Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 91.30%
  • Kasımpaşa kazanır

1 4.35%
  • Berabere biter

1 4.35%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 103 arası toplam 103 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa [23. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@yaman76hakanFB

Takım daha ilk turlarda
    Şampiyonlar Liginden ELENDİ
    Avrupa Liginden ELENDİ
    Türkiye Kupasından ELENDİ
    Son Çare Ligde yoluna devam ediyor (Ligin ilk yarısında Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor,Bursaspor,Gaziant epspor,Kayserispor,Ankaragücü gibi ciddi maçların hiçbirini kazanmamış olması da unutulmasın)

Yani şuan vatan sakarya gümbür gümbür oynayan takım bir sistemin getirdikleri değil ayağı çukurda olan bir adamın son direnişidir onun için görüntü sizi yanıltmasın değişen bir durum yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @yaman76hakanFB

Takım daha ilk turlarda
    Avrupa Liginden ELENDİ
    Son Çare Ligde yoluna devam ediyor (Ligin ilk yarısında Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor,Bursaspor,Gaziant epspor,Kayserispor,Ankaragücü gibi ciddi maçların hiçbirini kazanmamış olması da unutulmasın)

Yani şuan vatan sakarya gümbür gümbür oynayan takım bir sistemin getirdikleri değil ayağı çukurda olan bir adamın son direnişidir onun için görüntü sizi yanıltmasın değişen bir durum yok.
    Taktik Oturma İşini Kolaymı Sanıyorsunuz ?? FM'de Bile Bir Şeylerin Oturması İçin Zaman Gerekiyor ve Aykut Hoca'nında Zamana İhtiyacı Vardı . Yapabileceğini Yaptı Ama Takım Kendini Tanıyana Kadar Oturana Kadar Bu Kulvarlardan Elendi . 1. Yarının Sonları 2. Yarının Başlarındada Görüldüğü Gibi Takım Kendi Oyununu Oyununu Oynamaya Başladı ve Umarım Daha Da İlerleyen Bir Oyun Oynarız . Yani Bazı Şeyler Tık Deyince Olmuyor . Emin Ol Bu Sene Şampiyon Olursak Diğer Sezon Şl Gruplarından Çıkarız ve Çıkmalıyızda. Hatta Bunca Yıl Dalga Geçilen Türkiye Kupasını Bile Kazanabiliriz . Futbol'da Bazı Şeyler Zaman İstiyor ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@furkan58

Şuan hangi fenerbahçeli futbolcuya bu değişimin sebebini sorarsan sor aynı cevabı verecektir.
    "Elimizde kalan son şey ligi kazanmak bunun için mücadele ediyoruz"
    Zaten yaptıkları röportajlarada Yeni Malatya maçının bir milat olduğunu kendi aralarında konuştuklarını ve artık daha çok sorumluluk alarak mücadele edeceklerini söylüyolar.

Yani taktiğin oturduğu, zamanın geçtiği vs vs falan yok. Yaptıkları tek şey varını yoğunu ortaya koyarak mücadele etmek, keşke bunca kayıptan sonra olmasaydı da oynadıkları ilk maçtan itibaren bugünü görebilselerdi ama nafile.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben artık şampiyonluğa inanıyorum. Takım kötü oynarken bile kazanmayı bildi.. Ayrıca selçuğun yokluğunda Topuz-Emre orta sahasıyla oynayacağımızı tahmin ediyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @yaman76hakanFB

Takım daha ilk turlarda
    Avrupa Liginden ELENDİ

Son 5-6maçta doğru dürüst gol yemeyen,üst sıralardaki takımları yenen, galibiyet serisi yakalamış bir takım var ortada. Oynanan futbol da fena değil. Dediğiniz gibi son çırpınışlar olsaydı bunlar 1-2maçlık görüntüde kalırdı. Şuan herşey yolunda gidiyor, ilk yarıdaki takımdan çok daha farklı oynuyor takım. Sadece hırsla, işler bu kadar değişmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz ŞAmpiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynarken ligde 2. olmayı içine sindirememiş bir yönetime sahibiz. Yani Ne kupa nede Avrupa lig kadar önemli olmuyor yönetim nezdinde. O nedenle Aykut hoca ligde bşarılı olduğu sürece kovulmaz...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

@balde_mir_07;

Ben takım şampiyonlar liginde finale yükseldi, Türkiye Kupası'nı bu sene alacak, üç kulvarda gümbür gümbür ilerliyor mu dedim?

Bu futbol Daum'un oynattığı futbol değildir. Hepsi bu...

Sebebi şu olmuş, bu olmuş, ayağı çukura batmış, kafasına kiremit düşmüş, öyle veya böyle... Sonuçta sezon başı hayali kurulan, topla hareketli, kanatları kullanan, hızlı çıkan, yan pasları mümkün olduğu kadar minimuma indirmiş bir takım var. Bu futbol Daum'un oynattığı futbol değildir. Bunun başlıca sebebi kafalarına düşen kiremit olur, ayaklarına dolanan ip olur; bilemem. Netice bu.

Bu takım ve Aykut hoca eleştirilmeyecek diye bir kural da yok. Elbette galibiyete rağmen eleştirebilirsiniz, zaten birilerinin dokunulmaz olması benim kabulleneceğim birşey olmaz. Önemli olan jargonu doğru koymak...
    Last edited by yaman76hakanFB : 27.Şubat.2011 at 19:39

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim lafım sana değildi abi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmeden başarı gelseydi demiş bir arkadaşta ona istinaden söyledim. Bu yönetim Avrupa'da çeyrek final görse bile ligdeki 2. liği bile hazmedemeyen bir yönetim. O nedenle sadece lig Aykut Hocaya yeterli krediyi verecektir...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Benim lafım sana değildi abi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmeden başarı gelseydi demiş bir arkadaşta ona istinaden söyledim. Bu yönetim Avrupa'da çeyrek final görse bile ligdeki 2. liği bile hazmedemeyen bir yönetim. O nedenle sadece lig Aykut Hocaya yeterli krediyi verecektir...

Benim yazdıklarım da sana değil Sait. balde_mir_07 isimli arkadaşımızın bana cevaben yazdıklarına dair yorum yaptım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada değinmeden edemeyeceğim

Daum zamanında 1-0 olsun bizim olsun skoruyla ilerliyorduk.Aykut Hoca'da bunu zaman zaman yaptı ve çok kez eleştirildi ama 2.yarı itibariyle gördük ki 2,3,4 fark etmiyor ne varsa yükleniyoruz ne varsa basıyoruz.

Daum'da biz bunu hiç yaşamadık.

Kaldı ki bu sezonun en iyi en mücadele edilen maçlarına bakın hepsinde Fenerbahçe ismini göreceksiniz ;

Fenerbahçe - Beşiktaş
    Fenerbahçe - Bursaspor
    Trabzonspor - Fenerbahçe
    Fenerbahçe - Trabzonspor
    Beşiktaş - Fenerbahçe

Daum zamanında ısıran mücadeleye giren bir takım değildik zaten o yüzden herkes isyan ediyordu ama şimdi ısıran kovalayan basan bir takımız.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bu başlıkta yazsam daha uygun olacak

Merak ediyorum Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor veya herhangi bir takım taraftarları puan kaybettiğinde neden hep Aziz Yıldırım'a ve Hakemlere sallar ?

Yahu bu Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım bu kadar etkiliyse son senelerde neden defalarca Türkiye Kupası Finali kaybetti ? Neden Ligi ya son haftada ya da son haftalarda kaybetti ?

Zaten kaybediyoruz kötüyüz dur bir Fener'e sallayalım anlayışımız ne zaman yok olacak çok merak ediyorum.

...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sadri Şener'den yeni açıklama: Umarım Kasımpaşa kalecisi bizim maçta da frikikten gol yer. krampon

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sadri Şener'den yeni açıklama: Umarım Kasımpaşa kalecisi bizim maçta da frikikten gol yer. krampon
    Güzel espri.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri