Quote Originally Posted by titates1 View Post
Okuyup anlayanlar cevap yazsın demiştim ama madem yazdın cevap vereyim.
Ben anladım sen takma kafanı kardeşim. Ama sen de yazını buraya göndermeden önce istersen bir kaç defa oku. Schuster'den resmen her şeyin en iyisini ben bilirim siz susun oturun oturduğunuz yerde havalarına giren bir adammışsın gibi bahsediyorsun. Bu adam zamanında taraftarın tepkisine 'Sonuna kadar haklılar , bu kadar kötü oynamamalıyız' demiş bir adam. Ben de belki sırf o lafından sebep göndermek istemiyorum o adamı hani sen beğenmeyen evde otursun lafından dolayı gönderiyorsun ya

Revolution , adım Anıl kardeşim. Ben sabır gösterildiği takdirde Schuster'in çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Sistemle falan da fazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. İllaki payı vardır oynanan futbol tarzının ama bu noktalara getirecek kadar değil. Getafe'de çok mükemmel kadrosu yoktu elinde Barça'yı 5-1'in rövanşında 4-0 yenip elerken veya daha nice müthiş işler yaparken. Ya da Getafe'nin çok kaliteli bir futbol tarzı yoktu yani. İspanya'daki futbol mantelitesini buraya yansıtmasındaki tek tehlike ligimizde çokça bulunan tabir-i caizse kasap oyuncular. Biliyorsunuz ki ispanyol futbolu pasa , top çevirmeye dayalı. Schuster sezon başından beri bunu oturtmaya çalışıyor takıma. İstatistiklere bakarsanız en çok başarılı pas yapan takımlardan biri Beşiktaş hatta 1. olabilir. Ama ligimizdeki bazı mantık açısından fakir oyuncular yüzünden bu sistem çok sefer sekteye uğradı. İşin sıkıntılı noktası bu.