kiralıklarla falan iyi bir kadro oluşmuş. başarılar dilerim...
kiralıklarla falan iyi bir kadro oluşmuş. başarılar dilerim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TAKIMIN DİZİLİŞİ
Bu arada bu forumdan veya başka bir yerden taktik indirmedim.Benim oluşturduğum antreman programı ve taktikle oynuyorum.
Göztepe-Elazığspor 1.Hafta Mücadelesi
Güzel bir galibiyet aldık.İlk dakikalarda rakibin işini bitirdik.Kendi evimizde,ilk maçımda aldığım galibiyetle lige moralli başladık
Bandırmaspor-Göztepe 2.Hafta Mücadelesi
Deplasmanda 3-0 lık bir galibiyetle ilk deplasman galibiyetimiz de almış olduk.Defanstan gelen Bayram Çetin kornerden güzel bir kafa golü attı.Rahat bir maçtı denilebilir.
Sakaryaspor-Göztepe 3.Hafta Mücadelesi
Ataklarımızı olgunlaştıramadık.Bitirici değildik.Kötü bir maç çıkardık.Defanstan gelen Bayram Çetin kornerden golünü attı.Anca bir duran toptan gol bulabildik.
İlk 3.Maçın Değerlendirmesi:
İlk iki maçımda çok rahat galibiyetler alsam da Sakarya gibi güçlü bir rakibe puan kaybettim.Aslında benim ilk maçlarım takım uyum sorunu yaşadığı için kötü olur.Bu maçları 2 galibiyet 1 beraberlikle bitirmek güzel bir sonuç diye düşünüyorum...
TÜRKİYE KUPASI İLK TUR
BELEDİYEVANSPOR-GÖZTEPE
Maç gitti gitti geldi.102 de attığım golde tamam bu turu geçtim dedim ama hemen bir gol yedik.Maç penaltılara geldiğinde rakibin kondisyonlarına çok dikkat ettim hepsini %30 civarıydı.Bir tane penaltıları bile kalemizi bulmadı hepsini dışarı attılar![]()
.Ben de böylelikle çok zorlana zorlana turu geçtim.