Sayfa 24 / 46 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu gece (daha doğrusu akşam) çok önemli iki maç vardı. Doğunun flash takımı Chigago Bulls ile doğunun hayal kırıklığı Miami Heat, Türkiye saatiyle akşam 20:00'de karşılaştı. Chigago geriden geldiği kaşılaşmayı kazanmayı bildi. Maçın 3. periyodundan itibaren rakibini yakalayan ve geçmeyi başaran Bulls, ele geçirdiği üstünlüğü son 40 saniyede koruyamasa ve geriye düşse bile Luol Deng'in kritik faul atışlarıyla 87-86 kazandı. Derric Rose gerçekten çok klas bir maç çıkardı. Bu kadar mı gözü kara penetre edilir? Miami son hücumu yine felaket kullandı. Başrolde kim var? Elbette LeBron...

Bu maçtan sonra, 22:30'da benzer durumda bir maçta batıda başladı. Yukarıda yazdım. Batının beklentileri aşan flash ekibi San Antonio Spurs ile son iki sezonun şampiyonu olmasına rağmen beklentilerin oldukça altında kalan L.A.Lakers... Ama bu defa Lakers masaya yumruğunu vurdu ve müthiş bir mesaj verdi. Maçın 3. periyodu fark 30'u geçmişti. Ancak son periyot vidaları gevşeten Lakers farkın erimesine müsade etti. Maç 99-83 bitmiş olsa da, skor yanıltıcıdır ve bu maçın hakkı değildir.

Birazdan NBA Tv'de Oklahoma-Phoenix maçı başlayacak ama uyurum herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Chicago maçı direk deli etmeye yeterdi adamı. Bu kadar dirençsiz bir savunma ve belirsiz bir oyun planıyla bunlar olacak tabiiki. Belirli ilk 5'i ve sistemi olmayan bir takım ilk senesinde ne yapabilir, bu soruyu da düşünmek lazım gerçi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amca da ayak altından çekilseymiş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Derrick Rose diyorum başka bişey demiyorum. Dün tam bir MVP gibi oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Millsap Maçı Tamamlayamadı

Utah Jazz’ın tecrübeli oyuncusu Paul Millsap, takımının Sacramento Kings ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı.

Mücadeleyi 12 sayı- 7 ribaund ile 4 blok ile tamamlayan Millsap, üçüncü periyotun tamamlanmasına dört dakika kala sol diz kapağındaki problem nedeniyle oyunun sonunu getiremedi. Sakatlığına rağmen takımdaki yerini alan ve başarılı da bir performans sergileyen tecrübeli oyuncunun, durumunun yapılacak kontroller sonrasında belli olacağı kaydedildi.

Utah Jazz’da özellikle Al Jefferson ile birlikte başarılı bir performans ortaya koyan Millsap, 17.2 sayı- 7.9 ribaund rakamları yakalamıştı.

basketbolseverler

Power Balance NBA'de de Moda
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 566x295 and weights 149KB.

NBA yıldızları da 2008 yılından bu yana tüm dünyada çılgınca yayılan Power Balance bilekliklere merak saldı.
    4. kez All-Star MVP’si seçilen Kobe Byrant’ın da kullandığı Power Balance NBA’in resmi bilekliği olarak ilan edildi. Orlanda Magic takımında forma giyen Hidayet de Power Balance bilekliklerini tercih eden oyuncular arasında yer alıyor.

basketdergisi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hornets’da Chris Paul Şoku

New Orleans Hornets’ın All-Star oyun kurucusu Chris Paul, takımının Cleveland Cavaliers ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı.

Mücadelenin üçüncü periyotunda Cavaliers’ın oyun kurucusu Ramon Sessions ile çarpışan Paul, boynundan yaşadığı sakatlık problemi sonrasında sedye ile hastaneye kaldırıldı. Cleveland’da gerçekleştirilen testlerin ardından bilinci açık olan yıldız oyuncunun, bir süre gözetim adlında kalacağı belirtildi.

Hornets’ın Quicken Loans Arena’da 96-81’lik skorla kazandığı mücadelede 27 dakika süre alan Chris Paul, 13 sayı- 11 asistlik bir katkı sağlamıştı.

basketbolseverler

Nash Isiah Thomas'ı Geride Bıraktı !

Oklahoma City Thunder maçında 11 sayı 14 asistle oynayan Steve Nash kariyerinde toplam 9.066.asistini yaparak Isiah Thomas'ı geride bıraktı ve listede 6.lığa yerleşti.

Nash bu konu hakkında ise , "O benim bir numaralı oyuncumdu.Isiah benim idolümdü ve ben oyunumu onun gibi oynamak istiyordum , hem size'ımız benzerdi hem o da smaçlamazdı.Onun gibi oynamaya çalıştım." şeklinde konuştu.

Nash'in Oscar Robertson'ı da geçip 5.liğe oturabilmesi için 818 asist daha yapması lazım ve bu toplama oynadığı son 6 sezonun 5inde ulaşmıştı Nash.

NBAtrky

sakary Ali Misafir

Bu gece Orlando evinde Portland'ı ağırlayacak..Howard'sız Orlando'yu çok merak ediyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ben nasıl Ribaund alacaklar onu merak ediyorum Hido bir Triple double yapar artık

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hidayet 5 numara oynayabilir :P Bass-Ryan-Clark üçlüsünden fire yok değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Artest Reyiz diyorum,başka da bişey demiyorum

sakary Ali Misafir

Yok Anderson-Clark-Bass 3lüsü sahada olacaktır herhalde..

Ryan Anderson ilk 5 başlar büyük ihtimalle..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Malik Allen ile başlayabilir SVG'nin Ryan ile ilgili bazı soru işaretleri varmış.

sakary Ali Misafir

O kim Onu hiç oynatmıyor ki hem..Ryan'ı da oynatmassa işi zor olur..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Zaten uzun rotasyonu çok sınırlı, birde kalkıp kimseyle takışmasın da takımı tamamen devre dışı bırakmasın bari... Transfer sezonu sonunda en azından uzun bir kütük bile alıp pota altına koysalardı, yine faydalı olurdu ama nedense olmadı, bir türlü kalıplı bir uzun oyuncu alamadılar...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu sabah 08:30'da gece oynanan Chigago Bulls-New Orleans Hornets maçının tamamını NBA Tv'nin bant yayınından izledim. Maçın sonucundan haberim olmadığı için oldukça keyifliydi, üstelik molalar filan olmayınca daha zevkli oluyor.

Maçı Bulls'un rahat kazanacağını düşünüyordum. Zaten hücum anlamında sınırlı bir takım Hornets... T.Ariza'nın yokluğu yetmiyormuş gibi geçen maç hastaneye kaldırılan takımın süper yıldızı Chris Paul'de tedbir amaçlı oynatılmayacağı için Bulls adına rahat geçeceğini düşünmekte haklıydım. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Hornets'in Paul'den sonra en önemli oyuncusu olan David West maç boyunca Joakim Noah savunmasında bunaldıkça bunaldı ve saçmaladıkça saçmaladı. 4/17 gibi bir uzun için komedi sayılabilecek yüzdeyle hücum etti. Buna rağmen son 3 dakikaya girilirken maç beraberdi. Bunda en önemli pay sanırım Bulls'un yıldızı Derrick Rose'un maç sonuna kadar vites arttırmaması, o delici penetreleri yerine şutla skor aramasıydı. Gerçi Hornets'in savunmasını delmekte öyle kolay değil. "Çanakkale geçilmez" gibi gömülüyor, Anadolu futbol kulüpleri gibi kapalı oynuyorlar. Bir diğer faktör, İtalyan şutör Belinelli'nin elinin sıcak olmasıydı. İki ucu keskin bıçak bir gard olan J.Jack'ta saç-baş yolduran 5 top kaybına rağmen 23 sayıyla takımını maçta tuttu. Fakat Rose son dakikalar vites arttırınca ve David West saçma sapan hücumlara devam edince Bulls kolay geçmesi beklenen maçı ancak son dakika içinde koparabildi. Taktik fauller filan derken maç 85-77 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derrick Rose bu sezon hem MVP hem de MIP ödüllerinde iddialı. Bunu başaran ilk oyuncu olacak sanırsam öyle bir durumda. Kevin Durant gibi bir alienin bulunduğu , Black Mamba'nın ilerleyen yaşına rağmen ava devam ettiği , LeBron James gibi bir tankın etrafa ateş ettiği , D-Howard gibi bir lastiğin uzadıkça uzadığı bir ortamda bu ödüle layık gösterilmesi bence O'nun ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunun kanıtı. Keza takımını bu sezon getirdiği yerler de bunu gösterir nitelikte.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kevin Love üst üste 51. double-double'ını da yaparak, efsane pivot Moses Malone'un 1979 yılında sahip olduğu rekoru egale etti. Love, Indiana karşısında da double-double yaparsa rekorun tek başına sahibi olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ömer Aşık ı da bir gün böyle rekorlarda görebilir miyiz acaba Her maçını full oynasa 10 ribaunt u geçeceği kesin de, sayıya ulaşabilir mi bilmiyorum Bu arada Kevin Love ın NBA de henüz ikinci sezonu, minnesota böyle iddiasız devam ederse bu rekoru daha da geliştirecektir, Love

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ömer mi? Mümkün değil. Dün çember altından iki atış kullandı, hele birisi evlere şenlik... Sanki çembere taş atıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Maç başına 3 smaç, 10-2 serbest atışla 8 sayı ortalaması tutturması bekliyorum ben

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

51 double-double...

Kimler kıramamış?

-Kareem AbdülJabbar
    -Shaquillie O'Neal
    -Patric Ewing
    -David Robinson
    -Hakeem Olajuvan
    -Karl Malone (44 defa ile 2. sıradaydı, şimdi 3.lüğe düştü.)
    -Robert Parish
    -Kevin McHale
    -Charles Barkley
    -Tim Duncan
    -Kevin Garnet
    -Alonzo Mourning
    -Chris Webber

Daha kimler ve kimler? hangi efsaneler? Yenilerden D.Howard'da var mesela... Ama Kevin Love bunların hangisinden daha büyük oyuncu? Saydığım isimlerin ölüsü bile takımlarını playoff yarışına soktu. Ama hiçbiri bu double-double rakamına erişemedi.

Ömer değil 51 maç, 5 maç üst üste double-double yapsın ben onu 51 kabul edeceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kevin Love ın avantajı da orada zaten, takımda sayı alan ribaunt alan adam yok... O da istatistiklere oynuyor işte

Ömer e 35 ve üzeri dakika verildiği sürede 5 maç üstüste double-double yapabileceğini düşünüyorum Şu an ki Minnesota gibi bir takıma gitse, şu an o dakikalar verilse, belki şu an bile yapar. Ama işte belkilerle de olmuyor. İnşallah olumlu yönde sürekli kendini geliştirir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Miami'de "Crying Game" Krizi

Miami Heat kendi evinde Chicago Bulls 87-86 yenildikten sonra coach Eric Spoelstra'nın "Şu anda soyunma odasında göz yaşı dökenler var" açıklaması ve medyanın "Kimler ağladı?" araştırmasıyla olayın üstüne gitmesi Heatles'da git gide büyüyen bir kriz yarattı.

Spoelstra belki de o anda kendi hislerini dile getirdi, belki hakikaten soyunma odasında gözyaşlarını tutamayanlar vardı. Ne olursa olsun, soyunma odasında olup bitenler orada kalmalı. Spoelstra bunu öğrenmiş olmalı ki, bir gün sonra yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında kimse ağlamadı. Bence siz medya bu olayı büyütmeye çalışıyorsunuz. açıklamasını yaptı.

Bu arada bu "ağlama" açıklamasından çok kısa bir süre sonra internette Mimai'nin bu sezon son saniyelerde kaybettiği maçları içeren görüntüler yer aldı. Heatles bir araya gelme nedenlerinden birisi olarak üzerlerindeki stresi azaltmak olduğunu söylemişti, şimdi üzerlerinde olan stres tahmin edilmeyecek boyutlara geldi.

Bu da yetmiyormuş gibi ESPN New York aleve biraz daha benzin döktü ve Knicks'in yıldız oyuncuları Amare Stoudemire ile Carmelo Anthony arasında geçen bu konuşmayı yayınladı.

Amare: Duyduğuma göre Chris Bosh ağlıyormuş.
    Melo: Ağlamak mı?
    Amare: Evet ağlamak, gözyaşları.
    Melo: Dur birazdan onu ararım. Ne yapıyorsun diye sorarım.

New York-Miami maçları şimdi biraz daha heyacan kazandı. Bu arada Chris Bosh soyunma odasında ağlamadığını da açıkladı.

Esasında ağlamak çok da kötü bir şey değil. Basketbolu sadece para için değil, aynı zamanda kazanmak için oynadığını da gösteriyor. Miami'nin maç sonlarındaki bu görüntüsünü izledikten sonra esasında ağlamamak için insanın kendini tutması zorlaşıyor.

basketbolseverler

Michael Finley Dönmek İstiyor

Son olarak geçtiğimiz sezon Boston Celtics forması giyen 38 yaşındaki tecrübeli oyuncu Michael Finley, yeniden NBA’e dönmek istediğini belirtti.

Ayak bileğinden geçirdiği operasyonun ardından kendisini toparladığını ve teklif gelmesi durumunda oynayabilecek düzeyde olduğunu kaydeden Finley, “Eğer beni arayan bir yönetici olursa kesinlikle hazır olacağım. Kendimi hala bir takıma yardımcı olabilecek düzeyde hissediyorum. Bunun için da çalışıyorum” dedi.

Play-off’ta yarışacak bir takımda forma giymek isteyen Finley, geçtiğimiz sezon San Antonio Spurs ve Boston Celtics organizasyonlarında yer almıştı. Kariyeri boyunca 1103 karşılaşmada oynayan tecrübeli oyuncu, 15.7 sayı- 4.4 ribaund- 2.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ainge Shaq'a Güveniyor

Boston Celtics Basketbol Operasyonları Sorumlusu Danny Ainge, Kendrick Perkins’i Oklahoma City Thunder’a takas etmesinin nedenini Shaquille O’Neal’a olan güveninden kaynaklandığını söyledi.

Perkins’in takas edilmesine karşın güçlerinden bir şey kaybetmediklerini belirten Ainge, “Biz hala çok güçlü bir takımız. Hücum olarak ligin en iyi ekiplerinden biriyiz. Savunmada da bu oyuncuların sağlıklı kalmalarının önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Shaquille O’Neal’a sezonun kalan bölümünde güvendiklerini kaydeden tecrübeli basketbol adamı, “Herşeyden önce bizim Shaq ile hücumda daha fazla seçeneğimiz olacak. Ancak savunmada ben Shaq’ın yine katkı yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Önemli isimleri kadroya dahil ettiklerini de kaydeden Ainge, “Nenad Krstic, Jeff Green ve Troy Murphy önemli takviyeler. Ayrıca Glen Davis’in de iyileşmesiyle önemli bir derinliğe sahip olacağız” açıklamasında bulundu.

Basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Artest ve Van Gundy'den Ağlamaya Destek

Los Angeles Lakers'ın savunma ustası Ron Artest, ESPN'de katıldığı programda Miami Heat soyunma odasında olup bitenleri değerlendirdi. Artest yaptığı yorumda, “Ağlamak iyi bir şey. Ben de terapiye gittiğim zaman sürekli ağlıyorum ve içimi boşaltıyorum. Benim ağladığım ve terapistime sarıldığım çok olmuştur. Umarım soyunma odasında ağlayan kim veya kimlerse birileri onlara sarılmayı unutmadı. Sarılmakta ağlamak kadar önemli” dedi. Artest'in ne kadar ciddi olduğunu anlamakta zorluk çeken programın yorumcularından eski NBA All-Star Jerry Stackhouse'un da görüntülerdeki tepkileri görülmeye değer.

Bu arada Orlando Magic'in coachu Stan Van Gundy de soyunma odalarından oyuncuların önemli bir mağlubiyet sonrası ağlamalarının sanıldığından çok daha sıkça rastlanan bir şey olduğunu belirtirken, “Normal sezonda da olur. Ama esas play-off maçlarında sıkça rastlanan bir olay olmasa da, gene de hiç az sayılmayacak kadar bu tür şeylerin olduğunu söyleyebilirim. Benim oyuncularımın ağlamasına ben tepki göstermem. Bu onların yaptıkları işe önem verdiğini de gösteriyor. Ama spor programlarında 3 saate yakın süreleri bulan zamanlar için bunu tartışma konusu yapılmasına karşıyım. Başka konu mu kalmadı, Miami'li oyuncuların ağlamaları konuşuluyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:basketbolseverler.com

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cuban ‘Hollywood'un Kötü Çocuğu’na Sarıldı

Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban para kazanma konusunda çok başarılı bir isim. Hemen hemen el attığı her işte para basan Cuban'ın şu ana kadar bekleneni veremeyen projelerinden birisi HDNet adındaki televizyon kanalı. Fakat Cuban bu projesini de daha iyi bir hale getirmek için her şeyi denemeye hazır olduğunu gösteriyor.

Gelen dedikodulara göre Cuban, Hollywood'un asi ve problemli oyuncusu Charlie Sheen ile program yapma hazırlığında. Televizyonların sevilen dizisi ‘Two and a Half Men’ programının başarısına rağmen, alkol ve uyuşturucu problemi ve ev içinde şiddet olaylarından dolayı görevine son verilen ve kontratı iptal edilen Sheen de bu gelişmelere sıcak bakıyormuş. İşine son verilene kadar yılda $1.8 milyonla televizyonların en fazla para kazanan isimlerinden birisi olan Sheen için açıkçası başka bir fırsat da son davranışlarından sonra gelir mi bilemeyiz!

Cuban ise gelişmelerle ilgili olarak, “Şu anda bir çok deneme çekimi yapıyoruz. Nasıl bir şey olacağını ben de bilmiyorum. Tek bildiğim şey Charlie'nin başarılı olabileceği. Talkshow olabilir, realite programı olabilir. Her şeye açığız ve her şeyi deneyeceğiz, hangisi en başarılı olacak gibi görünürse de onunla yola çıkacağız” dedi. Cuban'ın çılgın olduğunu herkes biliyor, Sheen kadar çılgınını da az görmüştür. Bakalım iki çılgın bir ip için fazla mı gelecekler?

basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Howard Magic'te emekli olmak istiyorum demiş.

Otis Smith bence bir süperstar sözü verdi Howard'a

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Howard'da Duncan gibi mi olacak yoksa

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Jerel McNeal'la 10 Günlük Kontrat İmzalandı

New Orleans Hornets, Jerel McNeal ile 10 günlük kontrat imzaladığını açıkladı. 23 yaşında ki guard ''serbest oyuncu'' konumundaydı. McNeal Çarşamba günkü Dallas Mavericks maçında forma giyebilecek.

Marquette çıkışlı oyuncu NBA'de daha önce Houston Rockets forması giymişti. Hornets yönetimi Chris Paul'ün yokluğunda oyun kurucu mevkisinde ki rotasyonu genişletmek amacıyla McNeal'la 10 günlük kontrat imzaladı. Paul Pazar günkü Cavs maçında sakatlanmıştı.

NBATRKY

Sayfa 24 / 46 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri