Quote Originally Posted by anil luque View Post
Revolution , adım Anıl kardeşim. Ben sabır gösterildiği takdirde Schuster'in çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Sistemle falan da fazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. İllaki payı vardır oynanan futbol tarzının ama bu noktalara getirecek kadar değil. Getafe'de çok mükemmel kadrosu yoktu elinde Barça'yı 5-1'in rövanşında 4-0 yenip elerken veya daha nice müthiş işler yaparken. Ya da Getafe'nin çok kaliteli bir futbol tarzı yoktu yani. İspanya'daki futbol mantelitesini buraya yansıtmasındaki tek tehlike ligimizde çokça bulunan tabir-i caizse kasap oyuncular. Biliyorsunuz ki ispanyol futbolu pasa , top çevirmeye dayalı. Schuster sezon başından beri bunu oturtmaya çalışıyor takıma. İstatistiklere bakarsanız en çok başarılı pas yapan takımlardan biri Beşiktaş hatta 1. olabilir. Ama ligimizdeki bazı mantık açısından fakir oyuncular yüzünden bu sistem çok sefer sekteye uğradı. İşin sıkıntılı noktası bu.
Bende Kaan memnun oldum En son Mehmet abi'ye nickinden dolayı Tarkan abi dediğimde rezil olmuştum, o gün bugündür nickten isim çıkarmamaya çalışıyorum insanların soyadıdır filan diye Katılıyorum Schuster'in oturtmak istediği sistem çok doğru bir sistemdir Avrupa'da oynanan futbola göre ama dediğin gibi senin de bu ligde kasaptan bol şey yok. En çok İtalya ligine benziyor aslında ligimiz. Türk yardımcı antrenörler fazla aktif olmadığı sürece Schuster bu sistemin Türkiye'de tutmadığını acı tecrübelerle öğreniyor. Herşeyi zaman gösterecek..