Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

TBL Transfer Dosyası topiğine yazmıştım. Iverson benim için çok değerli bir idoldür:

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Güle güle The Answer! Senin adına sevindim. Her nereye gidersen, her nerede olursan ol, benim için her zaman dünya basketbolunun en özel idollerinden birisi olarak kalacak, hep saygıyla hatırlanacaksın. Ben zaten seni buraya gelmiş saymıyorum. Hatta Memphis ve Detroit maceranı da yok farzediyorum. Ben seni her daim 1996-2009 yılları arasında bir yerlerde arayacağım.

Lige ilk girdiğinde; "Ben Jordan olmayacağım, Magic olmayacağım, Isiah Thomas'ta olmayacağım. Onların ne yaptıkları umrumda değil. Ben Iverson olacağım" dediğin gün "ne küstah, ne görgüsüz, ne şımarık" diye düşünmüş, antipatiyle bakmıştım sana. Malesef Jordan olamadın, Magic olamadın, hatta Isiah bile olamadın. Onlar gibi olmak kolay değildi zaten. Ama Allah kalbine göre verdi; Iverson oldun. Tırnaklarınla kazıdın başarının yollarını. Her sene önyargılarımızı biraz daha kırdın, içtenliğine inandırdın. 2001 yılında Staples Center'da Lakers'ı tek başına devirdiğin gün... O gün Lakers'lıydım, o gün "adamım Shaq için uyanmıştım maça." O gün kalbimi gerçekten fethettin. O gün Lakers'ın kaybettiğine üzülmedim. Küçücük bir adam devlere meydan okumuştu, bu bir Dede Korkut destanı gibiydi.

Keşke biraz daha düzgün yaşasaydın. Keşke bütün yükü yeteneklerine ısmarlamasaydın. Keşke düzenli bir antreman proğramın olsaydı. Yediğine, içtiğine, uykuna, eğlencene dikkat etseydin! O zaman gerçekten Jordan, Bird, Magic, Isiah olabilirdin; "istemem" desende onlar gibi olabilirdin. Olsun... Sen böyle de efsanesin ve seni izlemek, seni seyretmek büyük bir şanstı.

Yolun açık olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Iverson: Ayrılmıyorum

30 Ocak 2011 12:35

Beşiktaş Cola Turka'nın yıldız oyuncusu Allen Iverson, sağlık sorunları nedeniyle gittiği ABD'de siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağı söylentilerine kesin bir dille cevap verdi.

Beşiktaş Cola Turka'nın yıldızı Allen Iverson'ın sağlık durumu belirsizliğini koruyor. Sağ bacağındaki ağrılardan şikayet eden Iverson'ın kemiğinde bir leke tespit edilmiş ve 35 yaşındaki basketbolcu ameliyat için ABD'nin yolunu tutmuştu.
    Iverson'ın henüz bir operasyon geçirmediğini açıklayan menajer Gary Moore, biopsi öncesinde farklı uzmanların da görüşünü almak istedi. Önce Atlanta, sonra da Philadelphia'da farklı uzmanlara muayene olan yıldız basketbolcu, son olarak Alabama eyaletinde bir uzmanın görüşünü alacak.
    Iverson, Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki iddiaları da menajeri Gary Moore aracılığıyla net bir dille yalanladı. "Şu anda aklımda iki şey var. Birincisi Beşiktaş formasıyla bu sezonu tamamlamak, ikincisi de gelecek sezon yeniden NBA'e dönmek" diyen yıldız basketbolcu, bu yüzden sağlığıyla ilgili hassas bir konuda en doğru kararı vermek istediğini vurguladı.
    Öte yandan Beşiktaş yönetimi, ameliyat olması durumunda en az iki ay takımdan uzak kalacak Allen Iverson'ın yerine oyun kurucu arayışlarını sürdürüyor. Son olarak Toronto Raptors forması giyen Sundiata Gaines'in Avrupa'ya gelmek istememesi üzerine siyah-beyazlılarda öne çıkan isim Oliver Lafayette. Bu sezon Partizan ile THY Euroleague'de mücadele eden 26 yaşındaki Lafayette ile anlaşma noktasına gelen Beşiktaş, Amerikalı yıldızdan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde Hırvat oyun kurucu Rok Stipçeviç ile anlaşacak.

