Sayfa 21 / 46 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bizde Minnesota'yı yenmişiz 90-79. Derek Fisher üçlük atmış. Onun 3lük atmasını görmek sevindirici bi olay.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nets Howard'ı istiyormuş 2012'de

Magic R.Wallace'yi istiyor.

Heat, Arroyo’yu Serbest Bıraktı
    Miami Heat, Porto Riko’lu oyun kurucu Carlos Arroyo’nun kontratını satın alarak serbest bıraktı. Florida ekibinin gündeminde, tecrübeli Mike Bibby bulunuyor.

Click this bar to view the full image.

Sezon başından bu yana eleştiri oklarının hedefi olan ve bir süredir de kendisine yer bulamayan Arroyo’nun, $1.2milyonluk sözleşmesinin satın alındığı kaydedildi. Başkan Pat Riley, alınan kararın kendileri için zor olduğunu söylerken, “Carlos bu organizasyon için önemli hizmetler yaptı. Onun gerçek bir profosyonel olduğunu düşünüyorum” dedi.

Florida ekibinde bu sezon 49 karşılaşmanın 42’sinde ilk beş başlayan 31 yaşındaki Arroyo, 5.6 sayı- 1.6 ribaund- 2.0 asist rakamları elde etmişti.

basketbolseverler.com

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bilyoner Rus'un Hedefi Deron-Dwight

New Jersey Nets'in sahibi Rus iş adamı Mikhail Prokhorov'un keyfine şu sıralar diyecek bir şey yok. Carmelo Anthony'i renklerine bağlamayı başaramasa da Prokhorov hemen 24 saat içinde Utah Jazz'den All-Star oyun kurucu Deron Williams'ı takas yoluyla transfer etmeyi başarınca keyfi yerine geldi.

Prokhorov şimdi kolları sıvamış ve Orlando Magic'in süper yıldızı Dwight Howard'ı New Jersey'e getireceği günü iple çekiyormuş. Deron Williams'ı New Jersey de tutabilmek yıldız oyuncuyla bir araya gelen Prokhorov, "New York'un uzun oyuncu değil oyun kurucu alacağını, Los Angeles Lakers'ın ise yeterince salary cap boşluğu olmayacağını belirterek, Howard'a Nets forması giydirmek için ne gerekiyorsa yapacağını" belirtmiş.

Bu toplantı sorası son derece mutlu olan Williams, "Takım sahibinin para harcayacağını söylemesi ve senin yanına en az 1-2 daha All-Star oyuncu ve MVP adayı koyacağını belirtmesi tabii ki insanı heyecanlandırıyor" demiş.

Deron-Dwight ikilisi ayrıca kulağa da hoş geliyor. Prokhorov'un Howard ile birlikte bu sezon ilk kez All-Star seçilen Kevin Love'ı da hayal ettiği gelen söylentiler arasında. Bakalım hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı atan Rus bilyoner ikinci ve üçüncü adımları da atabilecek mi?

basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Takas dönemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben 2005'ten beri NBA'i 'adam akıllı' takip eden biri olarak son günde 2 süperstarın takım değiştirdiğini görmemiştim.Klasik olarak karlı takımlar oldu.Zararlı çıkan takımlar oldu.Süpriz takaslar oldu.

Takas döneminin kazananları kim?
    Thunder,NYK ve Nets.Thunder kurulduğundan beri kanayan pota altı yarasına dikişi attı,pansumanı yaptı.Artık iyileşmesi sadece etin kaynamasına kaldı.

NYK ise 2006'dan beri kaybettiği havasını Amare ile tamir etmişti.Melo ile heyecan seviyesini arttırdılar.Benchlerini daraltsalarda amaçlarına ulaştılar.Bunu yaparken Nuggets'ıda mutlu ettiler.

Nets ise en çok ihtiyacı olanı buldu.'Süperstarını'.Paralı bir başkan büyük bir şehir.Birde süperstarı var artık Nets'in artık yapmaları gereken görev adamlarıyla kadroyu süsleyip iddialı olmak.(Kidd'den beri ilk kez)

Takas döneminin en dikkat çekici takası hangisi?
    Nets-Jazz takası.Kimse beklemiyordu.Haberi okuduğumda şok oldum.Sen DW için 22 yıl 10 ay 1 günlük koçunu yolla sonra 1 hafta sonra DW'ıda yolla.Çok tuhaftı gerçekten.

Takas döneminin kaybeden takımı hangisi?
    Celtics.Kendi deyimiyle 'savunma kaptanı'nı kaybetti Celtics.Bunun yanında müthiş uzun rotasyonunu daraltılar,mahvettiler.Marquis Daniels 'ı yolladılar.Büyük kumar oynadılar bence.Bakalım.Jeff Green'inde baskı altında çuvalladığını hatırlatayım.

Hangi takas ligin dengelerini alt üst edebilir? Hangi takım daha iddalı konuma geldi hangi takım kan kaybetti?
    Celtics üstte yazdığım gibi kan kaybetti.Bobcats Tek komple oyunsunu(ki o komple oyuncunun şutu istikrarsız)hiçbirşey almadan gönderdi.Daha ne yapmaları lazım kna kaybetmeleri için.Portland'da elinede kalan son pivotunu göndererek pota altını boşalttı adeta.Geçi Joel Przybilla'nın döneceği söyleniyor ama buda 1 ayı bulacak.

Elbetteki NYK daha iddalı konuma geldi.Play-off ilk turu olan hedef yarı finaline yükseldi.Göreceğiz.

Finansal olarak bu takaslar takımları ve geleceklerini nasıl etkiler?
    Şu son gün yapılan takaslar arasında finansal olarak rahatlama amacında olan tek takım Bobcats'dir bana göre.Acayip işler yaptılar.G-Wall'ı hiçbirşey almadan yolladılar.2011 FA'inde hareketli olsalar iyi olur.
    Bu benim başka bir forumda yaptığım takas değerlendirmem.Hadi NBA severler sizde bişeyler çiziktirin

sakary Ali Misafir

Howard'ın Magic'de kalma ihtimali olur mu ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şampiyonluk kazanırsa Magic evet.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu dönemin karlı takımlarından biri de Jazz. Sorun çıkaran bir oyuncuyu da gayet iyi bir karşılıkla gönderdiler. Devin Harris, Derrick Favors gibi biri ortalamanın üstünde sayılabilecek bir guard, biri de gayet iyi potansiyeli olan bir forvet oyuncusu. Draftta 3.sıradan seçilmiş bir forvetin kalitesiz olmadığını kimse söyleyemez heralde.

Bununla da kalmıyor yalnız Jazz, iki tane birinci tur draft hakkı da alıyor. Nets'in süründüğünü görüyoruz, demekki Nets 1. draft da olabilecek üzere gelecek sene için bir draft hakkını devretti, ayrıca bir sonraki sene de ne yapacakları belli değil, belki de Utah Jazz'e iki senede bedavadan iki iyi oyuncu kazandırdılar, Jazz'in kendi draftlarını saymıyorum bile.

Ben Jazz'i karlı görüyorum takas döneminden.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu transfer döneminin en karlı takımı Thunder bence.Kristic ile oranın olmayacağını gördü , ve elinde Kevin Durant gibi bir sayı makinası olduğu için gözünü kırpmadan Jeff Green'i yollayabildi.Green'de draft olduğu takıma döndü galiba .

Nets ise başkanının "süperstar" açlığını dindirdi , tabii sadece bu yetmeyecek.Şimdi Hornets gibi bir PG'nin etrafına rol oyuncularını dizmeliler.Favors'un potansiyeline ulaşamayacağını düşünmüşler , aynı ben gibi .

NYK'nın iyi bir takas yaptığı söyleniyor , ancak ben katılmıyorum.İlk sebebi Billups'un NYK basketbol sistemine uymaması.Koşarak oynamayı pek sevmeyen bir isim CB#3.Kağıt üzerinde 3 adet süperstarı var ve tıpkı Heat gibi.Fakat bunların birbirini tamamlayabildiğini düşünmüyorum.Belki ellerindeki tek artı Billups-Melo uyumu olabilir.2. ve bence en önemli sebebi ise bench'lerinin boş kalması.Heat 3 süperstar topladı fakat bench'ine FA'dan iyi katkılar yaptı.NYK ise sırf bu takas için benchini boşalttı.Bu kadro onları Play-Off'lara kadar taşıyabilir ancak orada bench katkısının önemini unutmamak gerek.Yani benchlerinde bir Matt Barnes,Mike Bibby(Heat'a gideceğini tahmin ediyorum) , Jeff Green yok.Eğer Billups-Amar'e-Melo 3lüsünden biri yorulursa ipler kimin eline geçecek o belli değil.Fields o baskıyı kaldırabilecek mi .Uzun rotasyonuda başka soru , Turiaf-Amar'e 2'lisi ile Play-Off oynamak nasıl olur tahmin edemiyorum.Bence en büyük avantajları ise Fields'i takımda tutmalarıydı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bugün Lakers-Minesota maçını izledim. Son dönemde bu kadar tatsız, bu kadar tuzsuz bir maç izlememiştim. Lakers çok ama çok kötü bir oyunla rahat kazandı. Minesota'nın halini varın siz hesap edin. Hele Darko Miliçiç... Arkadaş, şu adam NBA'e nereden musallat oldu? Hele Carmelo ve Wade'in önünde seçildiğini düşününce...

sakary Ali Misafir

Gitmesin bence Howard..Sözleşme ne zaman bitecek ? Bu sene mi yoksa seneye mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mike Bibby, Miami'ye giderse ben etkili olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Gitti bile abi.
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gitmesin bence Howard..Sözleşme ne zaman bitecek ? Bu sene mi yoksa seneye mi ?
    2012'de

Popovich’den Brewer’a Yeşil Işık

San Antonio Spurs’un tecrübeli antrenörü Gregg Popovich, kısa süre içerisinde kadroya bir oyuncu dahil edebileceklerini söyledi.

Fransız oyun kurucu Tony Parker’ın sakatlanmasına rağmen oyun kurucu yerine NY Knicks’in serbest bırakmayı planladığı Corey Brewer’ı gündemine aldıkları iddia edilen Spurs’da Popovich, “Yeni oyuncu için düşüncelerimiz var. Amacımız yeni hamle yapmak. Ancak bunun içinde biraz zamana ihtiyaç gerekiyor” dedi.

Özellikle Corey Brewer’ı kadrosunda görmeyi çok isteyen Popovich’in, Garrett Temple’ı da gündemine aldığı kaydedildi.

basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 Mart Çarşamba gecesi oynanacak Houston Rockets maçında Clippers'lı Eric Gordon'ın 4-5 Hafta'lık sakatlık sürecinden sonra parkelere dönmesi bekleniyor.

Dwight Howard:''Şu An İçin Burada Kalmak En Çekici Seçenek.''

Salı günkü Knicks maçından önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Dwight Howard'a Nets'e gidip gidemeyeceği ve Nets'in D.Williams'ı kadrosuna katmakla cazip bir takım haline gelip gelmediği soruldu.

Howard sorulan soruya gülümseyerek şöyle cevap verdi:''Şu anda benim için en ilgi çekici yer burası.Yeni ve çekici bir sahaları var,etrafta etkileyici şeylerden çok fazla var,güzel afişler var ve geçen 4 senede de Doğu Konferansı'nın ilk dördünde yer aldılar.Evet Orlando şu an için en çekici seçenek.''

Howard 2012 yazında serbest oyuncu olacak.

''Ben sadece kendimi takıma hükmeden bir oyuncu gibi hissediyorum.Bu Michael Jordan ve takımının nasıl kazandığının anahtarı,bu Kobe ve arkadaşlarının nasıl üst üste şampiyonluk yaşadıklarının sebebi.Onların Kobe ve Shaq gibi iki baskın oyuncuları ve bu ikiliyi destekleyen önemli rol oyuncuları vardı.Bu burda da böyle.''

''Ben illa şampiyon olmak için birden fazla All-Star'a sahip olmak gerek demiyorum.Eğer iyi bir ekibiniz varsa bunu başarabilirsiniz.Birbirinizle uyumlu olursanız,birbirinize ısınırsanız 4-5 süperstara sahip olmaya hiç gerek kalmaz.O ekiple herkesi devirebilirsiniz.''

NBATRKY

sakary Ali Misafir

Yürü be Howard..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Heat Eddy Curry İle İmzalamayı Düşünüyormuş.

sakary Ali Misafir

Bu gece Miami deplasmanındayız..Kazanıp gücümüzü göstermek istiyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 gece 2 zor maç Magic yarında Chigago deplasmanında!

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aynısını düşünüyorum. Zaten Miami'ye üç top yetmiyor. Birde Bibby geldi. Bibby önce takımı oynatmayı düşünen, skor derdinde olmayan, organizatörlüğü üst düzey bir gard değil ki? Efsane Sacremento kadrosunun oyun kurucusuydu ama asist rekorlarını alt-üst eden o kadronun pas konusunda en kılçıklı ve cimri ismiydi. Center pozisyonundaki Vlade Divaç bile her maç Bibby kadar asist yapardı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Onlar da maçmı yahu asıl maç yarın gece oynanacak Heat-Spurs maçı... Sahamızda Heat'i yenersek süper olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O maç 04.30'da NTV'de haberiniz olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oklahoma'da Kevin Durant Şoku

NBA’de Oklahoma City Thunder forması giyen Kevin Durant, takımının Çarşamba gecesi oynadığı Indiana Pacers maçında sakatandı. 113-89 Thunder galibiyetiyle noktalanan maçta sol ayak bileğinden sakatlanan yıldız forvetin durumu, çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.

Üçüncü çeyrekte sakatlanarak oyunu terk edene dek 21 sayıyla takımını sırtlayan ligin Sayı Kralı, korkulacak bir şeyinin olmadığını sakatlığının burkulmadan ibaret olduğunu ve durumun daha önce de başına geldiğini dile getirdi.
    Geçen sezonu ligin sayı kralı olarak tamamlayan ve bu sezon da bu alanda lig liderliğini sürdüren Durant, 2010-2011 sezonunda 55 maçta 39.1 dakika, 28.4 sayı, 7.1 ribaunt, 2.8 asist, 1.1 top çalma ve 1.0 blok ortalamalarıyla oynuyordu.

basketdergisi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minnesota Love'a 5 yıl için 70 MD'lık teklif yapmaya hazırlanıyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Büyük Rekora 3 Maç Kaldı
    Click this bar to view the full image.

Kevin Love, Detroit karşısında double-double serisini 20 sayı, 20 ribaundla 48 maça çıkardı. Rekor 1978-79 sezonunda 51 maçla Moses Malone'da.

Harika bir sezon geçiren Kevin Love (1988), takımı Minnesota Timberwolves’un deplasmanda Detroit Pistons’u 116-105 yendiği maçta 20 sayı, 20 ribaundla üst üste 48. kez double-double yaptı. Love sıradaki 3 maçta da double-double yaparsa, Moses Malone’un 1978-79’daki 51 maçlık rekorunu egale etmiş olacak.

basketfaul

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Geçen maçtada yıldızları toplayan New York ile oynamıştık..Kazanmayı başardık..3te 3 yapsak var ya off

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aynısını düşünüyorum. Zaten Miami'ye üç top yetmiyor. Birde Bibby geldi. Bibby önce takımı oynatmayı düşünen, skor derdinde olmayan, organizatörlüğü üst düzey bir gard değil ki? Efsane Sacremento kadrosunun oyun kurucusuydu ama asist rekorlarını alt-üst eden o kadronun pas konusunda en kılçıklı ve cimri ismiydi. Center pozisyonundaki Vlade Divaç bile her maç Bibby kadar asist yapardı.

hocam sanırım chalmers ve house'tan daha iyi ve etkili bir üçlükçü guard takviyesi için almışlardır. diğer guardlar da asist öncelikli değil zaten. oyun kurma ve asist yapma görevi daha çok lebron'da.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Chalmers ve House ile tıpatıp aynı tarzda Bibby. Tabi yıllardır sürekli oynadığı için onlardan daha tecrübeli. big three ye getirilen yardımlardan dolayı çok ceza şutu kesecektir Bibby. Hatta pivot a da Mehmet Okur gibi bi adam bulabilsek harika olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu sabah önce 04:00 ile 06:00 arasında, daha sonra 08:30 ile 10:30 arasında NBA Tv'de 1984 final serisi 4. maçının tamamı yayınlanacak. Boston-Lakers efsane serilerin en klas maçlarından birisi... Lary Bird-Magic Johnson kapışmaları... Bu maçı özellikle NBA'de bir zamanlar sertlik düzeyi hangi uç seviyedeymiş diye izleyin derim. Bu kadar üst seviye oyuncular nasıl meydan muharebesi psikolojisiyle gırtlak gırtlağa vuruşuyor? Bir tarafta Bird-Kevin McHale-Robert Parish-Dennis Johnson'lar; diğer yanda Magic Johnson-Kareem-James Worthy...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sanırım chalmers ve house'tan daha iyi ve etkili bir üçlükçü guard takviyesi için almışlardır. diğer guardlar da asist öncelikli değil zaten. oyun kurma ve asist yapma görevi daha çok lebron'da.

Sadece ceza şutu atacak birisi aranıyorsa Bibby bu iş için oldukça lüks... Çünkü o topla oynamadan duramaz. Eline topu aldı mı bazı defalar hemen çembere yollamaz, şöyle en az 10-12 saniye hasret giderir. LeBron ve Wade sıkıştığında yahut yıprandığında topu yarı sahaya kadar taşımasına taşır ama oraya getirdikten sonra da pek öyle sevecenlikle başkasına "al kardeş" demez. Hücumu yönetmek ister. Yani bugüne kadar öyleydi. Yeni rolünü kabullenirse ne güzel... O zaman Miami çok şey kazanır. Fakat benim bildiğim Bibby öne çıkma dürtülerini frenleyemez.

sakary Ali Misafir

Miami'yi deplasmanda mağlup etmeyi başardık.Bir ara 14 sayıya kadar düşmüşüz ancak son çeyrekte toparlanarak galibiyeti aldık.

Hedo 2'de 1 üçlük ile 3 sayı kaydetti.Başka atış kullanmadı.4 ribaund ve 5 asistide var.Herhalde savunmaya yoğunlaştı..

JRich 8'de 6 üçlük isabetiyle 24 sayı kaydetti.Howard'ın 14 sayıda kaldığını düşünürsek gayet iyiydi.

Arenas'ta yavaş yavaş toparlanıyor.11 sayı kaydetti..

Bu gece Chigaco ile kendi saahmızda oynayacağız..New York ve Miami galibiyetlerini süslemek lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

14 değil 24 sayıya çıktı fark ve orlando hiç geri dönecek bi performans sergilemiyordu. Bende garbage time izlememek için kapamıştım maçı. Bundan sonra kapatmamam gerektiğini anlamış oldum böylece

Sayfa 21 / 46 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri