Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Gaziantep Bld. kazanır

3 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

7 53.85%
  • Berabere biter

3 23.08%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Gaziantep Bld. - Beşiktaş [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Gaziantep Bld. - Beşiktaş [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

İlk maç: Beşiktaş 5 - 0 Gaziantep Bld.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Turu geçen Beşiktaş için formalite maçı. Genç ve forma şansı bulamayan oyuncuların değerlendirilmesi taraftarıyım. Beşiktaş 2 veya 3 farkla kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Turu geçen Beşiktaş için formalite maçı. Genç ve forma şansı bulamayan oyuncuların değerlendirilmesi taraftarıyım. Beşiktaş 2 veya 3 farkla kazanacaktır.
    Aynen katılıyorum. Zaten turu geçtik,gençleri oynatalım. Skor önemli değil...

Schuster gençleri oynatır bu maçta.Onur,Rıdvan,Atınç filan ilk 11'de başlayabilir.Uzun vadede baktığımızda Beşiktaş'ın da elde kalan tek hedefi Türkiye Kupası.Olası bir Galatasaray-Beşiktaş eşleşmesi çok heyecanlı ve zevkli olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Gaziantep BB Kazanır ama turu Beşiktaş geçer...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk-Rıdvan-Toraman-Atınç-İsmail-Aurelio-Fernandes-Onur-Simao-Hilbert-Nobre gibi bir kadroyla çıkabiliriz. Quaresma riske hiç edilmez Maestro da dinlendirilir. Simao yorulmak nedir bilmiyor zaten O'nun oynamasını bekliyorum.

Yedekten gelecek oyuncuların kendilerini gösterme isteğiyle güzel bir oyun ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bence kazanan biz oluruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

4-0 kaybeder turu atlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Muhammed Demirci 18'de.Keza A2'den Furkan Şeker(stoper),Atınç Nukan(stoper),Cumali Bişi(defansif orta saha),Doğukan Pala'da(Sol bek) kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaşın rahat akzanacağını umuyorum g.antep buraya kadar bile geldi onlar için büyük başarı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın turu atladığı kesin ama insan acaba mı demeden de duramıyor. Hele gençlerin çıkarıldığı bir maçta işler ters giderse Beşiktaş ve Beşiktaş'lılar için kötü bir dönem başlayabilir. Galatasaray'daki Rijkaard dönemi gibi bir hava var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım Muhammet, Onur, Cumali gibi isimler oynar da hem aslar yorulmaz hem de gençleri görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Her ne kadar ilk maçta farklı kazansakta maçı hafife almamakta fayda var.Bu maçta elenirsek sezon içerisindeki en büyük darbeyi yemiş oluruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antep'ten 5 yemeyiz herhalde.

Bu arada muhtemel 11'de Muhaammed'de varmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Skor önemli değil, turu geçtik zatenn. A2'den gelenleri görme açısından güzel bir fırsat olacak.Ancak ben tamamen genç bir kadroyla sahaya çıkılacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Skor önemli değil, turu geçtik zatenn. A2'den gelenleri görme açısından güzel bir fırsat olacak.Ancak ben tamamen genç bir kadroyla sahaya çıkılacağını sanmıyorum.
    Tamamen genç kadroyla çıkılmasın zaten abi.Antep belediye o kadar küçümsenecek bir kadro değil.Grupta bizi yenmişlerdi hatırlarsanız.Bazı mevkilerde genç isimler denenebilir tabii.Olması gereken bence bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynen öyle Şemsi. Grupta bizi yendiklerinde de şimdiki gibi kötü gidiyorduk zaten, şu an da iyi olduğumuz söylenemez. Hafife almayalım rakibi yeter.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belediye Ne Kadar İyi Bir Takım Olsada 5 Atabileceklerini Sanmıyorum . A2 Takımı Bile Çıksa 5 Yemez Tahminimce
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Doğukan ve Atınç, Furkan ikilisinden biri ya da ikisi de ilk onbirde başlarsa iyi olur. Sol bek ve stoper konusunda alternatiflere ihtiyaç duyuyoruz, özellikle de sol bekte, onları görmek açısından iyi olur bu maç.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kadro Belli Oldu
    03.03.2011 19:03

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosunu belirledi.
    Cenk Gönen, Erhan Güven, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Mert Nobre, Onur Bayramoğlu, Hugo Almeida ve Roberto Hilbert mücadeleye ilk onbirde çıkacak.

Hakan Arıkan, Muhammed Demirci, Cumali Bişi, İbrahim Toraman, Bobo, Furkan Şeker ve Doğukan Pala ise yedek kulübesinde olacak.

Bjk.com.tr

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

1-0 Nobre attı goLü. İLk yarı sona erdi. SakatLanan Onur un yerine Muhammed oyunda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammedi izlemek için açayım bende , yarı bitti mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Muhammed'de biraz heyecan var ama üstesinden gelir gibi duruyor 1-2 pasında belli etti kalitesini inşallah karakteri de düzgün otururda Batuhan gibi olmaz. ( Batuhanı seven arkadaşlar yanlış anlamasın çok umutluydum ondan ama durumu ortada ve hala bende çok severim )
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Muhammed nasıldı maçı izleyen arkadaşlar detaylı bir anlatsa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

çok pas alamadı topsuz alanını geliştirmesi gerekli kesinlikle ama top ayağındayken hata yapmadı pasları isabetliydi ve 1-2 pastada tekniğini gösterdi inşallah Beşiktaş'a ve Türk futboluna faydalı olur.dakika 85ten sonrasını izleyemedim malesef son 5 dakikalık bölümde ne yaptığını bilemiyorum malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

TRT'ye rağmen güzel maçtı.O kadar kanalları var,2 maçı bir kanaldan yayınlamaya çalıştılar resmen.Spiker ayrı rezalet.Ses görüntüden önce geldi hep.Her ne kadar formalite maçı olsada kazanmamız iyi oldu.

Fernandes bu maçtada klasını gösterdi.Sezon sonu almamız lazım.Çok kaliteli bir oyuncu gerçekten.Hugo da umarım attığı golle bir nebze moral bulur.Yüz halinden pek bir moralsiz gibi gözüküyor.Genç oyuncularımız da sırıtmadılar.Onlar için iyi bir tecrübe oldu.Alt yapıdan yararlanmamız lazım mutlaka.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Dogukan güzel oynadi. Ismail ile Dogukan sol bek'e yeterli olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğukan Pala: Gelecek vaadediyor ama bence İsmail'in alternatifi seviyesinde değil daha. Zor bir maçta Ekrem'i oraya çekebiliriz.

Atınç Nukan & Furkan Şeker: Bence zor bir durumda alternatif olabilirler, uzun vadede gelişimlerine bağlı olarak rotasyon oyuncusu veya ilk 11 oyuncuları olabilirler.

Muhammet Demirci: Çok güzel bir oyun çıkardı, aklı başında oynadı, gereksiz çalımlar, fantastik paslar denemedi. Bir kaç kere ara pası denedi ama genel olarak risksiz oynadı, pasları oldukça düzgündü. Sergen profesyonel olsaydı ne yapardı sorusunun cevabını öğrenebiliriz belki.

Ayrıca Fernandes'i satın almalıyız bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Furkan ın oynadığı bölgede çok alternatifi olsada, oynayan gençler içinde verimli olanlarından biriydi... Muhammet in mevkisinde kısmen de olsa eksiklik var, bence Guti nin olmadığı maçlarda Nobre yi oynatarak ortasahayı tam felç edeceğimize, Onur la Muhammet e şans vermeliyiz. En azından sezon sonuna kadar kendilerine biraz daha gösterme fırsatı bulmalılar. Keza Guti nin yedeği bir Türk statüsündeki oyuncuya gelecek sezon da ihtiyaç duyacağız...

Atınç fiziğiyle gayet üstün duruyor ama defansı önde kurarsak, bu sistemle pek şansı olacağını sanmıyorum. Oynadığı maçlarda da bolca adam kaçıracaktır. O boyla bu sistemde işi çok zor. Ama gelecek vaad ediyor...

Bence sol bek e de yeni bir oyuncu almaktansa, toplamda bek olarak oynayabilecek Toraman-Ekrem-Hilbert-İsmail-Doğukan-Erhan gibi bolca oyuncumuz varken, eldekilerle devam etmeliyiz. En azından ilk planda sol bek almak, İsmail ve Doğukan gibi iki genç oyuncudan en az birinin önünü kesmek demek olacaktır, hiç gerek yok... Tabi sağ bek e bir Türk oyuncu lazım sanırım.

Onur da oyunda kaldığı sürede kendinden emin oynuyordu.

Birde birşey dikkatimi çekti... Uzun zamandır oynayan oyuncularımız ya yaşlı ya da yıldız oyuncular ya da her ikiside Bugün gençler oynayınca, koştuklarını bastıklarını görünce insan bunlardan bazı maçlarda faydalanılması gerektiğini düşünüyor

Fernandes e gelirsek, bende beğeniyorum, 2-3 maç göze battı ama oynadığı kritik maçlarda öyle aman aman bir halini göremedik. Bence kulübe hala kendini ispatlaması gerekiyor. Zaten anlaşılan bonservisininin de öyle düşük bir rakam olmadığını hatırlıyorum...

Son olarak Trt ye özellikle ilk yarıda söylemediğim söz kalmadı... Bizim burada yayında da sorun vardı, mecburen netten izledim ama ekranın sağ tarafındaki rezillik bitmek bilmedi adeta. Allahtan ki lig maçlarını alamamışlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fernandes e gelirsek, bende beğeniyorum, 2-3 maç göze battı ama oynadığı kritik maçlarda öyle aman aman bir halini göremedik. Bence kulübe hala kendini ispatlaması gerekiyor. Zaten anlaşılan bonservisininin de öyle düşük bir rakam olmadığını hatırlıyorum
    Abi kritik maçta oynadı mı ki?

Ben kesinlikle ve kesinlikle Fernandes'in alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon sonunda 7-8 milyon euro neyse verilir ancak ilerde çok daha fazlasını bu kulübe kazandırır bundan eminim.

Gençlere gelecek olursak ; Muhammed kesinlikle yetenekli olduğunu gösterdi. Çizgi üzerindeki bir çalımı tek kelimeyle enfesti. Bana kalırsa bol bol Xavi izliyor Bol bol tek pas yapmaya çalıştı ve çoğunda da başarılı oldu. Ama çoğu zamanda yetersiz fiziğinin kurbanı oldu Çok parlak bir geleceği var kendine dikkat eder ve işini layıkıyla yerine getirirse..

Furkan Şeker orta alanda Fernandes tipi bir görüntü verdi bana. Biraz daha mücadeleci ama teknik açıdan daha zayıf.

Atınç hava toplarında yeni Zago olabilir ancak teknik açıdan kesinlikle kendini geliştirmeli. Defanstan oyun kurmada zorluk yaşıyor , seken topları kontrollerinde ve ilk müdahalelerinde biraz sıkıntı var.

Doğukan , İsmail'in kopyası gibi. Bindirmeler olsun ortalarındaki haller olsun

Her bir gencin oyununda ayrı ayrı özellikler var tabii ki ancak tek bir ortak noktaları var , o da zamana ihtiyacı oldukları. İlerde çok ama çok faydalı olacaklar kulübümüze inşallah. Geleceğimiz parlak vesselam..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi kritik maçta oynadı mı ki?

Ben kesinlikle ve kesinlikle Fernandes'in alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon sonunda 7-8 milyon euro neyse verilir ancak ilerde çok daha fazlasını bu kulübe kazandırır bundan eminim.
    Kaybettiğimiz 1-2 lig maçında hatırlıyorum yeterli sorumluluk alamamıştı, net olarak maç isimlerini hatırlayamasam da... Lig de herhangi bir maçta, maçı alıp götürmesi ya da Ernst gibi defansif olarak harikalar yaratmasını bekliyorum açıkcası Ama iyi bir oyuncuya benziyor, kimlere kimlere ne paralar verdik 7-8 e alınabilecekse bencede alınmalıdır, Ernst-Aurelio-Guti nin yaşının ilerlediğini, Guti ve Aurelio nun seneye muhtemelen, takımda son senelerini yaşayacaklarını düşünürsek...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri