Originally Posted by GFBaTu_KhaN indirdim fakat yüklemeyi açamadım güncellemeye bastığımda geçerli bir win32 uygulaması değil diyerek açmadım neden bilen var mı acaba ? Yamanın adını değiştir ve o halinin sonuna .exe'yi ekle olur o zaman
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Yamanın adını değiştir ve o halinin sonuna .exe'yi ekle olur o zaman yok abi yine olmadı :s
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Yamanın adını değiştir ve o halinin sonuna .exe'yi ekle olur o zaman Hocam Hala Aynı
Originally Posted by leventb12 Hocam Hala Aynı abi tek bizde mi var bu sorun ya aylardır bekliyoruz oyunu indirdik şimdide bu sorun sinirden kırıcam pcyi falan
Originally Posted by GFBaTu_KhaN abi tek bizde mi var bu sorun ya aylardır bekliyoruz oyunu indirdik şimdide bu sorun sinirden kırıcam pcyi falan Galba Kardesm
Fossa dei Leoni / AC Milan Leoni armati, stiam marciando, Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon, Milan Milan Milan... Kaka Leite 22 / 8 / 10 The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/ TAKİP ET!
Originally Posted by cenker07 Galba Kardesm aynen benimde ilk defa başıma geldi kaç defa güncelleme kurdum bu seneki hepsinide kurdum sadece bu sıkıntı yarattı :s
Forum Rules