1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Taurasi Aklandı

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İstanbul'da yaşayan ve Fenerbahçe'nin basketbol ve voleyboldaki bütün maçlarını salondan canlı izleyen değerli bir arkadaş mesaj atmış. Çok güldüm. Sizinle paylaşmak istiyorum:

"Benim üzüntüm böyle bir yıldızı bir daha bilet alarak izleyebileceğimiz salonun, artık basketbol salonu değil de sinema salonu olabileceğidir.
    Zira Hollywood yıllar sonra böyle olağandışı bir öyküyü senaryo yapıp o dönemlerin yıldız basketbol oyuncusunun biyografik-drama filmi diye gösterime sunabilir ki yani, sırf Türkiye'de geçirdiği birkaç aylık dönemden bile bütün duygu karmaşasını içeren malzeme çıkar.
    Zirvede ki yıldız oyuncuyken trajediye giden bir hata-komplo ile yaşanan psikolojik buhran, ve sonrası dedektif hikayeleri gibi araştırmalarla ortaya çıkan gerçekler, ardından tekrar büyük azimle çalışıp ülkesine olimpiyat başarısı yaşatan Amerikan kahramanı temasında bir film çıkartırlar.

Ben onu kafadan uydurduğum filmde değil de, yıllarca yeni salonumuzda izlemeyi istiyordum. Daha başkan onu Topuk yaylalarına mangala götürecekti, piknikte Penny ile yakan top oynayıp ortadaki Didem Akın'ı vuracaklardı... Saklambaç oynarken Semih Özsoy başkanın ispiyonlaması sayesinde sizi sobeledim diyecekti..."

Aman diyorum arkadaşa, aman! Didem'le birgünde kartopu oynasınlar ve ona atacakları kartopunun içine ufak bir taş sıkıştırsınlar. Hatırlatmayı unutma!
    Last edited by yaman76hakanFB : 24.Şubat.2011 at 20:30

Mesaj Yetkileri