@exit61

Aziz Yıldırım'ın bu meşhur soyunma odası basma meselesi yeni mi aklınıza geldi ? 2.5 ay önce koridorda yaşanmış bir mesele şimdi mi değerli oldu ? Madem bu kadar önem veriyordunuz 2.5 ay önce gösterseydiniz ya tepkinizi. Kaldı ki o mevzudan sonra Fenerbahçe lehine ne gibi bir ciddi hata oldu mesela ?

Madem Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği için tarafsız bir kişi değil, uygun bir kişi değil. Bu* açıklamalar neden ?

*Sadri Şener

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çok çalışkan biri. O, Kulüpler Birliği'ne her şeye hazırlıklı olarak geliyor. Ben onları yapamam açıkçası. Dünya kadar işle uğraşıyor. O'nun orda olması kulüpler için avantaj
… Kulüpler Birliği'ne gelince... O yapının bir yaptırımı yok.

Kulüpler Birliği Başkanlığı bana teklif edildi ama kabul etmedim, edemezdim de. Trabzonspor'a gerçekten de çok yoğun bir mesai harcıyorm. Kulüpler Birliği'ne de zor bir alan. Ayrıca şimdiki Başkan'ı Aziz Yıldırım da bu işe büyük vakit ayırıyor, özen gösteriyor"
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ225659SXQ

Federasyon beğenilmiyor. E biz de beğenmiyoruz. Trabzon seyircisinin yaptığının aynısını yapıyoruz bize 3 maç seyircisiz oynama cezası veriliyor Trabzon'a ödül olarak 1 maç saha kapatma veriliyor. Türkiye'de her statta küfür var hatta bazı statlarda 90 dakika küfür var ama küfürden dolayı ceza sınırında olan Fenerbahçe.