Ntvspor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kaya Peker'in Sakatlığı Ciddi Olabilir
    BEKO Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Fenerbahçe Ülker'de Kaya Peker 'in sakatlığı keyifleri kaçırıyor. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Kaya Peker'in menisküsünde sorun olduğu biliniyor.

Ancak tedavisi süren Kaya Peker 'in diz kıkırdağında da sorun olabileceği belirtiliyor. Kıkırdakta sorun olması durumunda Kaya Peker'in iyileşme sürenin uzamasından korkuluyor.

Diğer yandan kaburgasında meydana gelen kırık nedeniyle bir süredir oynayamayan ve de kalçasında da darbeye bağlı bir ödem oluşan Tarence Kinsey 'in tedavisinin sürdüğü ancak henüz potalara dönüş zamanının belli olmadığı öğrenildi.

turkbasket

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mirsad Ameliyat Oldu
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 139KB.

Spor Toto Türkiye Kupası’nda Beşiktaş Cola Turka ile oynanan final maçında sakatlanan Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Mirsad Türkcan ameliyat oldu.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, Kayseri’de Beşiktaş Cola Turka ile oynanan Türkiye Kupası final maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağı kopan Mirsad Türkcan’ın dün Almanya’nın Münih kentinde bulunan Sporthopaedicum Merkezi’nde ameliyat olduğu bildirildi.

Açıklamada, tecrübeli oyuncunun yaklaşık 6 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı ve bu sürede fizik tedavi göreceği kaydedildi.

Basketdergisi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Iverson Umut Saçtı
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 24KB.

Beşiktaş Cola Turka’nın yıldız basketbolcusu Allen Iverson, İstanbul’a dönüp sezonu tamamlayabileceği yönündeki umudunu koruyor.
    Sakatlığı sonrası ABD’ye giden ve ameliyatın ardından fizik tedavisini sürdüren yıldız oyuncu, kendisi ile ilgili olumsuz düşünenlere tepki gösterdi. Twitter hesabından yazdığı ve internet sitesine koyduğu ”Herkese ne oluyor” başlıklı açıklamasında, ”Fizik tedavinin sadece ikinci haftasındayım. Birkaç haftadan fazla bir süre sonra Beşiktaş’a dönmeyi umuyorum” ifadelerine yer verdi.

basketdergisi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Spahija: İyi Bir Hazırlık Oldu
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x300 and weights 30KB.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Bornova Belediyesi'ni 97-72 yendikleri maçın, Olimpiakos maçı için iyi bir hazırlık olduğunu söyledi.
    Spahija, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir Litvanya deplasmanının ardından Bornova Belediyesi'ni yenen takımını kutladı.
    Takımda birçok sakat ve hasta oyuncu olduğuna dikkati çeken Neven Spahija, ''THY Euroleague'de 24 Şubat Perşembe günü Olimpiakos ile yapacağımız önemli maç öncesi, Bornova Belediyesi maçı bizim için iyi bir hazırlık oldu. Olympiakos maçına en iyi şekilde çıkacağız'' diye konuştu.

Bornova Belediyesi Başantrenörü Aclan Kavasoğlu ise yorgun ve eksik rakipleri karşısında 21 top kaybı yaptıklarını belirterek, ''Takımda yeni oyuncular var. Şu anda bir uyum sorunumuz bulunuyor. Uyum sorununu çözüp, daha iyi oynayarak, alt sıralardan kurtulmak ve play off'u zorlamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

SAKAT OLAN TOMAS OYNAMADI

Fenerbahçe Ülker'de Zalgiris Kaunas maçında sakatlanan Marko Tomas, Bornova Belediyesi maçının kadrosuna alınmadı.
    Kasında problem bulunan Tomas'ın ayrıca gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi. Tomas'ın 21 Şubat Pazartesi günü takımla çalışmalara başlamasının beklendiği kaydedildi.
    Zalgiris Kaunas maçında grip olduğu için oynayamayan Ukic ise Bornova Belediyesi maçında forma giydi. Ukic'in rahatsızlığı tam olarak atlatamadığı, ancak daha iyi durumda olduğu belirtildi.
    Sarı-lacivertlilerde Can Maxim Mutaf da grip olduğu için Bornova Belediyesi maçı kadrosuna alınmadı.
    Bornova Belediyesi'nin yeni transferi Julian Sensley ise ilk kez Fenerbahçe Ülker maçında forma giydi.
    Bu arada, NBA'de Boston Celtics forması giyen Semih Erden de eski takımı Fenerbahçe Ülker'in maçını locadan izledi.

PRELDZİC YÜZDE YÜZ İSABETLE OYNADI

Fenerbahçe Ülker'de 19 sayıyla en skorer oyuncu olan Emir Preldzic, karşılaşmada yüzde yüz isabet oranıyla oynadı.
    Preldzic, 2 sayılık atışlarda 4'de 4, 3 sayılık atışlarda 3'de 3 ve serbest atışlarda 2'de 2 isabetle toplam 19 sayı kaydetti. Karşılaşmada 15 dakika 32 saniye oynayan Preldzic, 19 sayının 14'ünü 3. periyotta attı.
    Fenerbahçe Ülker'de Lavrinovic 13 sayı, 6 ribaunt, May ve Ömer 11'er sayı, Jasikevicius 10 sayı, Oğuz 6 sayı, 9 ribuant, Ukic 9 sayı, 6 asist, Kaya 9 sayı, 6 ribaunt ile takıma katkı sağladı.
    Bornova Belediyesi'nde ise Ffriend 19 sayı, 8 ribaunt, Ümit 18 sayı, 7 ribaunt, yeni transfer Sensley 17 sayı, Smith 8 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle ile oynadı.
    Bornova Belediyesi 21 top kaybı yaparken, Fenerbahçe Ülker 15 top çaldı. Fenerbahçe Ülker, ribauntlarda da rakibine 34-27 üstünlük kurdu.

NTVSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın en akılda kalacak yanı Kinsey'in kaçırdığı iki smaçtı. Ama bunların üstüne öyle bir smaç vurdu ki, üç smaç yerine geçecek kadar güzeldi.

Çok rahat bir maç oldu. Şu kadar sakat ve hasta oyuncunun olduğu bir zamanda böyle kolay bir maç beklemiyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

18.Hafta Sonunda Ligde Oluşan Sıralama :

18.Hafta Sonunda Oyuncu İstatistikleri :

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray CC - M.P. Trabzonspor maçının ilk yarısı 43-41 G.Saray'ın üstünlüğüyle tamamlandı. 15 sayı olan farkı Trabzon hücumda saçmalamamızla birlikte 1'e indirdi, sonra 3'e çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon sırtını Wright'ın üstüne vermiş.20 dakikadır çıkmadı oyundan.Onu durdurdukmu alırız maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İddaa'da 2'den 1 vermiştim. 6.5'a 11.5 handikaplar Trabzon'a. Bizim zaten ilk yarıyı rahat kapattığımız maç sayısı çok az

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'u 87-80 yendik.Wright 33 sayı attı.Tek başına maçı çevirdi neredeyse.Bizde ise Tutku ve Shipp kritik 3 sayılık atışlarıyla maçı getirdi.Shumpert ve Caner'de iyidiler bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cimbom'dan yattı 2ye 490lık kupon. Tek bu maçtan yatarsa kan ağlayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 ye 490 ? maşallar kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bornova Belediyesi 72-92 Beşiktaş CT

Deplasmanda Bornova Belediye’ye konuk olan Beşiktaş Cola Turka, ilk periyotta yakalıdığı farkı maç boyu koruyarak 72-92’lik galibiyete ulaştı. Siyah Beyazlılar adına 35 sayı atan Marcelus Kemp, maçın tartışmasız yıldızı oldu.

İki takımın karşılıklı isabetleriyle başlayan karşılaşmada, Serkan Erdoğan’ın üst üste basketleriyle 3. dakika dolarken öne geçen Beşiktaş Cola Turka, Marcelus Kemp ve Mire Chatman’ın da yüksek yüzdeli bir oyun sergilemesiyle son 4 dakika öncesinde, 9-20 ile farkı çift hanelere taşıdı. Bornova Belediye, kalan sürede maça dengelemeye çalışsa da Serkan Erdoğan ve Marcelus Kemp ikilisinin etkili oyunları farkın kapanmasına izin vermedi ve ilk periyot 19-32’lik skorla sona erdi.

Beşiktaş Cola Turka, ikinci periyotun başında da pota altından sayılar üretti ve 3. dakikada skoru 21-38’e getirdi. Takip eden bölüm skor açısından kısır geçse de Michal Ignerski ve Hüseyin Beşok ile skor bulmaya devam eden Siyah Beyazlılar, aradaki farkı korumayı başardı ve periyotun son 3 dakikasına 27-44’lük üstünlükle girdi. Karşılıklı basketlerle geçilen son bölümün ardından da devre arasına konuk takımın 33-52’lik üstünlüğü ile gidildi.

Üçüncü periyota da Kemp ve Chatman ikilisinin basketleriyle başlayan Beşiktaş Cola Turka’ya, Bornova Belediye, Soner Şentürk ve Mardy Collins’in isabetleriyle karşılık verdi ve ilk 4 dakika 41-59’luk skorla geçildi. Periyotun ilerleyen bölümünde Bornova Belediye ısrarlı bir şekilde içerden hücumlarla sayı ararken, Beşiktaş Cola Turka dış atışlarla hücum etmeyi tercih etti. Ev sahibi ekip, bu bölümde farkı, ancak 13 sayıya kadar düşürebildi ve Beşiktaş Cola Turka, son periyota da 53-69 önde girdi.

Dördüncü periyotun başından Kimani Ffriend’in elinden üst üste 6 sayı bulan Bornova Belediye, skoru 59-71’e getirdi ancak, bu seriyi Chatman, Kemp ve Serkan üçlüsünün üst üste üçlükleriyle bozan Beşiktaş Cola Turka, mücadelenin son 5 dakikasına da 64-80 üstünlükle girdi. Kalan sürede de Marcelus Kemp’in basketleriyle farkı daha da açan Siyah Beyazlılar, karşılaşmayı 72-92’lik skorla kazandı.

SALON: Beşiktaş Cola Turka Arena

HAKEMLER: Murat Biricik – Sami Özel – Fatih Arslanoğlu

BORNOVA BELEDİYESİ (72): Serdar Yavuz (1 asist), Umulcan Özyıldırım 3, Ümit Sonkol 9 (11 ribaunt – 2 asist), Mardy Collins 14 (3 ribaunt – 4 asist), Kimani Ffriend 19 (10 ribaund), David Tyler Smith 13 (7 ribaunt – 4 asist), Soner Şentürk 12 (2 ribaunt – 4 asist), Julian Sensley 2 (1 asist)

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (92): Serkan Erdoğan 18 (3 ribaund – 1 asist), Fedor Likholitov 8 (4 ribaunt), Bekir Yarangüme (2 ribaunt), Mustafa Abi (1 asist), Cüneyt Erden, Hüseyin Beşok 6 (4 ribaund – 1 asist), Michal Jakub Ignerski 10 (6 ribaunt – 2 asist), Marcelus Kemp 35 (4 ribaund – 3 asist), Mire Chatman 13 (6 ribaunt – 8 asist), Cevher Özer (4 ribaunt – 3 asist), Andrew James Ogilvy 2 (3 ribaunt – 3 asist)

1. PERİYOT: 19-32
    2. PERİYOT: 14-20
    3. PERİYOT: 20-17
    4. PERİYOT: 19-23

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 606x298 and weights 148KB.
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 606x299 and weights 145KB.

basketbolseverler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir performans. Kemp alıştıkça daha da iyi olacak. Bu lig için çok kaliteli bir isim , bir gömlek üstün bile diyebiliriz. Play-offlardan umutluyum açıkçası.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olin 35-30 aldı ilk yarıyı aslanlarım ama çok kaçırdılar serbest atışta acayip beceriksizler...Yenilcekler diye tırstım baya

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kemp ne atmış arkadaş ya

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Vujosevic Efes Pilsen’e mi?

THY Euroleague’de TOP 16′da Avrupa’ya veda eden Efes Pilsen’in antrenör değişikliğine gidilebileceği iddia edildi.
    Sırp basını; Lottomatica Roma’nın da isteği Dusko Vujosevic için Efes Pilsen Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’ın tüm maddi olanakları seferber ettiğini yazdı. Sezona CSKA Moskova’da başlayan ancak başarısız sonuçlar sonunda görevden ayrılan Sırp coachu isteyen Efes Pilsen’in, Hırvat antrenörü Velimir Perasovic ile yolları ayıracağı öne sürüldü.
    ÖZERHUN YALANLADI
    Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise bir antrenör değişikliği düşünmediklerini belirterek, “Vujosevic ile hiç görüşmedik. Şu aşamada antrenör değişikliği gibi bir düşüncemiz yok” dedi

Emir 3 yıl daha F.Bahçe Ülker’de

Fenerbahçe Ülker, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan Emir Preldziç ile üç yıllık yeni bir sözleşme üzerinde anlaştı. Temmuz ayında Türk vatandaşlığına geçen forvet Emir Preldziç’in Türk Milli Takımı’nda da oynaması gündemde.
    Bosna Hersek doğumlu olan Preldziç, daha önce Slovenya Milli Takımı’nda yer almıştı. Bu yüzden 23 yaşındaki forvetin Ay-yıldızlı formayı giyebilmesi için Slovenya Basketbol Federasyonu’nun izni gerekiyor. Bu sezon Euroleague’de 6.5 sayı, 2.5 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları tutturan Emir Preldziç, özellikle Valencia maçının son saniyesinde yaptığı iki blokla dikkat çekmişti.

NTV Spor

Graves'in yerine kim geçecek?

Yedi maçlık galibiyet serisinin ardından oynadığı son 4 maçta 2 yenilgi alan Banvit'te kırık elinden ameliyat olan Antonio Graves (1985- 1.91 m)'in sezonun kalan bölümünde oynayamayacağı açıklandıktan sonra guard pozisyonuna yeni bir transferin yapılacağı kaydedildi. Lig'de 16 maçta forma giyen ABD'li point guard, 6.8 sayı, 2.1 asist ve 1.8 ribaund ortalamalarını yakalamıştı.

Bandırma ekibinin kadrosunda Chuck Davis, Vladimir Golubovic, Keith Simmons ve Lance Williams gibi 4 yabancı oyuncusu daha bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    2 ye 490 ? maşallar kardeşim
    490 diğer kuponmuş yanlış yazmışım bu kupon 662 lira mı neydi. Düşün halimi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BBL'de 20. hafta programı

28 Şubat 2011 19:55 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta maçlarının programı belli oldu.

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta maçlarının programı belli oldu.
    Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta müsabakalarının programı şöyle:
    5 Mart Cumartesi
    16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-Aliağa Petkim (Antalya Atatürk)
    17.00 Olin Edirne-Bornova Belediyesi (Mimar Sinan)
    15.00 Beşiktaş Cola Turka-OYAK Renault (BJK Cola Turka Arena)
    17.30 Erdemir-Banvit (Erdemir)
    17.30 Tofaş-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Bursa Atatürk)
    18.00 Pınar Karşıyaka-Türk Telekom (Karşıyaka)
    6 Mart Pazar
    17.45 Galatasaray Cafe Crown-Efes Pilsen (Abdi İpekçi)
    13.00 Medical Park Trabzonspor-Fenerbahçe Ülker (Trabzon 19 Mayıs)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kinsey: “Final Four Takımıyız”

Fenerbahçe Ülker'in ABD'li oyuncusu Tarence Kinsey, Turkish Airlines Euroleague’deki başarılarının diğer takımlar için sürpriz olduğunu söyledi.

Kinsey, Fenerbahçe Dergisi'nin 97. sayısına verdiği röportajda, Turkish Airlines Euroleague’de iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, “Euroleague’de kazandığımız başarı diğer takımlar için sürpriz oldu ama bizim nasıl bir mücadele sergilediğimizi gördüler. Biz 'Dörtlü Final takımıyız' diyebiliriz” dedi.

Basketbolun insana daha çok bir tutku kazandırdığını ifade eden Kinsey, “Aileme yardım etmemi sağlıyor. Her antrenör bana yeni bir şey öğretti. Umutsuzluğa kapılmamayı ve işimi yapmayı öğretti. Basketbol oynamasaydım belki futbol oynardım ya da öğrenim gördüğüm ceza hukuku alanına yoğunlaşırdım” diye konuştu.

Dövmelerinden de bahseden ABD'li oyuncu, “Dövmelerim çok büyük ve daha çok aileme yönelik dövmeler. İlk portre dövmemi kuzenimi kaybettikten sonra yaptırdım. Sonrasında ailemin fotoğraflarını yaptırmaya başladım. Annemin, kız kardeşimin, anneannemin dövmeleri de sırtımda bulunuyor. Ama şu var ki, dövme gerçekten bir yaşam biçimi. İnsanda büyük bir tutku yaratıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hüseyin: “Çok can yakacak gibi görünüyoruz”

Beşiktaş Cola Turka'nın deneyimli oyuncusu Hüseyin Beşok, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ve Beko Basketbol Ligi'nde çok can yakacaklarını söyledi.

Hüseyin Beşok, Beşiktaş Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında Spor Toto Türkiye Kupası'nı finalde kaybettiklerini ancak ligde gidebilecekleri en iyi yere ulaşmak istediklerini ifade ederek, “Bunu yapabilecek kadromuz var. Çok can yakacak gibi görünüyoruz. 35 yaşındayım ve Türkiye'ye döndükten sonra kupa kazanamadım. Bunu Beşiktaş'ta yaşamayı umuyorum” diye konuştu.

Tecrübeli pivot, basketbolu ne zaman bırakacağı sorusuna ise, “Çok çalışıyorum ve kendime dikkat ediyorum. Antrenmanlarımı iyi yapıyorum, kuvvetli kalmaya çalışıyorum. Tabii ki herkesin bir bırakma noktası var. Onu da iyi ayarlamak lazım. Şu andaki hedefim bırakmadan önce Türkiye'de bir kupa daha kazanabilmek” yanıtını verdi.

Hüseyin, taraftarlarla ilgili olarak da, “Onlarla ilgili bize de görev düşüyor. Basketbola taraftar çekmek istiyorsak başarılı olmamız gerekiyor. İyi maçlar çıkarıp şampiyonluk elde etmeliyiz. Yeterince taraftar desteği bulsak, evimizde oynadığımız maçlarda tribünlerin dolu olacağını bilsek, bu başarıları daha kolay yakalayacağız. Çünkü taraftar gerçekten ekstra motivasyon kaynağı” değerlendirmesi yaptı.

