bu arada yanlış söylemişim pardon2.tur olcaktı
çeyrek finali sormuşum
mucize olursa eğer final yolu açık diye düşünüyorum
![]()
bu arada yanlış söylemişim pardon2.tur olcaktı
çeyrek finali sormuşum
mucize olursa eğer final yolu açık diye düşünüyorum
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
Dünya Kupasında ikinci tur maçları sona erdi işte sonuçlar
...
Dünya Kupasında İkinci Turdaki Rakibimiz Kupanın en büyük favorilerinden İspanya...
Yer:Estadio Castelao
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Maç öncesinde belkide bu turda eşleşilebilecek en güçlü rakiplerden biriyle karşılaştık.
Elbette bazı hedeflerimiz varsa çıkacak her rakibe göğüs germek zorundayız.
Maç öncesi günler boyunca oyuncularımıza bunu aşılamaya çalıştık.
Korkmadan cesurca çıkacaklarını ve oynayacakları futbolla İspanya'yı yenebileceklerini aşıladık onlara, Tabi maçı kazanmak istiyorsanız iş sadece oyuncuları motive etmekle bitmiyor her ne olursa olsun karşınızdaki takım çok tehlikeli bizde bunun bilincinde olarak kapalı bir oyun tarzıyla maça başlamayı uygun gördük. Topun hakimiyetini İspanya'nın eline bırakmamız onların organize bir şekilde kalemize gelmesine engel oldu. İlk yarı bitmek üzereyken Hamit sahneye çıktı ve devre arasına önde girmeyi basşardık. Bu bize ekstra moral versede rehavetin etkisini üzerimizden atmak kolay olmadı ve yoğun İspanya baskısının ardından topu kalemizde gördük.
Normal süre eşitlikle bitince oyuncularımın içinde bu maçı alacakları inancı dahada yeşermeye başladı ve karşı sahaya oyunu yıkmayı başardık ve maçın uzatma süresinin bitmesine 5 dakika kala kazandığımız penaltı ve bulduğumuz gol bizi bir üst tura çıkardı. Oyuncularımı cesaretleri ve disiplinli oyunu ötürüyle kutluyorum artık bir adım daha öndeyiz ve kendimize güveniyoruz.
...
Dünya Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
RAKİP > HOLLANDA
...