2 Mart Çarşamba gecesi oynanacak Houston Rockets maçında Clippers'lı Eric Gordon'ın 4-5 Hafta'lık sakatlık sürecinden sonra parkelere dönmesi bekleniyor.

Dwight Howard:''Şu An İçin Burada Kalmak En Çekici Seçenek.''

Salı günkü Knicks maçından önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Dwight Howard'a Nets'e gidip gidemeyeceği ve Nets'in D.Williams'ı kadrosuna katmakla cazip bir takım haline gelip gelmediği soruldu.

Howard sorulan soruya gülümseyerek şöyle cevap verdi:''Şu anda benim için en ilgi çekici yer burası.Yeni ve çekici bir sahaları var,etrafta etkileyici şeylerden çok fazla var,güzel afişler var ve geçen 4 senede de Doğu Konferansı'nın ilk dördünde yer aldılar.Evet Orlando şu an için en çekici seçenek.''

Howard 2012 yazında serbest oyuncu olacak.

''Ben sadece kendimi takıma hükmeden bir oyuncu gibi hissediyorum.Bu Michael Jordan ve takımının nasıl kazandığının anahtarı,bu Kobe ve arkadaşlarının nasıl üst üste şampiyonluk yaşadıklarının sebebi.Onların Kobe ve Shaq gibi iki baskın oyuncuları ve bu ikiliyi destekleyen önemli rol oyuncuları vardı.Bu burda da böyle.''

''Ben illa şampiyon olmak için birden fazla All-Star'a sahip olmak gerek demiyorum.Eğer iyi bir ekibiniz varsa bunu başarabilirsiniz.Birbirinizle uyumlu olursanız,birbirinize ısınırsanız 4-5 süperstara sahip olmaya hiç gerek kalmaz.O ekiple herkesi devirebilirsiniz.''

NBATRKY