Bence düşünmeden sat 7 milyon euro yüksek bir rakam. Bu fiyatı benden başka bir de Zenit verir![]()
Bence düşünmeden sat 7 milyon euro yüksek bir rakam. Bu fiyatı benden başka bir de Zenit verir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Resimler görünmüyor başka siteden upload edersen takip etmemiz daha rahat olur başarılar
edit:2.sayfada değiştirmişsin tamam görünüyor
35 golün 15 inde Colman var ama iyi para kısacası zor karar![]()
Zaten bu sebebten dolayı düşünce aşamasındayım.
Colman Rusya'da
Ligin ilk yarısında Trabzonspor forması ile başarılı bir performans sergileyen Colman Rus kulübü Zenit'e gitmek istedi ve bu durum sonrası T.drektör Bilek oyuncuyu vermeye karar verdi.
Colman 7 milyon € bedel ile rus ekibine transfer oldu.
Tavsiyemi dinlemişin Mustiiyi olmuş Murat-Selçuk ile ligi alırsın
![]()
Lider çıkman işe yaramamış Musti![]()
Colman'ın gitmesi kötü olmuş ama gelen para güzel Murat Ceylan sezonu idare eder ama sezon sonunda orta alana yabancı kaliteli bir isim daha iyi olur gibi.
...
Süprlig 18.hafta
Rakibe atak yüzü göstermedik.Bizde bulduğumuz nice fırsatı harcadık ama Alanzinho güzel bir gol atarak 3 puanı bize kazandırdı.
Türkiye kupası
Çeyrek finalin ilk ayağında avantajlı bir skor elde ettik.Beşiktaş baskılı başladı derken penaltıdan golü yedik.Arkasından hemen cevap verdik.Maçın sonlarına doğru kornerden golü bulduk kazandık diyordum bir anda kornerden birde gol yedik ama yinede bu sonuca sevindik.Kendi sahamızda maçı kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz.
başarılar dilerim. Yahu bırakın şu türk takımlarını da gidin enteresan alt ig takımlarında deneyim yaşayın![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Oda olur abi ne demek yani.Benim Sociedad kariyerimde güzeldei ama yayımlanamdım.Bunda biraz ilerleyeyim başka biryere gider4iz![]()
...
Şampiyon olduk.
Ben maçları oynadım ve sezonu bitirdim.Son2 haftaya 2 puan geride girdiğimizde inancım yoktu şampiyonluğa.33.Haftada Antalyada Fenerbahçe 3 puan bıraktı ve biz evimizde kasımpaşayı 3-2 yenince lider oldu ve son hafta Sivasta rahat oyunla maçı kazanıp şampiyon olduk.
34.hafta maçımız.
Sezon sonu takım ve oyuncu verileri.
Türkiye kupası
Maç dengeli gitti.Son dakikalarda öyle bir gol yedik ki inanamadım.Ama normaldir bu adamdan bu golUzar diyordum ama kupayı hakedene verdik.GS,FB,TS yendi adamalr hakettiler.
Top oradan işaretlediğim yere girdi.Bizi kupadan eden gol.
Vay vay Hemşoma bak Şampiyon da olurmuş =))
Ortak'da da göreceğiz tabi Şampiyon kim olacak..
Bu sene iyi bi takım kurarsın artık finans iyi gibi gibi (=
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrikler seneye avrupa kupalarında başarılar
...
Tebrikler.Julio Cesar'ın o tür golleri çoktur.![]()
Ordada oluruz hemşo sorun değil ki.Para durumuna göre yol izlicez.
Şampiyonlar ligi zor olacak çünkü son torbadan girecez kupaya.
Teşekkürler.Valla bende ilk şaşırdım ama sonradan Sezarın bu gollerinden dolayı fazla da yadırgamadım.
İyi transferlerle Avrupa'da ses getirmeliyiz.
Atila iyi sol bek...
Glowacki Hearts'da
Şampiyonluk yarışında bize bir çak katkıda bulunan oyuncumuz ile yollarımız ayırdık.425 bin € transfer bedeli ile Hearts kulübü ile anlaştı.Oyuncumuza başarılar dileriz.