-
Gundy Heatles'a Üzülmüyor
Orlando Magic coach'u Stan Van Gundy, transfer döneminde LeBron James ve Chris Bosh'ın Miami'de Dwyane Wade ile birleşip müthiş bir üçlü yaratma kararını en çok eleştiren isimlerden birisiydi.
Portland Trailblazers karşısında mağlubiyet serisi 5 maça çıkan Heatles'ın "Tüm gözler bizim üzerimizde, herkes bizimle uğraşıyor" açıklamalarına gülüp geçen ünlü coach, "Bu açıklamalara gülümsememek elde değil. Bu tür dikkatleri üzerine çekmek istemiyorsan, o zaman henüz bir arada bir antrenman bile yapmadan sanki şampiyon olmuşsun gibi kutlamalara başlamayacaksın. O kalabalığı bir arada toplayıp ondan sonra öyle bir tanıtım ve kutlama yaparsan dikkatleri üzerine çekmiş olursun. O zaman gündemde olmak iyi, bir kaç maç kaybettiğinde gündemde olmak kötü. Bunu takip etmekte ve anlamakta zorlanıyorum" dedi.
Yeni transferleri ve "Muhteşem Üçlü" tanıtım partileri yapacaksın, Beatles'a gönderme yapıp kendine Heatles diyeceksin, o parti senin bu parti benim diye gece hayatının ve sosyal olayların gözdesi olacakın, ondan sonra 4-5 maç kaybettiğinde ise "Niye herkes bizi yazıyor ve konuşuyor?" diye medyayı sorgulayacaksın! Galiba basketbolseverlerin büyük bir bölümü bu gelişmelerde Stan Van Gundy ile hem fikir.

Basketbolseverler
Mesaj Yetkileri