Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 52.94%
  • Trabzonspor kazanır

10 29.41%
  • Berabere biter

6 17.65%
1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    enteresan olan ne biliyormusun? bizi ilgilendiren bu bit yeniği aradığımızda, aradığımız yerin değil sizin gerilmeniz. Oranın avukatlığına soyunmanız. bu Bjk-Trabzon maçı, bjk nin bize karşı primi, asıl senin bu konudaki amacın nedir? Ben zaten maçtan umudum olmadığını belirtmişim daha önce.

ben primle oyuncunun gaza geleceğine asla inanmam, primin galibiyete vesile olacağına da inanmam, yoksa M. City dünyanın en iyi takımı olur, ama iki hafta önce Beşiktaşın lig iddası varken oynanan derbinin iki katından fazla prim koyulması da normal değil.

tekrar söylüyorum, prim konusu beni ilgilendirmez, primin başarı getireceğine de inanmam, Beşiktaşın kendi mali politikası, ama bunun konuşulması da bu hususta garip değil.
    Bunun bizle bir ilgisi olmadığını mı söylüyorsun ? Entresan.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunun bizle bir ilgisi olmadığını mı söylüyorsun ? Entresan.

Beşiktaşın Trabzonspor karşısındaki primiyle Fenerbahçenin alakası varmı? Varsa daha fena.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Beşiktaşın Trabzonspor karşısındaki primiyle Fenerbahçenin alakası varmı? Varsa daha fena.
    Beşiktaş takımının oyunculara prim vermesi ne bizi nede Trabzonu ilgilendirir o halde ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Beşiktaş takımının oyunculara prim vermesi ne bizi nede Trabzonu ilgilendirir o halde ?

valla hayrına prim ise hiç sorun yok, ama bizim maçın primi ise azcık ilgilendirir bizi, çünkü alacakları prim bize bağlı

Mesaj Yetkileri