Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

6 30.00%
  • Gaziantepspor kazanır

7 35.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 131 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine Hagi,yine yanlış tercih.
    Culio gibi ilerde top yapan bir oyuncu yerine,boş boş paslar atan Neill'ı çıkarıcaktı.
    Pino'yu çok geç oyuna aldı.
    Stancu'yu hala sol açığa koyarak sol tarafı felç ediyor.
    Birde Yekta'nın neler yapabileceğini gördük.Bakalım hala yedektemi oturtacak...

O değilde Serkan,Ali Turan'dan da beter.Ali'den sonra daha kötüsü gelmez heralde diyordum.Demekki geliyormuş.Al birini vur ötekine.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Servet o pozisyonda her zaman yaptığını yapsa golü atardı...Yekta çok iyiydi maçın başında başlasaydı oyunda belki daha iyi olabilirdik Stancu'yu da Hagi sol açık olarak aldı herhalde...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu maçı zor da olsa kazanacağız.Herkes işin ciddiye bindiğinin farkında.Maç sonu buradayım.Hatta kazanamazsak avatarımı Fenerbahçe yapacağım
    ..

Koydum arkadaşlar sakin olun

Diyecek hiç bir şey kalmadı artık.Dilimizde damağımızda tüy kalmadı.Şans yanımızda değildi,kaybettik.Artık bu takım adında hiç bir iddaa yapmam.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tolunay Kafkas bu ligde skoru korumayı başaran en iyi hoca kesinlikle. Ne denilirse denilsin avantaj G.Antep'in elinde. Eğer Galatasaray ilk 15 dakikada 2-0 öne geçseydi G.Antepspor en az 2-2 yapardı. Çünkü Galatasaray'lı futbolcularda (Servet, Yekta ve birazda Baros dışında) oynama isteği yok. Hagi keşke Türk futbolseveri için o UEFA'yı kazandıran Hagi olarak kalsaydı. Şahsen teknik direktörlükten zerre kadar anladığınaı inanmıyorum. Neill 90 dakika boyunca hatalı pas yaptı yahu. Bu G.Antep bu kadrosunu koruyup Avrupa'ya giderse çok iş yapar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berk bu takimin neyine guvenerek boyle bir iddiada bulundun anlamak zor yani yakistiramayacagim sana o avatari Hagi'nin gitmesi, yonetimin degismesi yakindir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Berk bu takimin neyine guvenerek boyle bir iddiada bulundun anlamak zor yani yakistiramayacagim sana o avatari Hagi'nin gitmesi, yonetimin degismesi yakindir.
    Bende kendime yakıştıramadım.Bir çalışmam olmadıkça yazmayı düşünmüyorum en azından . Ha niye dersen günlerdir rüyamda görüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Hagi aldırdıgı adamlarla beraber kalksın gitsin.Culio falanda hikaye.Adamın pas yüzdesine bakın anlarsınız zaten.Bu kadar kötü olmaz bi takım ya.Serkan desen felaket.Adam bank asyada bile oynamaz.Pozisyon alma 0 adam da resmen.Ayhan da topla oynamadı bu maç taraftar yüzünden.Stancu desen başka alemlerde.Takılıyor kafasına göre.Forvet oynasa ne olur ki? Baros gibi güç,top kontrolü yok.Yerler adamı.Dany top oynatmazdı.Kazım desen o daha beter.Hagi nin gitmesiyle bu takım biraz olsun toparlanır.Sezon sonuna kadar Tugay götürür zaten.Hagi gitsin problemler bitsin.Önce şu taktigimizle oynamalıyız bence.4-2-4 e dönmeliyiz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Berk, sevgili kardeşim. O avatarı kaldır lütfen. Ne bir Galatasaralı'nın Fenerbahçe avatarı kullanmasına katlanabilirim, ne de bir Fenerbahçeli'nin Galatasaray avatarı... Taş yerinde ağır. İşimiz şaka... Takımına sonuna kadar güvenmen ise takdir edici... Diğer Fenerbahçeli arkadaşlar ne der bilmem ama benden yanı helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gaziantepspor çok iyi bir takım olmuş.1-2 sezondur zaten kadrosu çok iyidi takım olmayı başarırlarsa iş yaparlar diyordum sonunda takımda oldular.Umarım Gaziantespor'u Avrupa'da izleriz ben başarılı olacaklarına inanıyorum.Bir parantez de Danny'e açalım her topu karşıladı maşallah maçın adamıydı kesinlikle.

sakary Ali Misafir

Antep ikinci yarıda tamemen gömüldü.İlk yarıdaki oyundan sonra daha açık bir oyun bekliyordum..

Bu sonuçla birlikte Galatasaray tarihinin en kötü sezonu oldu herhalde.

Culio'yu oyundan alırken aklı neredeydi Hagi'nin acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Berk, sevgili kardeşim. O avatarı kaldır lütfen. Ne bir Galatasaralı'nın Fenerbahçe avatarı kullanmasına katlanabilirim, ne de bir Fenerbahçeli'nin Galatasaray avatarı... Taş yerinde ağır. İşimiz şaka... Takımına sonuna kadar güvenmen ise takdir edici... Diğer Fenerbahçeli arkadaşlar ne der bilmem ama benden yanı helal olsun.
    Sana da hak veriyorum abi.Ben verdiğim sözü tutacağım yine de.Kim ne derse desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Serkanı acilen yollayın olmıyacağı aşikar...Kazım varken culio yu çıkartmakta güzel oldu hagi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hagi ayhanı oynatarak zaten baştan kaybetti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Serkanı acilen yollayın olmıyacağı aşikar...Kazım varken culio yu çıkartmakta güzel oldu hagi
    kazım türk statüsünde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Berk'in davranışı güzel bir şey aslında... Zamanında bende beğendiğim için G.Saraylı oyuncunun resmini avatar yapmıştım... Ha F.Bahçe logosu G.Saraylının avatarında garip dursa da bu şekilde iddaalara girip eğlenebilmek aslında futbolun sadece bir oyundan ibaret olduğunu ve sonunda ölüm kalım olmadığını anlamaya başladığımızı gösteriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi burada 1 sayfa yazı yazardım bu maç için ama millet okumaz diye kısa ve net yazacağım:

GEORGE HAGİ bu takımın başında olduğu sürece Messi gelse ön libero, C. Ronaldo gelse sol bek, Drogma gelse sağ açık oynamaktan kurtulamaz. Ve İniesta gelse orta alanda maçın en iyilerinden biriyken bir bakmışsın Hagi onu oyundan alır. Olmaz beyler olmaz... Keşke hiç gelmeseydi de futbolculuk günlerindeki efsane haliyle hatırlasaydık hep. Artık bu sezonla hatırlayacağım ben ONu....

Adnan Polat'a da birilerinin artık Taraftarın onu sevmediğini söyleme vakti geldi de geçiyor bile. Kazım, Serkan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Aydın,Hakan Balta gibi isimlerle olmayacağı aşikar ama üstüne bir de yönetim ve Hagi'nin beceriksizliği eklenince bence ligde şu anki konumumuza çok ama çok sevinmeliyiz.... Bir takımda 1 tane ,bilemedin 2 tane çürük yumurta olur. Millet çürükleri, biz sağlamları parmakla sayıyoruz.... Ben Baros'un yerinde olsam sezon sonu ayrılırdım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Hakan Balta sakat mıydı bu arada??

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yaman abi iki takımda maçı senin sesine kulak vererek oynadı. İnşallah Galatasaray'a belirttiğin gibi ilk mağlubiyerini biz tattırırız.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Öve öve bitirilemeyen Antep ceza sahası içinde 10 kişiyle defans yapıyor.
    İyidi niye defans yapmasınlarki. Herşey lehlerine ilerlerken. Yani bu maç yapanlar basketboldaki Harlem gibi taraftarı eğlendirmek için oynamıyorlar. Kazanmak ve mutlu sona ulaşmak için oynuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Gaziantepspor.Galatasaray'ın eleyip,yarı finalde rakibimiz olmasını istiyordum ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Yaman abi iki takımda maçı senin sesine kulak vererek oynadı. İnşallah Galatasaray'a belirttiğin gibi ilk mağlubiyerini biz tattırırız.

İyidi niye defans yapmasınlarki. Herşey lehlerine ilerlerken. Yani bu maç yapanlar basketboldaki Harlem gibi taraftarı eğlendirmek için oynamıyorlar. Kazanmak ve mutlu sona ulaşmak için oynuyorlar.

Biz şu an Fenerbahçe'nin yıllardır kötü gidişata Galatasaray'la son verdiği konumdayız. Rolleri değiştik yani. Hagi geldiğinden beri Galatasaray'ın en iyi oynadığı maçlardan biri Kadıköy'deki maçtı. Yani kimseyi yenemeseler bile Fenerbahçe maçında coşar bizim takım. Ama sonraki hafta yine Stancu sol çizgiye yapışır,Kazım topu rakibe verip 10 metre yalancı koşudan sonra elleri "ben ne yapayım" gibisinden havaya kaldırır. Ayhan kartal bakışlarıyla rakibe korku salar,Sabri ve Servet sanki Xavi gibi 45 metrelik uzun toplar atarlar,Cana rakibe çift dalmaya devam eder, Barış ve Sarp zaten pas ustaları Yani herşey sizinle oynadığımız maçtan sonra normale döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

Biz şu an Fenerbahçe'nin yıllardır kötü gidişata Galatasaray'la son verdiği konumdayız. Rolleri değiştik yani. Hagi geldiğinden beri Galatasaray'ın en iyi oynadığı maçlardan biri Kadıköy'deki maçtı. Yani kimseyi yenemeseler bile Fenerbahçe maçında coşar bizim takım. Ama sonraki hafta yine Stancu sol çizgiye yapışır,Kazım topu rakibe verip 10 metre yalancı koşudan sonra elleri "ben ne yapayım" gibisinden havaya kaldırır. Ayhan kartal bakışlarıyla rakibe korku salar,Sabri ve Servet sanki Xavi gibi 45 metrelik uzun toplar atarlar,Cana rakibe çift dalmaya devam eder, Barış ve Sarp zaten pas ustaları Yani herşey sizinle oynadığımız maçtan sonra normale döner

İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.

Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi oldu bu sonuç.Artık ne yönetim kalır,ne Hagi kalır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.

Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.
    Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim

o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben Ayhan'a kızmam.30 küsür yaşına gelmiş,artık 1 maç temposunu zor kaldırabilecek bir oyuncu.Elinde geleni yapıyor en azından çabalıyor Ayhan.Ayhan ne yapsın ilk 11'de başlıyorsa maça ? Onun elinde olan bir şey değil ki.Ayhan 2.yarı eğer öndeysek girmesi gereken bir oyuncu.Eğer suçlu aramak istiyorsanız biraz daha üst taraflara bakmak gerek.Bu yaşta bu mücadele kendisine iyi bakıyor demek ki.Ama yetenek yok işte.Arda kiloları almaya devam etsin,bu kadar çabuk sönemez bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim

o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde
    Hayır sadece sene başındaki derbiden Galatasaray'ın bu maç coşacağını nerden anladınız demek istemiştim Benim demek istediğim biz o maçlarda çok moral bularak çıkışa geçtik doğrudur ama bu kadar da kötü durumda değildik.

Galatasaray için de sene sonuyla beraber yönetimin istifa etmesi dışında bir çare gözükmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yönetim, Hagi ve lüzumsuz 10 tane falan futbolcu giderse ancak düzeliriz biz Gelenlerden çok gidecek olanlar önemli yani Yoksa varya seneye de basur ve fıtık olmaya hazır olsun GS taraftarı Zaten bu sezon ben artık gitmeyebilirim maçlara....

28. Default

yönetim, Hagi ve lüzumsuz 10 tane falan futbolcu giderse ancak düzeliriz biz Gelenlerden çok gidecek olanlar önemli yani Yoksa varya seneye de basur ve fıtık olmaya hazır olsun GS taraftarı Zaten bu sezon ben artık gitmeyebilirim maçlara....

Zaten Gidiyormuydun ki Müdür

Bu Arada Turgut'um Yatırdın Ulen Beni Hani Yenerdi GS 20 Liramız Gitti

İddaaya 3 Gün Önce Başladım Geri Yeniden Bıraktım Bu Sayede

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

apartmanda lig tv var, ona gitmeyecem tarkan

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

maç sonu antep'li oyuncuları alkışlamışız.helal olsun.bileklerin haklarıyla,bize harika 2 maç yaşatan antep'e.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri