Taurasi Geri Dönecek mi?This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 566x295 and weights 18KB.
Dopingli olmadığı ortaya çıkan ve Türkiye’deki tedbiri kalkan Diana Taurasi, bundan sonra yapacaklarıyla ilgili olarak WNBA’in sitesine konuştu.
Taurasi, aklandığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Yaşadığım en zor periyottu. Gerçek ortaya çıkınca çok rahatladım. Hiç duymadığım ve kesinlikle almadığım bir madde için suçlandım. Ama gerçek ortaya çıktı. Bunun için çok çalıştık. Doğruyu bilip de bunu ifade edememek ve karşında hem federasyon hem doping ajansı gibi iki dev kurumun bulunması zordu. Avrupa şampiyonluğunu hedeflerken, bu alanda namağlup ilerlerken yaşananlar güzel olmadı” dedi.
Gelecek planlarıyla ilgili konuşan Diana Taurasi, “Mayıs ayında milli takımın olimpiyat için hazırlık dönemi başlayacak. Buraya hazır ve sakatlık olmadan girmek istiyorum. Ama onun öncesinde Phenoix’te kalıp, belki biraz seyahat edip, WNBA’deki yeni sezona hazır olmak istiyorum” diye konuştu.
basketdergisi

Alıntılı Yanıtla