1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezonki başarısızlığımızla ilgili bir analizde dikkat çekici 2 nokta.

Beşiktaş bugüne değin 45 resmi maça çıktı. Lig sıralamasında önünde olan takımların maç sayıları şöyle: F.Bahçe 32, Trabzonspor 30, Bursa 34, Kayseri 25, Gaziantep 31.

Bu sezon sakatlık yaşayan oyuncularımız ise:

quaresma
    gutı
    ersan
    sıvok
    ferrarı
    zapo
    bobo
    nobre
    holosko
    aurelio
    ernst
    üzülmez
    ismail
    ekrem
    rıdvan
    tabata
    rüştü
    cenk
    hakan
    So what?
    Saike

Barcelona, Real Madrid, Manchester gibi takımlardan daha fazla maç yapmışız. Şimdi düşünüyorum da, yerli futbolcular zaten bu kadar sık maç yapmaya alışkın değiller, bundan önce de kadromuzda bulunan Sivok-Ferrari gibi oyuncular da bizim futbolumuzun bu acı durumuna alıştılar. Transferlerde de Guti bu kadar maç temposunu kaldırabilecek durumda olsaydı zaten Madrid'de kalırdı, Quaresma Inter'de bir sezon boyunca neredeyse hiç maça çıkmadı, Fernandes istikrarlı bir oyuncu olmayı başaramadı, geriye bir tek Simao ve Almeida kalıyor. Onlarında henüz takıma tam anlamıyla uyum sağlayamadıkları ortada. Bir de yaşanan bunca sakatlık olunca, Schuster'i, futbolcuları, yönetimi eleştirecek bir nokta bulmakta zorlanıyorum ki, yönetim zaten yapabileceği her şeyi yaptı bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu sezonki başarısızlığımızla ilgili bir analizde dikkat çekici 2 nokta.
    şuanda bile az gözüküyor bu uzunluğa rağmen hangi futbolcu kaç maç kaçırmış hangi maçlar kaçmış asıl önemli olanlar bunlar aslında.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    şuanda bile az gözüküyor bu uzunluğa rağmen hangi futbolcu kaç maç kaçırmış hangi maçlar kaçmış asıl önemli olanlar bunlar aslında.
    İlk yarıda yanlış hatırlamıyorsam Quaresma ve Guti'nin birlikte forma giyebildiği lig maçları çok azdı.Bu yazılan sakatlıkların çoğu uzun süreli sakatlıklardı.İkinci yarıda kritik maçlarda kırılma noktalarının aleyhimize olmasını da şansızlıklarımıza ekleyebiliriz.Aurellio'nun İBB maçında gördüğü kırmızı kart,Karabük maçında Hugo'nun golünün verilmemesi,Ferrari'nin Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart,Sivok'un Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart gibi.Tabii bu yazınlar haricinde yönetimin ve teknik heyetin hataları da başarısızlıkta önemli paya sahip.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri