Queresma nin olmamasi iyi oldu. Beklerimiz son zamanlar zaten cok sikinti cekti, Grosicki ve Ambarat derken bide Queresma cok gelirdi![]()
Beşiktaş yönetimi maçın öneminin farkında. Taraftarın bu sezon yeterince üzülmesi onların bu konuda biraz daha gayretli davranmalarına neden oluyor. Bu maçtan çıkacak olası bir kötü sonuçta taraftar iyice çökecek. Bunun engellenmesi ve takımın galibiyete ulaşması için primi yüksek tutuyorlar. bu kadar basit..
BEŞİKTAŞ'IN 11'İ..
Rüştü, Ekrem, İ. Toraman, Sivok, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Guti, Simao, Bobo
TRABZONSPOR'UN 11'İ..
Onur, Serkan, Cale, Mustafa Yumlu, Glowacki, Selçuk, Colman, Piotr Brozek, Jaja, Burak, Umut
Schuster intiharın eşiğinde resmen. Bu nasıl kadro diye sorarlar adama. Almeida bu maç için biledi resmen kendini , Antep maçındaki golü ve iyi oyunuyla da moral buldu ama yine 65 e kadar bekleyecek. Simao'yu ortaya hapsetmek bir başka olay. Maestro'nun zaten top almak için geri geleceğini düşünürsek Simao ve Bobo bir hayli yalnız kalır.
Hilbert kadroda Aurelio'nun yerine. Mantıklı olan da buydu zaten..
beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum stresli maç ama beşiktaş alır
İsmail'e yapılan nedir ?
Giray'ın oyun anlayışı budur, sezon boyunca gösterdi zaten hızlı oyuncularla birebir kaldığında...top geçer adam geçmez
Schuster Ekrem-Hilbert'in yerlerini değiştirse daha çok verim alır. Hilbert'in bireysel yetenekleri oldukça kısıtlı.
Bobo penaltı gibi bir pozisyonu kaçırdı.
Serkan atıldı
Serkan kırmızı kart gördü dakika 43...
Hangi maçı izliyorsunuz ama Giray'ın ilk müdahalesi topa, sonra tek ayakla kontrolden çıkıyor doğal olarak. 5 kere tekrarını gösterdi el insaf. Top geçer adam geçmezmiş.. Neyse.
ilk yarının en iyi oyuncusu Serkan ikinci yarıda tam rezalet, kartlar dışında da inanılmaz basit pas hataları yaptı, ikinci yarı zor olacak, takımın moralinin kötü olduğu her şekilde belli, işimiz çok zor.
Serkan'ın 2.sarı kartı güzeldi , güldürdü hakem bizi (:.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Giray'ın İsmail'i biçmesi her ne kadar topa müdahele etse de bence kırmızı kartlıktı. Topa müdaheleyi ayağını o kadar kaldırarak yapamazsın. Hem de taban kaldırarak. Neyse ki Serkan ultra bir profesyonellik göstererek ikinci kırmızıyı gördü.
Takımını bu kadar ucuz bir şekilde 10 kişi bırakana mutlaka ceza verilmeli bence. 11-11 kişi mücadele olsaydı maç muhtemelen berabere ya da Trabzon üstünlüğüyle biterdi. Ama şimdi Beşiktaş için bir şans doğdu Serkan sayesinde.
Aydın'a katılıyorum ve hala trabzonun kazanmaya daha yakın taraf olduğunu ancak son dakikalara kadar böyle giderse beşiktaşın alacağını düşünüyorum.
Bobo çok net bir pozisyondan yararlanamadı.
Fernandes değişik bir oyuncu bir kaç çalımı pası güzeldi ama katkı sağlıyor mu sağlamıyor mu karar veremedim.Bir pozisyonda geriye koşması gerekirken olduğu yerde bekledi sadece defansif anlamda yardım etmesi gerekiyordu orda
İkinci yarıda Fernandes'in yerine Nobre var. Rakibin sayı olarak az olmasını avantaja da çevirebilir. Orta sahada daha fazla boşluk kalması açısından dezavantaja da.
Fernandes yerine Nobre oyunda
beşiktaş attı ama ofsayt ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Lig Tv'nin ofsayt çizgisi çok ilginçmiş..
Golümüzde ofsayt falan yok..
Bobo attı 1-0. Hilbert sezon başından beri ilk kez düzgün orta yaptı o da gol oldu.
Bobo Attı 1-0
Bobo attı 1-0 önde Beşiktaş...Zaten belliydi atacağı Beşiktaş'ın...
Ceyhun Attı 1-1