Takas dönemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben 2005'ten beri NBA'i 'adam akıllı' takip eden biri olarak son günde 2 süperstarın takım değiştirdiğini görmemiştim.Klasik olarak karlı takımlar oldu.Zararlı çıkan takımlar oldu.Süpriz takaslar oldu.
Takas döneminin kazananları kim?
Thunder,NYK ve Nets.Thunder kurulduğundan beri kanayan pota altı yarasına dikişi attı,pansumanı yaptı.Artık iyileşmesi sadece etin kaynamasına kaldı.
NYK ise 2006'dan beri kaybettiği havasını Amare ile tamir etmişti.Melo ile heyecan seviyesini arttırdılar.Benchlerini daraltsalarda amaçlarına ulaştılar.Bunu yaparken Nuggets'ıda mutlu ettiler

.
Nets ise en çok ihtiyacı olanı buldu.'Süperstarını'.Paralı bir başkan büyük bir şehir.Birde süperstarı var artık Nets'in artık yapmaları gereken görev adamlarıyla kadroyu süsleyip iddialı olmak.(Kidd'den beri ilk kez)
Takas döneminin en dikkat çekici takası hangisi?
Nets-Jazz takası.Kimse beklemiyordu.Haberi okuduğumda şok oldum.Sen DW için 22 yıl 10 ay 1 günlük koçunu yolla sonra 1 hafta sonra DW'ıda yolla.Çok tuhaftı gerçekten.
Takas döneminin kaybeden takımı hangisi?
Celtics.Kendi deyimiyle 'savunma kaptanı'nı kaybetti Celtics.Bunun yanında müthiş uzun rotasyonunu daraltılar,mahvettiler.Marquis Daniels 'ı yolladılar.Büyük kumar oynadılar bence.Bakalım.Jeff Green'inde baskı altında çuvalladığını hatırlatayım.
Hangi takas ligin dengelerini alt üst edebilir? Hangi takım daha iddalı konuma geldi hangi takım kan kaybetti?
Celtics üstte yazdığım gibi kan kaybetti.Bobcats Tek komple oyunsunu(ki o komple oyuncunun şutu istikrarsız

)hiçbirşey almadan gönderdi.Daha ne yapmaları lazım kna kaybetmeleri için.Portland'da elinede kalan son pivotunu göndererek pota altını boşalttı adeta.Geçi Joel Przybilla'nın döneceği söyleniyor ama buda 1 ayı bulacak.
Elbetteki NYK daha iddalı konuma geldi.Play-off ilk turu olan hedef yarı finaline yükseldi.Göreceğiz.
Finansal olarak bu takaslar takımları ve geleceklerini nasıl etkiler?
Şu son gün yapılan takaslar arasında finansal olarak rahatlama amacında olan tek takım Bobcats'dir bana göre.Acayip işler yaptılar.G-Wall'ı hiçbirşey almadan yolladılar.2011 FA'inde hareketli olsalar iyi olur.