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@ sene ortasında Barış gelecek dediklerinde sevinmiştim hatta güzel bir rotasyon oyuncusu olur demiştim ve şuanda da aynı görüşteyim.Ama tahmin ediyorum yalanlanır 1-2 güne

Fakat artık bu olayların yok X in misillemesi olarak görülmesini yanlış karşılıyorum.Ne misillemesi arkadaş transfer yapıyorsun işte.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu kulüpte efsane olarak futbolu bırakacak, bu kulübün efsanesi olarak tarihe geçecek bir yerli oyuncu arıyorum. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan yeni değerler üretemiyoruz, halkın takımı kimliğimizden hızla soyunuyoruz, herşeyin para demek olmadığını algılayamıyoruz.

Bu kafa o zaman olsaydı; "Cihat'lar, Lefter'ler, Can'lar, Fikret'ler" halâ sevilen bir abide olmazlardı; çünkü çoktan etiketlenip pazara sürülürlerdi.

Derseniz ki, Emre Belezoğlu var, yerli kulüp efsanesi olmaya aday... Hayırlı olsun derim. Benim içim çekmiyor da...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Sizler o düzeylerdeki takımları(barça-inter) örnek vermeye başlayınca ben de o düzeyde fakat farklı transfer politikası izlemiş takımları örnek verme gereği duydum. Madem öyle baştan araya Barcelona'yı, Inter'i sokmayacaktık

Tabii ki bizde şuan Porto'daki izleme komitesi,gözlem sistemi yok fakat bu işten para kazanmaya başladıkça altyapıdan çıkardığımız oyuncuları,ucuza aldığımız oyuncuları iyi paralara elden çıkarmaya başlayınca yaptığımız yatırımlarda ona göre şekillenecektir zaten.

Gökhan Gönül şuanki kadro itibariyle bu takımın efsanesi olmaya en yakın oyuncusu gözüküyor.Fakat ortada 10milyon euro'luk bir teklif var. Kaldı ki daha önceden de Gökhan'a iyi teklifler gelmiş,menajer kulübe bile iletmeden reddetmişti. Yani gelen ilk teklife elimizden de çıkarmıyoruz. Hem ortada Okan Alkan gibi de bir gelecek vaad eden,Gökhan'ın yerinde oynayabilecek bir oyuncu var. Şu şartlar altında Gökhan'ın o paraya gönderilmesi hem Gökhan'ın geleceği , hem kulübün geleceği adına yararlı olur kanaatindetim.

Bir de konunun şu yönü var. Olaya gerçekçi bakmak lazım. Biz iyi teklifler karşısında Gökhan'ı elde tuttuğumuzda -ne bileyim başka bir as oyuncumuzu - Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinallere mi oynayacağız? Hayır.Uzun bir süre de hayal gibi gözüküyor. Ama kazanılan paralarla daha sağlam takımlar kurmak mümkün. Tabii bizim yöneticilerimiz bu hamleleri yapabilecek vasıftalar mı orası da ayrı bir tartışma konusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu kulüpte efsane olarak futbolu bırakacak, bu kulübün efsanesi olarak tarihe geçecek bir yerli oyuncu arıyorum. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan yeni değerler üretemiyoruz, halkın takımı kimliğimizden hızla soyunuyoruz, herşeyin para demek olmadığını algılayamıyoruz.

Bu kafa o zaman olsaydı; "Cihat'lar, Lefter'ler, Can'lar, Fikret'ler" halâ sevilen bir abide olmazlardı; çünkü çoktan etiketlenip pazara sürülürlerdi.

Derseniz ki, Emre Belezoğlu var, yerli kulüp efsanesi olmaya aday... Hayırlı olsun derim. Benim içim çekmiyor da...
    Bir Tuncay yok mesela. Ya da ne bileyim bir Alex. Emre. Volkan. Tamam bu oyuncular kolay yetişmiyor ama takımları takım yapan oyuncular bence böyle oyuncular. Atıyorum Galatasaray'ın bir Arda'sı, Baros'u bir de olsa olsa Servet'i var. Ki bunlar yeterli değil, ne Arda ne Baros ne de Servet doğru düzgün oynamıyor zaten. Tugay, Emre, Okan, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz gibi bayrak adamlar olmalı takımda. Yoksa futbolu tamamen ticari bir olay olarak görürsek başarı zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sizler o düzeylerdeki takımları(barça-inter) örnek vermeye başlayınca ben de o düzeyde fakat farklı transfer politikası izlemiş takımları örnek verme gereği duydum. Madem öyle baştan araya Barcelona'yı, Inter'i sokmayacaktık

Tabii ki bizde şuan Porto'daki izleme komitesi,gözlem sistemi yok fakat bu işten para kazanmaya başladıkça altyapıdan çıkardığımız oyuncuları,ucuza aldığımız oyuncuları iyi paralara elden çıkarmaya başlayınca yaptığımız yatırımlarda ona göre şekillenecektir zaten.

Gökhan Gönül şuanki kadro itibariyle bu takımın efsanesi olmaya en yakın oyuncusu gözüküyor.Fakat ortada 10milyon euro'luk bir teklif var. Kaldı ki daha önceden de Gökhan'a iyi teklifler gelmiş,menajer kulübe bile iletmeden reddetmişti. Yani gelen ilk teklife elimizden de çıkarmıyoruz. Hem ortada Okan Alkan gibi de bir gelecek vaad eden,Gökhan'ın yerinde oynayabilecek bir oyuncu var. Şu şartlar altında Gökhan'ın o paraya gönderilmesi hem Gökhan'ın geleceği , hem kulübün geleceği adına yararlı olur kanaatindetim.

Bir de konunun şu yönü var. Olaya gerçekçi bakmak lazım. Biz iyi teklifler karşısında Gökhan'ı elde tuttuğumuzda -ne bileyim başka bir as oyuncumuzu - Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinallere mi oynayacağız? Hayır.Uzun bir süre de hayal gibi gözüküyor. Ama kazanılan paralarla daha sağlam takımlar kurmak mümkün. Tabii bizim yöneticilerimiz bu hamleleri yapabilecek vasıftalar mı orası da ayrı bir tartışma konusu
    Benim verdiğim Barcelona , İnter örnekleri uçuk örnekler bu takımlar gibi hiçbir zaman Bir Türk takımı Avrupa'da söz sahibi olamayacakdır Ama Porto - Lyon gerçekçi hedefler.Oyuncu satarak mı başarı yakalanır yoksa yıldız oyuncunu elinde tutarak mı başarı yakalarsın önemli olan bu aslında.Kaldı ki Gökhan Gönül şuanda Avrupada bana göre en iyi 5 sağ bek arasında ve biz bu oyuncuyu 10 milyon Euro'ya yollayalım diyoruz.

Neyse bana göre oyuncuya iyi para geldimi yollayalım sistemi yanlış sana göre doğru orta yol bulamayacağımıza göre daha fazla ellerimizi yormaya gerek yok

Umarım gitmez GG ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ettim abim

O konuda haklısın kardeş. Ona bir şey diyemem. Aynısı benim takımım için de geçerli şu anda. Q7 olayı. Ben şahsen keşke futbolu bizde bıraksa diyenlerdenim o derece seviyorum Q7'yi ama 20-25 milyon euro civarında bonservis bedeli konuşuluyor ve bu parayı verecek kulüpler var. Bir yanda işin duygusal tarafı gitmesin diyor bir yanda işin profesyonel tarafı gitsin diyor. O parayla nice Q7ler bulamayacağımızı kim söyleyebilirki ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yabancı sınırlamasının olduğu bir ülkede Gökhan gibi kaliteli, yerli bir oyuncuya sahip olmak güzel. Gökhan'ın sık sık benim Avrupa hayalim yok demesi nedeniyle Fenerbahçe satmadığı sürece Gökhan gitmek isteyecek bir oyuncu değil. Ancak ben artık yurtdışında iyi takımlarda Türk oyuncu görmek isterim. Sonuçta oyuncunun Türkiye'de katedebileceği yol sınırlı. Gökhan Türkiye'de kendini ne kadar geliştirebilir ? Atletico Madrid'in eğer gerçekten 10 m €'luk bir teklifi varsa Gökhan'ı en iyi şekilde uğurlamalı ve Ntv/Ntvspor'u açıp izlemeliyiz. Hele ki Barcelona'nın Gökhan'ı almak gibi bir isteği varsa 10 m €'nun altına bile satılmasına ben kesinlikle itiraz etmem.

Aslında bazı arkadaşlara 10 m €'nun tatminkar gelmemesinin sebebi transfer yanlışları. 10 m € denildiğinde akla direkt olarak; arkadaş biz Güiza'ya 14 vermişken, Aragones'e o kadar tazminat ödemişken, saçma sapan adamlara ciddi paralar vermişken Gökhan 10 m €'ya verilir mi ? düşüncesi geliyor. Ancak bana göre bu elmayla armutu karıştırmak olur.

"Barış misillemesi" haberine gelecek olursak; Galatasaray Kazım'ı Fenerbahçe'nin elinden mi kaptı da Fenerbahçe bir misilleme girişiminde bulunsun ? Farzedelim ki misilleme girişimi olsun. Yahu Barış'la misilleme mi olur ? Böyle bir transferden dolayı Galatasaray'dan teşekkür belgesi bile alırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    "Barış misillemesi" haberine gelecek olursak; Galatasaray Kazım'ı Fenerbahçe'nin elinden mi kaptı da Fenerbahçe bir misilleme girişiminde bulunsun ? Farzedelim ki misilleme girişimi olsun. Yahu Barış'la misilleme mi olur ? Böyle bir transferden dolayı Galatasaray'dan teşekkür belgesi bile alırız.
    Barış transfer edilmese de edildiği haberi çıktığı için Galatasaray taraftarı olarak teşekkürlerimizi sunarız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır kardeşim gitmemeli Gökhan. Bu takımı takım yapan, yerde yuvarlanarak maç kazandıran adam takımın herşeyi gitmemeli. Helede 10-15 Milyon Euro veriyorlar Avrupa'da da hiç Türk yok zaten diye saçma bi mantığa dayanarak hiç gitmemeli... Ajax takımının fabrika gibi alt yapısı var iyi oyuncuya iyi teklif geldimi satıp para kazanıyorlar ama Türkiye'de öyle değil. Okan kaliteli olsada ilk önce pişmeli... Buda Gökhan'ın arkasında oynayarak olur. Kalmalı kesinlikle. Barça istiyor deniyor ama D.Alves gider mi? Gitmezse Gökhan onun arkasında ne olur... Tuncay örneğide var önümüzde...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barış'ın Fener'e gitmesi haberi doğruysa Galatasaray'ın misillemesi olur anca. Gökhan Gönül bence kalmalı, Türkiye'de büyük takımlar senede en fazla bir tane adam gibi transfer yapıyor, yerini doldurmak zor olur. Okan'ın adapte olma durumu ancak Fener 2 seneyi çöpe atmayı göze alıp genç oyunculardan bir kadro kurarsa olabilir(hiç sanmıyorum), yoksa çok sırıtır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Barış haberini yalanlamış kulüp

Bugün, Fanatik Gazetesi'nde Barış Özbek ile anlaşmaya vardığımıza dair bir haber yer almaktadır.
    Barış'la, transfere dair her konuda anlaştığımıza ve sezon sonunda oyuncuyu kadromuza katacağımıza dair yapılan bu haber, kesinlikle doğru değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tüh be boşuna ümitlendik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

'İmzalamam çünkü F.Bahçe'ye gidiyorum'

Napoli'nin mukavelesini uzatmak istediği Pazienza, bu teklifi geri çevirdi. Gerekçe olarak da "Fenerbahçe'ye gidiyorum" dedi.

Fenerbahçe, devre arasında istediği ancak Napoli Teknik Direktörü Mazzarri'nin izin vermemesi nedeniyle alamadığı Michele Pazienza'yı sezon sonunda renklerine katacak.

İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, Fenerbahçe 29 yaşındaki ön libero için yeniden harekete geçti ve bir yönetici geçen haftaki Napoli-Villarreal maçında Pazienza'yı izledi. Adı açıklanmayan yönetici, ikinci yarıda oyuna giren Pazienza'yı izledikten sonra da bu futbolcunun menajeri Vincenzo D'Ippolito ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren bu görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve menajer D'Ippolito'nun Fenerbahçeli yöneticiyle anlaşıp el sıkıştığı ileri sürüldü.
    Öte yandan Pazienza'nın Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeden önce, takım arkadaşı olan Galatasaray'ın eski kaleci De Sanctis'le bu konuda konuştuğu öğrenildi. De Sanctis'in de "Fenerbahçe çok büyük kulüp. Teklifi hemen kabul et" dediği belirtildi. Pazienza'nın böylece son kararını verdiği ve menajerini arayıp "Fenerbahçe ile anlaş" dediği vurgulandı. Bu gelişme sonrası ise Napoli'nin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Pazienza'ya mukavele yenilemesi için teklifte bulunduğu fakat İtalyan yıldızın "Fenerbahçe'ye gidece?im" diyerek kabul etmediği bildirildi.

Milliyet.com.tr

Pazienza 27 yaşında.

Mesaj Yetkileri