1 ile 30 arası toplam 452 sonuç

Konu: Madrid'in Diğer Takımı [11.2.1] [Sezon No:03]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Resimler gözükmüyor kardeşim

edit:tıklayınca gözüküyormuş
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    of of of real yerlerde şimdide valencia dan puan kaybetti maç eksiği ile lidersin harika valla

bide bugün garip bişi oldu imageshack hesabıma girmeden kendi kariyerimdeki fotoları göremedim ben
    imageshack dün akşam öyle bir sürpriz yaptı gerçekten. ben de kendime hesap açtım bir tane öyle görmeye başladım ss'leri. Sanırım imageshack hesabı olmayan arkadaşlar o hata yazısının üstüne tıklayınca görebiliyor resimleri. Eğer durum tahmin ettiğim gibi ise sizden ricam bi söyleyin de hatta bir ss koyabilirseniz benim kariyerden ona göre resimleri başka bir yere upload etmeye başlayayım.
    7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    imageshack dün akşam öyle bir sürpriz yaptı gerçekten. ben de kendime hesap açtım bir tane öyle görmeye başladım ss'leri. Sanırım imageshack hesabı olmayan arkadaşlar o hata yazısının üstüne tıklayınca görebiliyor resimleri. Eğer durum tahmin ettiğim gibi ise sizden ricam bi söyleyin de hatta bir ss koyabilirseniz benim kariyerden ona göre resimleri başka bir yere upload etmeye başlayayım.
    valla en iyisi imageshack ondan sonra tiniypic geliyor sanırım bence en iyisi imageshack e üye olmak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    valla en iyisi imageshack ondan sonra tiniypic geliyor sanırım bence en iyisi imageshack e üye olmak
    Ben üyeyim ama üye olmayan arkadaşlar resimleri göremiyorsa onları uğraştırmamak için başka siteden uploada geçicem. Bu yüzden arkadaşlar bi geri dönüş yaparsanız sevinirim.
    7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Ben üyeyim ama üye olmayan arkadaşlar resimleri göremiyorsa onları uğraştırmamak için başka siteden uploada geçicem. Bu yüzden arkadaşlar bi geri dönüş yaparsanız sevinirim.
    Tamam.Tinypic i öneririm ama daha hiç denemedim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri