1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: 11.3 Çıkış Tarihi Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ne gibi bir kalite artisi? Arastirma ile ilgili yorumlari, arastirma bolumunde degerlendirebiliriz.
    Kaliteden kastım şu, Daha önce birkaç yerde denk gelmiştim forumda. Birkaç arkadaş daha şikayetçiydi. Tabi bunlar dile getirenler. Eminim herkes şikayetçidir. Tabii uzun soluklu oynayanlar için. Şöyle anlatayım: Oyun içinde seneler arttıkça türkiye ligi saçma bir hale geliyor. Takımlar saçma sapan birçok yabancı oyuncu alıyor. Mesela ilk seneden de görebiliriz bunu. Mesela ben beşiktaşlı olduğum için beşiktaşı takip ediyorum seçmediğim zaman. Adını sanını duymadığım saçma sapan özellikte adamlar alıyorlar. Sezon ortasında bir bakıyorsun ki orta sıralarda. Aynısı Gs ya da Fb ye de olabiliyor bazen. Kastettiğim buydu ve tabii düzelmesini beklediğim en büyük sorun ise saçma sapan şutlar...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Kaliteden kastım şu, Daha önce birkaç yerde denk gelmiştim forumda. Birkaç arkadaş daha şikayetçiydi. Tabi bunlar dile getirenler. Eminim herkes şikayetçidir. Tabii uzun soluklu oynayanlar için. Şöyle anlatayım: Oyun içinde seneler arttıkça türkiye ligi saçma bir hale geliyor. Takımlar saçma sapan birçok yabancı oyuncu alıyor. Mesela ilk seneden de görebiliriz bunu. Mesela ben beşiktaşlı olduğum için beşiktaşı takip ediyorum seçmediğim zaman. Adını sanını duymadığım saçma sapan özellikte adamlar alıyorlar. Sezon ortasında bir bakıyorsun ki orta sıralarda. Aynısı Gs ya da Fb ye de olabiliyor bazen. Kastettiğim buydu ve tabii düzelmesini beklediğim en büyük sorun ise saçma sapan şutlar...
    Gecmiste bu kuluplerin hepsi sacma sapan yabanci transferleri yapti ve basarisiz oldu ama buna ragmen ilk 3'e girdi. Gecmiste buna cezayi kesecek, bu kulupleri orta siralar itecek anadolu kulupleri yoktu. Simdi var. Gectigimiz 50 kusur senelik lig tarihi 3 buyuklerin ligi domine ettigini soyluyor ama ileriye dogru bu dominasyon gercekci gorunmuyor bence cunku o dominasyonu saglayacak yabanci transferleri degil, alt yapilardan yetisen oyuncular.

Alttan cikmayinca da takimlar eksik kapatmak icin gidip sacma sapan yabancilari getirebiliyor.

Tabii oyunda buyuk bir eksik Turkiye'nin futbolcular icin bir vergi cenneti olmasi. Quaresma'nin maliyeti yilda Inter'e 7 milyon Euro, Besiktas'a 4 milyon Euro. Oyunda Quaresma Inter'de daha fazla kazandigini saniyor ama vergileri cikartinca iki takimda da asagi yukari ayni parayi kazaniyor. Bunun oyunda yansitilmamis olmasi da Turkiye'ye yapilabilecek transferlerin sacma olmasinda katkida bulunuyor.

Arastirma degil, oyunun henuz bazi yonlerinin yeterince gelismemis olmasindan kaynaklaniyor bunlar maalesef.

Mesaj Yetkileri