1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Türkiye'de iki spor kulübü var

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bizim takım adına konuşmak gerekirse, basketbolda Tofaş ve Oyak Renault, Yeşim, Bursa Basketbol Kulübü, Bursa Kolejliler, Final Gençlik gibi takımlara sahibiz, bunların yanına bir de Bursaspor açmak yerine belki Tofaş ya da Oyak Renault ile konuşulup takımın önüne ya da arkasına Bursaspor eklenebilir ve renklerde vs. düzenlemeye gidilebilir.

Kadın voleybolda Nilüfer Belediyesi ve Bursa BŞB var.

Erkek voleybolda Tofaş ve Yenişehir Belediyesi var.

Hentbolda yine Nilüfer Belediyesi var.

Kayak ve su kayağında kendi takımlarımız var iyi de dereceler alıyorlar.

Bir dönem yüzmede faaliyetimiz vardı son zamanlarda pek haber alamaz olduk.

Amatör bir branşa kaynak ayırabilmek çok da basit değil, sponsor desteğiyle olabilecek bir şey, zamanında Bursa Basketbol Kulübü bize gelerek Bursaspor adını almak istediklerini talep etmişlerdi. O zamanki yönetim görüşmeye değer bile bulmamıştı bu talebi. O zaman bir takım için gereken senelik yatırımın ortalama 400.000 - 500.000 TL olduğu söyleniyordu.

Artık bu konuda bir atılım yapılabilir diye düşünüyorum. Hatta belirli bir branş sayısına ulaşınca GSGM'den de o oranda pay alındığına dair bir yazı okumuştum. Bu da amatör branşlar için güzel bir kaynak olabilir.

Yukarıda birçok branştaki Bursa ekiplerini saydım, bunların karşısına Bursaspor olarak çıkmaktansa bu takımların Bursaspor'a katılması gerektiğine daha sıcak bakıyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Bizim takım adına konuşmak gerekirse, basketbolda Tofaş ve Oyak Renault, Yeşim, Bursa Basketbol Kulübü, Bursa Kolejliler, Final Gençlik gibi takımlara sahibiz, bunların yanına bir de Bursaspor açmak yerine belki Tofaş ya da Oyak Renault ile konuşulup takımın önüne ya da arkasına Bursaspor eklenebilir ve renklerde vs. düzenlemeye gidilebilir.

Kadın voleybolda Nilüfer Belediyesi ve Bursa BŞB var.

Erkek voleybolda Tofaş ve Yenişehir Belediyesi var.

Hentbolda yine Nilüfer Belediyesi var.

Kayak ve su kayağında kendi takımlarımız var iyi de dereceler alıyorlar.

Bir dönem yüzmede faaliyetimiz vardı son zamanlarda pek haber alamaz olduk.

Amatör bir branşa kaynak ayırabilmek çok da basit değil, sponsor desteğiyle olabilecek bir şey, zamanında Bursa Basketbol Kulübü bize gelerek Bursaspor adını almak istediklerini talep etmişlerdi. O zamanki yönetim görüşmeye değer bile bulmamıştı bu talebi. O zaman bir takım için gereken senelik yatırımın ortalama 400.000 - 500.000 TL olduğu söyleniyordu.

Artık bu konuda bir atılım yapılabilir diye düşünüyorum. Hatta belirli bir branş sayısına ulaşınca GSGM'den de o oranda pay alındığına dair bir yazı okumuştum. Bu da amatör branşlar için güzel bir kaynak olabilir.

Yukarıda birçok branştaki Bursa ekiplerini saydım, bunların karşısına Bursaspor olarak çıkmaktansa bu takımların Bursaspor'a katılması gerektiğine daha sıcak bakıyorum.
    O yöntemle de olabilir ama senin de belirttiğin gibi bu takımlar Bursaspor değil yani yanlış bir açıklama olmamış sanırım.

Çünkü nasıl ki bizim bir mesela hentbol branşımız olmasa gidip istanbul takımı diye başka takımın olmasını örnek gösteremeyeceğimiz gibi.

Mesaj Yetkileri