Hornets’da Chris Paul Şoku

New Orleans Hornets’ın All-Star oyun kurucusu Chris Paul, takımının Cleveland Cavaliers ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı.

Mücadelenin üçüncü periyotunda Cavaliers’ın oyun kurucusu Ramon Sessions ile çarpışan Paul, boynundan yaşadığı sakatlık problemi sonrasında sedye ile hastaneye kaldırıldı. Cleveland’da gerçekleştirilen testlerin ardından bilinci açık olan yıldız oyuncunun, bir süre gözetim adlında kalacağı belirtildi.

Hornets’ın Quicken Loans Arena’da 96-81’lik skorla kazandığı mücadelede 27 dakika süre alan Chris Paul, 13 sayı- 11 asistlik bir katkı sağlamıştı.

basketbolseverler

Nash Isiah Thomas'ı Geride Bıraktı !

Oklahoma City Thunder maçında 11 sayı 14 asistle oynayan Steve Nash kariyerinde toplam 9.066.asistini yaparak Isiah Thomas'ı geride bıraktı ve listede 6.lığa yerleşti.

Nash bu konu hakkında ise , "O benim bir numaralı oyuncumdu.Isiah benim idolümdü ve ben oyunumu onun gibi oynamak istiyordum , hem size'ımız benzerdi hem o da smaçlamazdı.Onun gibi oynamaya çalıştım." şeklinde konuştu.

Nash'in Oscar Robertson'ı da geçip 5.liğe oturabilmesi için 818 asist daha yapması lazım ve bu toplama oynadığı son 6 sezonun 5inde ulaşmıştı Nash.

NBAtrky