1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Trabzonspor ve Besiktas patladi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    kutsal ittifak diye birşey yok, ben net hatırlıyorum Beşiktaş Sivas şampiyonluğa oynarken Sivası destekleyen Fenerbahçelileri, hatta yazarları, zaten derbinin gerektirdiği budur. İngilterede bile yıldı sadece iki maça abanan, tek dertleri şehrin diğer takımı olan klüpler var, bunlar garip değil.

2006 olması lazım evimizde Galatasaraya yenildik son haftalarda ve şampiyonluğu Fenere kaptırdık, sonra geçen sene bursadan gol olduğunu sanan bazı fenerliler beşiktaş lehine tezahürat yaptı. neredeydi o zaman ittifaklar?

ittifaklar biraz fenerbahcenin kendi düşüncesi, aslına bakarsak bir iki iddaalı takım dışında, düşme potasının da bu kadar karıştığı ortamda kimsenin feneri umursadığı yok.
    Klüp bazında varmıydı bi ittifak.. Unutma Fenerbahçe hiçbi zaman kimseyle ittifak kurmadı kurmazda, o kadar küçülmez çünkü..

Beşiktaşın şampiyonluğundan sa sivası isterim tabi, ancak aziz yıldırım çıkıp da açıklama yapamaz başka takımlar lehine, yapmadı da.. Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür, eğer başka takımı korumak için açıklama yapıyorsa irdelenmelidir..

Hadi Trabzonu anlarım, onlar yarışın içinde, ancak Beşiktaş başarısızlığını sadece başkalarına yıkmak istiyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Klüp bazında varmıydı bi ittifak.. Unutma Fenerbahçe hiçbi zaman kimseyle ittifak kurmadı kurmazda, o kadar küçülmez çünkü..

Beşiktaşın şampiyonluğundan sa sivası isterim tabi, ancak aziz yıldırım çıkıp da açıklama yapamaz başka takımlar lehine, yapmadı da.. Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür, eğer başka takımı korumak için açıklama yapıyorsa irdelenmelidir..

Hadi Trabzonu anlarım, onlar yarışın içinde, ancak Beşiktaş başarısızlığını sadece başkalarına yıkmak istiyor..
    hiçbir klüp küçülmez, her klübün onuru vardır. Kimse de ittifak yapmaz, ben zaten takım bazında hiç bir zaman ittifak olmayacağını söylüyorum o kadar.

başka takımların lehine açıklama yapılmıyor zaten bizim tarafımızdan, Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür demişsin güzel demişsin, aziz yıldırım bunu çok içten yapıyor, öyle olunca da klüpler birliği başkanlık koltuğunda tarafsız kalamıyor, bu da eleştiriliyor.

ben beşiktaşlı değilim son cümleyi yorumlaması bana kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    hiçbir klüp küçülmez, her klübün onuru vardır. Kimse de ittifak yapmaz, ben zaten takım bazında hiç bir zaman ittifak olmayacağını söylüyorum o kadar.

başka takımların lehine açıklama yapılmıyor zaten bizim tarafımızdan, Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür demişsin güzel demişsin, aziz yıldırım bunu çok içten yapıyor, öyle olunca da klüpler birliği başkanlık koltuğunda tarafsız kalamıyor, bu da eleştiriliyor.

ben beşiktaşlı değilim son cümleyi yorumlaması bana kalmaz.
    Trabzon elbette yapmadı şimdi öyle bi açıklama ben Beşiktaşı kasdetmiştim, ona da cevap vermek zorunda değildin.

Aziz Yıldırıma gelince ben Fenerbahçeli olmama rağmen artık bırakması taraftarıyım ancak, 2 yıl önceydi sanırım bırakıyorum dediğinde 16 klüp başkanı bunu kabul etmemişti bunların içinde Sadri Şener'de vardı.. O zaman bişi demedi de neden şimdi istifa etsin diyor? Çünkü şimdi kendisinin başı yanmakta. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Trabzon elbette yapmadı şimdi öyle bi açıklama ben Beşiktaşı kasdetmiştim, ona da cevap vermek zorunda değildin.

Aziz Yıldırıma gelince ben Fenerbahçeli olmama rağmen artık bırakması taraftarıyım ancak, 2 yıl önceydi sanırım bırakıyorum dediğinde 16 klüp başkanı bunu kabul etmemişti bunların içinde Sadri Şener'de vardı.. O zaman bişi demedi de neden şimdi istifa etsin diyor? Çünkü şimdi kendisinin başı yanmakta. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye

e keşke belirtseydin bjk diye bilemedim.

ikincisi, ülkede padişahlık yok, demokrasi var, insanlar zaman içerisinde düşünceleri ve yaptırımlarını değiştirebilirler. ben 2, 2,5 yıldır aziz yıldırımın böyle sert bir açıklama yaptığına şahit olmadım. hatta aziz ile sadri iyi arkadaştır, bu da geçen sene kupa-şampiyonluk paylaşımı diye ortaya atılmıştı.

ama tabi yaptırımlar ve buna bakış açısı değişir, haluk ulusoy neredeyse 18 başkanın desteğiyle geldi hepsinin nefretiyle gitti. Mahmut Özgener de ortak kararla geldi, şimdi olsa ne olur bilemem. bir insana bir vakit destek vermek, bir ömür yaptıklarına kefil olacaksın anlamına gelmez. zaten olay budur. yoksa hep aynı iktidarlar dünya üzerinde kalır, zaten açıklamada da 'tarafsızlığını yitirmiş' denilmiş. bu kadar.

Mesaj Yetkileri