1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Belediye Cezayı Kesme Taktiği

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

merhaba taktiği gençlerbirliği ile denedim ve hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar aldım ama 11.2.1 yamasındaki en büyük sorunum 1 e 1 de golcüler çok gol kaçırıyor.10-0 lık bitecek maç 1-0 bitiyor.sizdede oluyor mu yoksa benim golcülerim mi çok beceriksiz .(fenerbahçe kariyerimde niang ta çok kaçırıyordu)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by JesusNavas View Post
    merhaba taktiği gençlerbirliği ile denedim ve hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar aldım ama 11.2.1 yamasındaki en büyük sorunum 1 e 1 de golcüler çok gol kaçırıyor.10-0 lık bitecek maç 1-0 bitiyor.sizdede oluyor mu yoksa benim golcülerim mi çok beceriksiz .(fenerbahçe kariyerimde niang ta çok kaçırıyordu)
    Konuyu dağıtmak gibi olmasın. Dediğin doğru fakat forvetine göre ve belli kriterlere göre ayarlar verdiğinde atıyorlar. Mesela forvetinin iyi bir bitirici vuruş yapması için topla çok diribling edip gücünü bitirmemesi lazım. Forvetinin istediğini yapması için yaratıcılığını da azaltabilirsin.

Taktiği bana karşı kullandığı için biliyorum güzel taktik. Sezon başında 1-2 mağlubiyet veya beraberlik alabilirsiniz ancak daha sonra rayına oturuyor ve kimseye acımıyor. Bir diğer değiş ile cezayı kesiyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri