Harbiden bu açıklamalar artık rutinleşti.En azından benim için bir şey ifade etmiyor.Canı yanan,çıkıyor açıklama yapıyor.Açıkcası o uzun uzun açıklamaları okuma ihtiyacı bile hissetmiyorum.

Sezonun ikinci yarısına bol gollü galibiyetlerle başlamışız.Havamız yerinde.Bu havanın bozulduğu ilk maç olan İBB maçında takım fena da bir oyun sergilemiyor.İlk yarı biterken Aurellio'nun topa yapmak istediği hamle rakibini sakatlayabilecek bir harekete olduğu için atılıyor ve bu bizim için önemli bir dezavantaja dönüşüyor.Trabzonspor maçında benzer şekilde Giray'ın yaptığı hareket sarı kart ile bile cezalandırmıyor.İBB maçında o harekete maruz kalan oyuncu yanlış hatırlamıyorsam sakatlanmamıştı; ama İsmail 1 ay sakatlandı.

Bunu neden mi anlatıyorum? Hakemlerimizin ortalama bir standartı yok.Bir pozisyona birisi böyle yorum yaparken,diğeri başka bir şekilde değerlendiriyor.E tabii bu da canı yanan kulüplerin hoşuna gitmiyor ve bu şekillerde haklarını arıyorlar.Hiçbir işe de yaradığı yok.Ben sanmıyorum Federasyon başkanının bu adamlar çıkıyor bu kadar açıklama yapıyorlar.Acaba bizim bir hatamız var mı diye düşündüğüne.

Şöyle bir şey var.Karabük maçında Almeida'nın çok net golü verilmedi ve İBB beraberliğinden sonra daha kötü bir duruma düşmemize neden oldu.O gün yönetim bir sürü açıklama yaptı,falan filan.O maçtaki hakem kötü niyetli olsa Emenike'ye yapılan hareketi neden fırsat olarak kullanmasın? Gençlerbirliği maçını seyretmedim.Ancak şu tartışmalı 2 pozisyonu gördüm.Böyle kritik bir süreçte böyle hatalar olması can sıkıcı harbiden.(penaltı pozisyonunu ayrıntılı seyretmedim.Yanlış karar olmayabilir)

Bence kulüplerin yapması gereken birilerini suçlamak yerine,hakemlerin daha dikkatli olmaları için yetkileri göreve çağırmak olmalı.Yoksa kanıtın olmadan şu şöyle yaptı,bu böyle yaptı demek abes bir durum olmaktan öteye geçmiyor.