Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Gaziantep Bld. kazanır

3 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

7 53.85%
  • Berabere biter

3 23.08%
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Gaziantep Bld. - Beşiktaş [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fernandes e gelirsek, bende beğeniyorum, 2-3 maç göze battı ama oynadığı kritik maçlarda öyle aman aman bir halini göremedik. Bence kulübe hala kendini ispatlaması gerekiyor. Zaten anlaşılan bonservisininin de öyle düşük bir rakam olmadığını hatırlıyorum
    Abi kritik maçta oynadı mı ki?

Ben kesinlikle ve kesinlikle Fernandes'in alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon sonunda 7-8 milyon euro neyse verilir ancak ilerde çok daha fazlasını bu kulübe kazandırır bundan eminim.

Gençlere gelecek olursak ; Muhammed kesinlikle yetenekli olduğunu gösterdi. Çizgi üzerindeki bir çalımı tek kelimeyle enfesti. Bana kalırsa bol bol Xavi izliyor Bol bol tek pas yapmaya çalıştı ve çoğunda da başarılı oldu. Ama çoğu zamanda yetersiz fiziğinin kurbanı oldu Çok parlak bir geleceği var kendine dikkat eder ve işini layıkıyla yerine getirirse..

Furkan Şeker orta alanda Fernandes tipi bir görüntü verdi bana. Biraz daha mücadeleci ama teknik açıdan daha zayıf.

Atınç hava toplarında yeni Zago olabilir ancak teknik açıdan kesinlikle kendini geliştirmeli. Defanstan oyun kurmada zorluk yaşıyor , seken topları kontrollerinde ve ilk müdahalelerinde biraz sıkıntı var.

Doğukan , İsmail'in kopyası gibi. Bindirmeler olsun ortalarındaki haller olsun

Her bir gencin oyununda ayrı ayrı özellikler var tabii ki ancak tek bir ortak noktaları var , o da zamana ihtiyacı oldukları. İlerde çok ama çok faydalı olacaklar kulübümüze inşallah. Geleceğimiz parlak vesselam..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi kritik maçta oynadı mı ki?

Ben kesinlikle ve kesinlikle Fernandes'in alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon sonunda 7-8 milyon euro neyse verilir ancak ilerde çok daha fazlasını bu kulübe kazandırır bundan eminim.
    Kaybettiğimiz 1-2 lig maçında hatırlıyorum yeterli sorumluluk alamamıştı, net olarak maç isimlerini hatırlayamasam da... Lig de herhangi bir maçta, maçı alıp götürmesi ya da Ernst gibi defansif olarak harikalar yaratmasını bekliyorum açıkcası Ama iyi bir oyuncuya benziyor, kimlere kimlere ne paralar verdik 7-8 e alınabilecekse bencede alınmalıdır, Ernst-Aurelio-Guti nin yaşının ilerlediğini, Guti ve Aurelio nun seneye muhtemelen, takımda son senelerini yaşayacaklarını düşünürsek...

Mesaj Yetkileri