Kaynak: AA

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oyak Renault Hazırlık Maçında Yenildi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Oyak Renault, hazırlık maçında Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Optimum TED Ankara Kolejliler'e 65-49 yenildi.

Oyak Renault, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi, Atatürk Spor Salonu'ndaki hazırlık maçında, Optimum TED Ankara Kolejliler karşısında etkili olamadı.

Karşılaşmanın birinci periyodunu başkent ekibi 12-8 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de oyundaki üstünlüğünü sürdüren TED Ankara Kolejliler devreyi 12 sayı farkla 24-3657-34 önde geçti. Karşılaşmanın son çeyreğinde oyuna tamamen hakim olan lacivert-kırmızılılar karşılaşmayı 16 sayı farkla 49-65 kazandı.

Karşılaşmada konuk ekipten Knight 16 sayı atarak maçın en skorer oyuncusu oldu. Oyak Renault'dan Tufan 15 sayı atarak iki haneli sayıya ulaştı. önde tamamladı. Konuk ekip, üçüncü periyodu ise hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla

basketbolseverler

Şensan: “Galip geleceğimize inanıyorum”

Beko Basketbol Ligi'nde cumartesi günü Türk Telekom ile İzmir'de karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Gökhan Şensan, ''Türk Telekom karşısında galip geleceğimize inanıyorum'' dedi.

Şensan, yaptığı açıklamada, FIBA EuroChallenge Kupası'nda deplasmanda oynadıkları Dexia Mons-Hainaut maçının ardından kupada son 8 takım arasına kaldıklarını, 22 Mart'ta başlayacak çeyrek finalde Rus temsilcisi BC Spartak Saint Petersburg'u eleyerek dörtlü finale yükseleceklerini inandığını söyledi.

Avrupa'daki bu başarının ardından ligde Türk Telekom'u konuk edeceklerini ifade eden Şensan, sözlerini şöyle sürdürdü; ''Kazanmamız gereken bir maç. Galibiyetimiz halinde ilk 7'yi garantilemiş olacağız. İzmir'deki Türk Telekom ve Beşiktaş Cola Turka maçlarını kazanırsak, 5.'lik için büyük bir avantaj elde edeceğiz. Galip geleceğimize inanıyorum. Avrupa kupalarında hafta içinde maç yapmaya alıştığımız için, bundan sonra hafta içi çarşamba günleri uygun olan takımlarla antrenman maçı yapacağız.''

Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı 5 Mart Cumartesi günü saat 18.00'de Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

Ligde 42. kez karşılaşacak iki ekibin bundan önceki mücadelelerinde Pınar Karşıyaka'nın 14, Türk Telekom'un ise 27 galibiyeti bulunuyor. Ligin ilk devresinde Ankara'da oynanan müsabakayı Pınar Karşıyaka 96-78 galip tamamlamıştı.

Öte yandan salı günü Belçika'nın Mons kentinde oynanan ve Belçika Televizyonu tarafından internet sitesinde canlı yayınlanan Dexia Mons-Hainaut-Pınar Karşıyaka maçını 51 ülkeden 15 binden fazla kişinin izlediği belirtildi. Müsabakayı Türkiye'den 9897 kişinin izlediği, bunun 7300'ünün İzmir'den olduğu bildirildi.

basketbolseverler

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş Cola Turka çok farklı

Beşiktaş Cola Turka, Beko Basketbol Ligi’nin 20. haftasında OYAK Renault’u 89-68 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, OYAK Renault'u 89-68 yendi.
    OYAK Renault mücadelenin ilk dakikalarında skoru lehinde tutmaya çalıştı ve 4. dakikada 8-6 üstünlük yakaladı. Cevher ve Serkan'ın üçlükleriyle üstünlüğü eline alan Beşiktaş Cola Turka, Chatman'ın basketleriyle ilk çeyreği 27-20 önde geçmesini bildi.
    Mücadelenin 2. çeyreğine üç sayılık basketlerle başlayan siyah-beyazlı ekip, Mustafa'nın basketiyle 13. dakika içinde farkı 18 sayıya (40-22) çıkardı. Ancak oyundan kopmamaya çalışan OYAK Renault, Ogün ile üst üste üç sayılık basketler bularak farkın açılmasını engelledi. Konuk ekip, Conroy'un basketleriyle periyodun son dakikası içinde farkı 6 sayıya (47-41) indirirken, ilk yarı 50-41 Beşiktaş Cola Turka'nın üstünlüğüyle tamamlandı.
    İkinci yarıya iyi başlayan OYAK Renault, Kerem'in basketiyle 23. dakikada farkı 3 sayıya (54-51) indirdi. Ancak Beşiktaş Cola Turka tempoyu artırarak farkı tekrar açmaya başladı. Kemp ile basketler üreten siyah-beyazlı ekip, kalan 7 dakikada potasında sadece 7 sayı gördü ve Ignerski'nin üç sayılık basketiyle 3. periyodu 18 sayı farkla (74-56) önde geçti.
    Beşiktaş Cola Turka, son periyotta da etkili oyununu sürdürdü ve karşılaşmayı 21 sayı farkla, 89-68 kazandı.

BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 89 - OYAK RENAULT: 68
    Salon: BJK Cola Turka
    Hakemler: Recep Ankaralı xxx, Turgut Işık xxx, Osman Sinan İşgüder xxx
    Beşiktaş Cola Turka: Chatman xx 13, Serkan xx 11, Kemp xxx 15, Cevher xx 9, Likholitov xxx 10, Hüseyin xx 5, Ignerski xx 16, Bekir x 2, Mustafa xx 6, Cüneyt x 2, İsmail x
    OYAK Renault: Conroy xxx 20, Ogün xx 14, Kerem xx 12, Serkan xx 8, Mays xx 8, Nedim x 2, Bora x, Tufan x 2, Waller x, Umut x 2
    1. Periyot: 27-20
    Devre: 50-41
    3. Periyot: 74-56

NtvSpor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Trabzon deplasmanındayız. Valencia maçındaki kötü ve dağınık oyun devam ediyor. Henüz ilk yarı sona erdi. 43-42 öndeyiz. Trabzon gibi potansiyeli belli bir takımdan bir devrede 42 sayı yemek hiç hayra alamet değil. Top kayıplarında rekora koşuyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Herşeye tepki gösteren, üstelik hakemlerin Fenerbahçeli oyuncuların birçoğunu beş faulle dışarı göndermesine rağmen ve Trabzonlu oyuncuların ders olarak okutulacak stepslerini dahi çalmamasına rağmen herşeye tepki gösteren ve adeta Ömer Onan'ın hızlı hücumlarına offsayt diyecek kadar reaksiyona hazır bir taraftar önünde 86-74 galip geldik. Hakemler ise o kadar alttan almalarına rağmen yine de bir ton küfür yedi. Tezahüratlardan bir bölümü:

-Hepiniz Aziz'in .........!
    -Para, şike işte böyle işte!

Başkaları da var ama buraya yazılmaz.

Fenerbahçe Ülker Trabzon'u yenmek için hakem satın almış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahadaki taraftarın basketbolla alakası olmayınca böyle bir durum ortaya çıktı.Futbol maçı bile olsa çok gereksiz olaylar vardı ama neyse

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir defasında da ayakla müdahele vardı. Trübünler -yemin ederim- niye avantaja bırakmadın diye ayağa kalktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi tüm bunlar olurken Spahija'nın dediği gibi de rakip 20 faul atışı fazla kullandı bizden

Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri