Furkan ın oynadığı bölgede çok alternatifi olsada, oynayan gençler içinde verimli olanlarından biriydi... Muhammet in mevkisinde kısmen de olsa eksiklik var, bence Guti nin olmadığı maçlarda Nobre yi oynatarak ortasahayı tam felç edeceğimize, Onur la Muhammet e şans vermeliyiz. En azından sezon sonuna kadar kendilerine biraz daha gösterme fırsatı bulmalılar. Keza Guti nin yedeği bir Türk statüsündeki oyuncuya gelecek sezon da ihtiyaç duyacağız...

Atınç fiziğiyle gayet üstün duruyor ama defansı önde kurarsak, bu sistemle pek şansı olacağını sanmıyorum. Oynadığı maçlarda da bolca adam kaçıracaktır. O boyla bu sistemde işi çok zor. Ama gelecek vaad ediyor...

Bence sol bek e de yeni bir oyuncu almaktansa, toplamda bek olarak oynayabilecek Toraman-Ekrem-Hilbert-İsmail-Doğukan-Erhan gibi bolca oyuncumuz varken, eldekilerle devam etmeliyiz. En azından ilk planda sol bek almak, İsmail ve Doğukan gibi iki genç oyuncudan en az birinin önünü kesmek demek olacaktır, hiç gerek yok... Tabi sağ bek e bir Türk oyuncu lazım sanırım.

Onur da oyunda kaldığı sürede kendinden emin oynuyordu.

Birde birşey dikkatimi çekti... Uzun zamandır oynayan oyuncularımız ya yaşlı ya da yıldız oyuncular ya da her ikiside Bugün gençler oynayınca, koştuklarını bastıklarını görünce insan bunlardan bazı maçlarda faydalanılması gerektiğini düşünüyor

Fernandes e gelirsek, bende beğeniyorum, 2-3 maç göze battı ama oynadığı kritik maçlarda öyle aman aman bir halini göremedik. Bence kulübe hala kendini ispatlaması gerekiyor. Zaten anlaşılan bonservisininin de öyle düşük bir rakam olmadığını hatırlıyorum...

Son olarak Trt ye özellikle ilk yarıda söylemediğim söz kalmadı... Bizim burada yayında da sorun vardı, mecburen netten izledim ama ekranın sağ tarafındaki rezillik bitmek bilmedi adeta. Allahtan ki lig maçlarını alamamışlar...