1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Bölgesel Amatör Lig 2014-2015 Sezonu Tamamlandı.

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tolga benim bildiğim kadarıyla 3.lige çıkarken şehir altında bulunan takımlarla ilgili diye biliyorum. Gruplara ayrıldıktan sonra Manisa asına play-off lara katılacak takım Manisa iline bağlı olan takımların kendi grubunda en çok puan toplayan takımı olması lazım.

Biliyorsan anlatırmısın?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Tolga benim bildiğim kadarıyla 3.lige çıkarken şehir altında bulunan takımlarla ilgili diye biliyorum. Gruplara ayrıldıktan sonra Manisa asına play-off lara katılacak takım Manisa iline bağlı olan takımların kendi grubunda en çok puan toplayan takımı olması lazım.

Biliyorsan anlatırmısın?
    Bildiği kadarıyla gruplarını 1. bitiren takımlar doğrudan çıkacak 3. Lig'e.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post

Biliyorsan anlatırmısın?
    Valla benim bildiğim tek şey sadece lider olan takım direk olarak 3.lige çıkıyor. Diğer takımlar playoff falan oynamıyormuş sanırım. Statü çok karışık. Pek bilgim yok. İlk başlarda ben lider olanlar playoff oynayacak ayrı bir grupta oradanda lider olan çıkacak sanıyordum. Ama sadece bölgesel ligi gruplarında 1.bitiren takım direk olarak 3.lige çıkacak. Diğer takımların durumu çok karışık. Yani bildiğim tek şey lider olan direk profesyonel lige çıkıyor.

Mesaj Yetkileri