Agent Zero'ya All-Star Freni
Orlando Magic'te sıkıntılı günler yaşayan ve henüz takıma uyum sağlayamayan Gilbert Arenas'ın yeni "Mali Danışmanı" göreve başlar başlamaz yıldız oyuncunun hayatın ağırlığını koydu.
Eski nişanlısı ve 3 çocuğunun annesi Laura Govan (Dördüncü çocuğa da hamile) ile kıran kırana bir mahkemeye hazırlanan Arenas, sonunda daha aklı başında ve ayakları yere basan bir danışman aldı. All-Star hafta sonunda ünlü Hollywood partilerine katılmak için Los Angeles'a gitmeyi planlayan Agent 0'a ilk veto bu konuda geldi.
Yeni mali danışmanı Arenas'ın Hollywood'a gitmesine izin vermedi. Bunun üzerine bir uçak kiralayarak iki günlüğüne Bahama Adalarına giden ve biraz deniz-güneş-kum tedavisi uygulamak isteyen Arenas yine veto yedi. Mali Danışmanı bundan böyle mahkeme sonuçlanana kadar para harcamayacağını ve gelecek ile ilgili bir plan yapacağını belirtti. Bu arada Arenas fazla ortalıkta görünmüyor ve yıldız oyuncu kuzeninin evinde kalarak kanepede uyuyormuş. Arenas'ın yeni ekibinin onun hayatına damga vuracağı kesin. Laura Govan aylık $20.000 nafaka öneren ekip, hemen "Hayır" cevabını aldı ve aylık beklentisinin "$100.000 civarı" olduğunu belirten Govan'ın mahkemeye gideceğine artık kesin gözüyle bakılıyor.
basketbolseverler
Perkins İki Üç Hafta Yok
Thunder koçu Scott Brooks yeni transfer Kendrick Perkins'in burkulan sol ayağının sonucunda iki-üç hafta parkelerden uzak kalacağını açıkladı. Perkins Jeff Green ve Nenad Krstic karşılığında takasın son gününde takıma katılmıştı.Ticaret öncesi Boston kulübü Perkins'in en az 1 hafta parkelerden uzak kalacağını duyurmuştu.
Scott Brooks : ''Ben bizim sağlık ekibimize güveniyorum. Sadece kendisinin oynamaya hazır halde geri dönmesini bekliyorum.'' dedi.
Perkins : ''En kısa zamanda geri dönmek için çalışıyorum, çalışmaya devam edeceğim. Play-Off'a girmeden hazır hale geleceğimi düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.
NBAtrky

Alıntılı Yanıtla