Ben Beşiktaşlı değilim ama istikrar peşinde koşma böyle olmaz kardeşim(adını bilmiyorum dostum kusura bakma). İspanya futboluna alışık teknik direktörler Türkiye'de başarılı olamıyorlar. Futbol kültürleri farklı. Ne Del Bosque ne Aragones olumlu futbol oynatmadı takımlarına. Schuster birşeyler yaptı sene başında onda da kadro kalitesi malum. Mustafa Denizli bu takımın başındayken bu transferler yapılsa, Mustafa hoca kim bilir neler yaratırdı buradan. Belki Schuster'in adına geldi çoğu futbolcu ama Mustafa Denizli zamanı Q7 gelmezdi de Babel gelirdi atıyorum. Bu imkanlar zorlanmadı o zamanlar. Yanlış anlamayın ama sıradan bir antrenör de bu kadroyla bu zamana kadar bu istatiktileri elde ederlerdi. Belki Schuster'e bir kaç yıl daha sabredilecek ve Schuster bize bu lafları sonuna kadar yedirecek ama bugün gözüken durum budur. Şunu da atlamadan geçemeyeceğim bu karamsar tablonun oluşmasında Schuster'in demeçlerinin payı çok yüksektir. Adam suçu hiç kendinde aramıyor resmen. Sanki ilah da biz farkında değiliz. Herşeyi küçümsüyor. Çok bilirim diyen çok yanılır demişler.