Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

5 41.67%
  • K.Karabükspor kazanır

3 25.00%
  • Berabere biter

4 33.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Galatasaray - K.Karabükspor [24. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ona biz emenike farkı diyelim

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galatasaray'ın yeni stadında namağlup ünvanı devam ediyor. Ne özel, ne resmi hiçbir maçta yenilmediler bu stadda.

Bundan sonra bu stadda ilk oynanacak maç Fenerbahçe maçı... Yanlış mı hatırlıyorum? Stad tıklım tıklım dolar, güzel maç olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yine bir derbi maçından mükemmel bir oyunla sahadan puanla ayrılmasını becerdik. Tebrikler ŞANLI(!) GALATASARAY'IM!!!!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Her iki takım adınada çok sevindiğim bi skor oldu.Karabükspor kötü oynadı ama puan almayı başardıGalatasaray ise kötü sonuçlara devam ediyo yönetim teknik direktör ve futbolcuların gitmesi böyle sonuçlarla daha da kolay olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bırakın ya neyi tartışıyosunuz. Galatasaray'da yönetim, teknik heyet bitmiş boşa dönüyolar. Uzun zaman sonra Cana ortasahaya döndü yanlışlardan döndü dedim ama bu seferde Baros'u yanlız bıraktı. Hagi, hoca falan değil demiştim geldiğinde sonuna kadarda bu sözümün arkasındayım. Futbolculuğuna eyvAllah laf edilmez ama hocalığı büyük soru işareti.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yukarıdaki sıralama averaj alınan mağlubiyetler aslında suçu 3-5 kişide değil genel manada aramak gerektiğini gösteriyor.

Doktorundan Malzemecisine , Yöneticisinden Futbolcusuna , Aşçısından Taraftarına kadar herkesde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım fakat maç hakkında yorumda bulunamayacağım futbol adına birşey olmadığı için sahada.

Taraftarları anlamak gerçekten zor. İlk yarının çoğunda "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde, Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine" diyorsunuz, 2. yarı başlar başlamaz "Saldır Galatasaray oley" diyorsunuz. Karar verin ya destek olun ya da protesto yapın. Ben kendi adıma konuşayım, takımı bugün açık bir şekilde protesto etmeye gittim stada. Onlara destek vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor çünkü, ama tribünde bazı adamlar hala rant için yalandan destek olmaya devam ediyorlar, hadi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bırakın ya neyi tartışıyosunuz. Galatasaray'da yönetim, teknik heyet bitmiş boşa dönüyolar. Uzun zaman sonra Cana ortasahaya döndü yanlışlardan döndü dedim ama bu seferde Baros'u yanlız bıraktı. Hagi, hoca falan değil demiştim geldiğinde sonuna kadarda bu sözümün arkasındayım. Futbolculuğuna eyvAllah laf edilmez ama hocalığı büyük soru işareti.
    bence soru işareti falan değil. açık ve net olarak görülüyor hocalık kalitesi Galatasaray'ın efsane kadrosunu birer birer taraftarın önüne atarak bitiren yönetime yazıklar olsun. Önce Bülent Korkmaz, sonra Hagi, şimdi de sıra Hakan Şükür de mi? Ya da Tugay Kerimoğlu? Yazık ki Hagi yanlışının farkına varıp istifa etmiyor.... Keşke etse de kendisini de , bu kulüpteki efsaneleşen ismini de biraz olsun kurtarmış olsa...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Maçtaydım fakat maç hakkında yorumda bulunamayacağım futbol adına birşey olmadığı için sahada.

Taraftarları anlamak gerçekten zor. İlk yarının çoğunda "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde, Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine" diyorsunuz, 2. yarı başlar başlamaz "Saldır Galatasaray oley" diyorsunuz. Karar verin ya destek olun ya da protesto yapın. Ben kendi adıma konuşayım, takımı bugün açık bir şekilde protesto etmeye gittim stada. Onlara destek vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor çünkü, ama tribünde bazı adamlar hala rant için yalandan destek olmaya devam ediyorlar, hadi hayırlısı...
    her hafta bu rezilliği izlemek için para vermek dokunmuyomu ? ben tvden bile izlemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kimine göre rezillik kimine göre aşk

Uzun zamandan sonra bu kadar ileriye dönük bir Galatasaray gördüm.Zaten kazanamıyorduk ama bu güzel oyunu görmek beni mutlu etti en azından.Kilidi açmakta biraz zorlandık.Oyunculara bakarsak Stancu gün geçtikçe kötüye gidiyor.Haftaya Ankara'da maçta olacağım bakalım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    her hafta bu rezilliği izlemek için para vermek dokunmuyomu ? ben tvden bile izlemiyorum
    Benim bütün aşkım armaya bu ruhsuzlara değil. Kombineye verdiğim para da sonuna kadar helal olsun. Diyoruz ya "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaray'lıyız" diye, gerçekten de öyle. Bu ruhsuz herifler eninde sonunda gidecek bu takımdan ama ben elimden geldiğince o tribüne çıkıp gereken davranışları sergileyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Takım kötü oynamadı aslında sadece top içeri girmek istemedi yine,ilk dakikalarda kazımla verilmeyen bir penaltımız ve barosla direkten dönen bir topumuz var.Karabük 4 şut çekebilmiş sadece bizimse 14 şut var ama sonuç yok.Olmayınca olmuyor futbolcular sahada deli gibi koşuyor dikkat ettiyseniz ama yetenek konusunda sıkıntıları olduğu için biyere kadar oynuyorlar elinden gelen bu takımın..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haldun Üstünel'i görünce gözlerim yaşardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi Misimovic'i solda tüketti, Emre Çolak'ı da tüketti sıra Stancu'da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

He bide onu anlamıyorum. Stancu yu ne güzel kendin isteyip transfer etmişsin. Niye adam gibi yerinde oynatmıyorsun. İlk başta baroş sakat diye atakta oynuyordu ve süper oynuyordu. Sonra Baroş geldi gitti kanada çekti adama top gelmiyor şimdi. Hani FM de çok iyi bir adam alırsınız ama adını maç içinde hiç duymazsınız ya , aynı onun gibi oluyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

stancu baros geldikten sonra ya çift forvette oynar yada yedekte bekletirsin neden solda oynatır anlamam:/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda dönünce nasıl oynayacağız asıl onu merak ediyorum. Aman onu da ön liberoya koymasın ayağı top yapıyor diye

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda dönmez 1 maç oynar 20 maç oynamaz...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri