Abi kritik maçta oynadı mı ki?
Ben kesinlikle ve kesinlikle Fernandes'in alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon sonunda 7-8 milyon euro neyse verilir ancak ilerde çok daha fazlasını bu kulübe kazandırır bundan eminim.
Gençlere gelecek olursak ; Muhammed kesinlikle yetenekli olduğunu gösterdi. Çizgi üzerindeki bir çalımı tek kelimeyle enfesti. Bana kalırsa bol bol Xavi izliyorBol bol tek pas yapmaya çalıştı ve çoğunda da başarılı oldu. Ama çoğu zamanda yetersiz fiziğinin kurbanı oldu
Çok parlak bir geleceği var kendine dikkat eder ve işini layıkıyla yerine getirirse..
Furkan Şeker orta alanda Fernandes tipi bir görüntü verdi bana. Biraz daha mücadeleci ama teknik açıdan daha zayıf.
Atınç hava toplarında yeni Zago olabilir ancak teknik açıdan kesinlikle kendini geliştirmeli. Defanstan oyun kurmada zorluk yaşıyor , seken topları kontrollerinde ve ilk müdahalelerinde biraz sıkıntı var.
Doğukan , İsmail'in kopyası gibi. Bindirmeler olsun ortalarındaki haller olsun
Her bir gencin oyununda ayrı ayrı özellikler var tabii ki ancak tek bir ortak noktaları var , o da zamana ihtiyacı oldukları. İlerde çok ama çok faydalı olacaklar kulübümüze inşallah. Geleceğimiz parlak vesselam..