Anket Sonuçlarını Görüntüle: 5. Sezon'da Kim Mutlu Sona Ulaşacak

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 39.13%
  • Beşiktaş

9 39.13%
  • Trabzonspor

5 21.74%
1 ile 30 arası toplam 1478 sonuç

Konu: İtfaiye yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü :)

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla sizin bu tartışmanız arasından ya Beşiktaş ya da Galatasaray fırlayacak o olacak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben iyi olduğumu iddaa etmem sayın Baş.Bu oyunda taktik biryere kadar.Şimdi benim elimde Umut yerine Niang olsa Glowacky yerine Yobo olsa bu durumda olmam bu bir örnek ben bu Umut Teofilo ve Burak yılmaz gibi adamlarla sana karşı oynuyorum.Bwn Fenerbahçeye de taktik yaptım emre'nin yanına bir aadam al koy o takımı hiç kimse yenemez ligde.Çünkü ben onu gördüm ama bizde öğle değil işte.22 şut atarız ama gol atamayız ama elimde Niang olsa o şutların en az 3'ü gol.Taktik herşey değildir.
    Biliyorum Sayın Bilek.Ama yapacak birşey yok hepimiz bir iddaya koyulduk ve gidiyoruz.Sonuçta ilerleyen yıllarda sende transfer yapacaksın kaldı ki Reel'de aynı puandayız oyunda Reel'e yakın sözde

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla sizin bu tartışmanız arasından ya Beşiktaş ya da Galatasaray fırlayacak o olacak
    Galatasaray ve Beşiktaş'a fırlama imkanını vermeyeceğimizden gayet emin olabilirsiniz

Bunların hepsi aramızdaki şakalaşma kızdırma politikasındandır yoksa birbirimizi çok severiz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Biliyorum Sayın Bilek.Ama yapacak birşey yok hepimiz bir iddaya koyulduk ve gidiyoruz.Sonuçta ilerleyen yıllarda sende transfer yapacaksın kaldı ki Reel'de aynı puandayız oyunda Reel'e yakın sözde
    Oyun reel'e çok yakın bence bıktım gol kaçırmaktaUlan gerçekte isyandayım bari oyunda olmasın ya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Oyun reel'e çok yakın bence bıktım gol kaçırmaktaUlan gerçekte isyandayım bari oyunda olmasın ya
    İşte o zaman bu durumda seninde Liderliğe ortak olman lazım Farkındaysan lider değil liderliğe ortak olman
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri