Alex oynamazsa atamassa diye evet tırnak yeniyor ama çok istedik 10suz olsun diye 10suz olmadı 10suz olmuyorda.He Alex gidince ne olacak yenisi bulunacak.Tıpkı Hoojdonk'dan sonra Alex'in bulunması gibi.Bulamazsak ne olur illaki bişeyler olur.
Selçuk Trabzon maçındaki perofmansıyla yükselmeye başladı her maç böyle olma garantisi yok ama şuanda gayet iyi.Genç oyuncuları bi anda monte etmek Fenerbahçe kurallarına aykırı neredeyse artık.
Rotasyon önemlidir.En basiti bu sene ben yaşadım bunu.İlk grup maçlarında süre alamazken 2.lige yükselma maçlarında maç başına 20 dk top oynadım şaşırdım nasıl oynatıyor diye ilk maç çok şey bekledi benden ama yapamadım neden çünkü güvenimi yitirmiştim aynısı Stoch'un Güiza'nın başına da gelebilir.Ama arada bir fark var onlar milyon dolarlar kazanırken ben kazanmıyordum onların böyle bir bahane üretme şansları yok.
Eğer bu sene Aykut Hocayla Şampiyonluk yaşarsak seneye banko takımın başında işte o zaman çok farklı şeyler izleyebiliriz.Gökay'ı Okan'ı daha çok süre alırken görebiliriz.
Hele bi 34.Hafta sonunda Televizyonlarda Şampiyon Fenerbahçe yazsında gerisi zaten gelecek bana göre.