Bazen böyle şeyler paylaşıyorum Türkiyedeki durum gözönünde bulunsun diye ama yine herkes fanatiklik yapmaya başlıyor o düşünceyle yaklaşıyor herşeye faruk ılgaza laf edilecek neredeyse ama sesimizi çıkarmamıyoruz yine de kendi sembol isimlerinize laf edilse neler olur burda tabikide biz yapmamya çalışıyoruz bazı arkadaşlar olarak . Keşke paylaşmasaydım hep unutuyorum burda fanatik bile değil holiganlar olduğunu , Bursaspor nickli arkadaş dışında bahsedilen diğer takımlardan objektif yorum yapanı şu an göremiyorum varsa da kusura bakmasın.Burda bahsedilen şey spor kulübü olarak geçmesi takımlarımızın ve spor kulübünün gerekliliklerini yerine getirmemeleri mesela Bursaspor nickli arkadaşın dediği gibi futbol kulübü olarak lisans alınsa böyle bir tartışma olmayacak aynen katılıyorum söylediklerine veya büyük kulüplerimizin az bütçeli diğer takımlarla birleşip mücadeleyi arttırması ve spor kulupluğu yolunda atılması görüşlerine de aynen katılıp teşekkür ediyorum.

Faruk Ilgaz'ın söylemek istediği şeyleri çok iyi anlamış ve kendinize göre bir çözüm önerisi getirmişsiniz.

Saygılar